Hot-Chick

Blivit några filmer i helgen:

Hot Chick med Rob Schneider: Robban är het. Den roligaste i hollywood tillsammans med Will Ferell. Filmen handlöar om hur en snärtig high-Shool Brud helt plötsligt får en sluskig mans-kropp, då hon tjackar ett par magiska örhängen.
Han har dessutom reggiserat filmen, så trots att det är en tjejfilm rätt igenom rekomenderas den varmt.
En rolig film med skön visuell komik. En bra söndags film. av 5.

Gilbert Grape: Har sett denna innan, men den är värd att ses var 5:e år. En oerhört varm film, där slyngeln DiCaprio gör sitt livs roll.(hans nästa roll som var bra var i The Aviator)
Johnny depp är alltid bra, och Lasse Hallström gör sin bästa film.Wundershöön!
Lätt en 4:a på en femskalalig..hm...skala.

Tuxedo: Jackie Chan hittar en fräck frack, som gör han till en multi Agent ala James Bond. Sedan försöker han under falsk identitet avslöja bovarna som skall förgifta allt vatten i världen( U.S.A)
En Jackie Chan film är en Jackie Chan film och aldrig mer än så. Mycket coola stunts och hätiga action scener ( I like), men torr handling och en halvdassig skådis ensambel! 2 av 5 blir betyget! jackie måste lära sig bättre engelska.

Ångest Söndag!

Som vanligt alla Söndagar så undrar man vart den där eländiga helgen tog vägen. Känns som om helgerna bara går fortare och fortare, så mycket att göra, på så lite tid!

Det blev krogkväll i går, en torr sådan. Agerade chafför åt bortskämda kusiner och käkade en smått fantastisk filé-oscar som kyparn nästa tvingade på mig. När kyparn kom med min dinering sa han att de inte hade några diskade bestick kvar, och att jag skulle låna min farbrors som satt mittemot.
Innan kyparn berättade att det var hans nya skämt, höll jag nästan på att trycka ner kyparns fejs i den flottiga barniese såsen. Sånt skojar maninte om, speciellt inte med mig då jag inte ätit på 10 timmar.
När kyparn kom efter maten och frågade hur det smakade så sa jag lite vågat: -sådär... Hoppas han blev sur!

anyway, det var ganska trevligt, jag avslutade kvällen hos min granne, Body-pump grannen ni vet!
Där kollade vi på film, och jag beundrade hans samling av gamla transformers & He-Man gubbar som han samlar på. Nästan som om man var 10 igen! Sedan hur karl-uslingen har mage att köpa leksaker för flera lakan, är bortom min förståelse...

Så i dag söndag, som nästan blivit en favvo-TV dag ( Medecinmannen, 24*smask*), så torterade jag mitt kreativa sinne en timme genom att se på flickfotboll som Sandra håller i. Hon är en duktig tränare, fast jag har ju aldrig gillat knatte-fotboll...hell...jag gillar knappt vuxen fotboll. Bara Korpen...Sedan åt jag gammal kycklingsallad sallad och drack 3 koppar kaffe. Great, nu kommer jag oroa mig för salmonella då koffeinet gör att jag inte kan sova i natt.
En vanlig Söndag helt enkelt*

Kompisar where arth touh???

Nu när jag skulle på krog o allt så sjuknar min sambo in, grannskapet sitter och möglar på McDonalds och min egen bror bejakar sin intelligens djupt insjunken i en trött ekonomibok.(studenter tsss...waisting life) Min rödhårige vän bor desvärre i sköldinge och min arbetskamrater har alldeles för många barn för att en utekväll i ölets tecken skulle bli gångbar.
nu skall jag sätt mig själv på krogen, då jag lovat min fader att komma dit och se hans band ( bestående av han själv och min mobbe) 3 timmar & 3 akord.....Bättre än sist, heter dom. Kanske vi får se en spexig naken-chock...=) My dad is a rockstar....in Mölndal-City...
Vad gör man inte för la familia.

Och alla vänner jag ringt för att närvara i afton, och som bangat....må ni få gallsten och misär.

Nu ska loser-frallan sätta sig ensam på en krog.....
Bara i Mölndal, bara i Mölndal

Reklam på TV

Jag verkligen hatar dessa reklamavbrott i TV Jag förstår syftet med dessa men skall man göra reklam, kan man väl åtminstonde göra en någorlunda tittarvänlig reklam. Alla dessa jävla bindor & shampo som är exakt likadana som för 10 år sedan. Sedan har vi den nya "Viva" reklamen där stans "lamba bete zeta" bimbos är bjudna på "sling-fest"?! Finns det sling-fest, där man slingar håret i nattlinne?? Varför får aldrig jag någon inbjudan till Sling-fest? Slingfest...finns det inga roligare fest-teman?

Och kvinnan som bjuder på fryst pasta till 2 italienare på campingen. "i´ts skinka and BLADSPENAT"
Hoppas verkligen hon förklarar innehållet i sin hjärna med de orden! HATAR DEN REKLAMEN!

Älskar dock den fyndiga ICA reklamen, den senaste med HORST HIRSTHOCKER är vansinnigt rolig.
Eller han som dansar med en soppskål i handen...haha...3G tror jag det var!
Eller han som förlär sin bil till en Toyota! " Förra ägarn försäkrade att det var en Toyota" Också genomtänkt komik! Eller den när "kompetensen finns i huset" =)
Ska ni envisas med reklam, gör lite kvalitets reklam, företagen borde inte nöja sig med fånerier. Hade jag varit VD för Slingfest-fadäsen hade jag nog satt reklamavdelningen i tvångströja och omyndigförklarat at once.

Nu är jag trött, så det blir lite sova och sedan lite krog tror jag minsann!


Lördag morning

I dag, eller snarare om 5 minuter, skall jag dra mitt strå till utbildningsstacken och årets högskoleprov!
Mitt strå, är att köra min beloving sambo dit, och sedan åka hem och sova..=)
Det är också ett jobb!
I kväll blire stensjökrogen, en slabbig pizza och några öl kanske??

Lördag!

Idol & TNA

Oj vilken hjälte han är den där Jonah som åkte ur Idol i afton! Har aldrig sett någon förlora en tävling med en sådan ärbarhet! Han tog det som en karl, i stället för Ola som åkte förra veckan som behövde psyk-hjälp och stolgångspiller för att klara tragedin!

Nu är det Wrestling på Eurosport! Sports-enetrtainment...mumma!

Bloggeriet

Fundrade på en sak om det här med bloggandet!
Det är ju som en offentlig dagbok eller hur??
När blev då dagboken offentligen, förr hade det ju blivit giljotinen om någon läst ens privata nedskrivna ord.
Med bloggen är det snarare så att man trånar efter att bli läst & hörd.
Läs vad jag tycker, läs vad jag tänker...hm...undrar varför det blev så?
Jag är en ju en mycket ny och grön bloggare på alla sätt, och jag har sett en del bloggar på sista tiden och det finns de som berättar precis allt, om deras senaste erövringar på krogen och deras smygraggande på grann-bruden. Allvarligt, tänk om just den som du har på kroken läser skiten. Då slutar du väl som en smyg-homofil länspumpare på en ostindiefarare på väg till Tjing-tjong-land.
PUMPA LÄNS...jag tycker att bloggen är till för sina offentliga tankar. De mest privata borde man kanske hålla i sin hjärn-blogg endast.


Jag och min väderflicka

Jag och min väderflicka
Detta är min gamla väderflicka Dailo Oca. Han var väder-presentatör i Radioprogrammet Radio-Paparazzi 103,1 MHz. Där jag(Fralle) och Fas var kungar i 5 år!


Offentlig Förnedring

Dagen G. Torsdag och fjäderboll!

Tyvärr gjorde jag den ödesdigra missen att spela singelspel med Jag-har-spelat-badminton-i 6-år-Helena-Ekman. Dessvärre hade Fru Ekman inte förvarnat mig om detta och jag, mitt svettiga kött sprang som en GHB-påverkad orangutang, och förnedrades totalt inför allt & alla. Men som jag alltid säger **Dont hate the Playa, hate the GAME***

Bätter gick det på dubbeln, där jag och min lagkamrat Lan( spöade skiten ur Sandra & johanna....***på tok för lätt***love the game*** Känslor vänder fort i fjäderbollens underbara värld.

Jag & min eminente Sambo-Sandra beslutade att låta våran bäbis, Pudel-Troja, stanna hos sin farmor, min mamma, ännu en dag då vi helt föruttnat över att rasta hennes fejs på morgonen!
Viljan & lusten över att rasta hund kommer & går, fast mest går den...=)

Fredag i kväll!
(fast det är ju fredag redan nu, i praktiken)
Det är då man lägger sig i soffan, och så brrrrrrrrrrrrrrrrrmLördag.................brrrrrrrrrrrrrrm Söndag..och sedan är det måndag igen!
HURRA!!!


Fjäderboll & LOST

Jag börjar nog bli en smula besatt av TV-serien LOST.
Jag kan komma på mig själv att tänka mitt på onsdag-dagen att " Oh my, i kväll är det LOST, gud så gemytligt" Sedan så väntar jag på att klockan ska bli 21.00.
I´M PATHETIC!!!
Men serien är nog något av det bästa jag sett sedan den första säsongen av 24.
Måste nog köpa DVD-Boxen....*smisk*

I kväll spelas det fjäderboll på hög nivå i den anrika TB-Hallen i Mölndal-City!
Då är det jag, min kontors-kamrat Linus-Lus, samt en handfull lager-råttor som skall visa var det nylackade skåpet skall stå.
WATCHA GONNA DO BROTHER, WHEN THE FRALLSTER RUNS WILD ON YOUUUU!!!!
//Hulk Hogan någon??!=)

Möss-Frilla

I dag har jag haft en av min årliga 364 "bad hair days"
Detta mest på grund av den beanbag-mössa jag införskaffat till rimligt pris i borås.
Jag hatar mössfrillan, den går inte att återuppliva efter det att man satt den svettigt flottiga mössan på!
Men är det kallt så är det!

I kväll är det LOST igen!
Oj så trevligt!
Onsdag hela veckan gumms & gubbs!

Trött som ett ras!

Oj, redan Onsdag!
Veckan går fortare än fort nu för tiden *låter som min mormor**
Snus-suget minskar för varje dag, och mitt huvud känns mindre dränkt i gröt fäör varje dag.
Inte lika mycket ångest & depressioner!
Jag börjar se ett ljus i tunneln!

I går blev det en soft ligga-i-soffan-och-se-på-tv-kväll.

Jag skäms men jag såg faktiskt på äntligen hemma i går, och den är precis lika sliskig som jag kom i håg den som. Ett mysinferno som får folk att tro att alla människor är glada och trevliga.
Dock en ljuspunkt i allt detta slask och slisk, Evelyn, den tyska husan som älskar att städa.
Hon sa bla : "Att waxe golv gör jag när jag har tråkig".
Du får gärna komma hem till moi och ha tråkigt, anytime Evelyn!
Hur kan man le och tycka det är roligt med att tvätta FÖNSTER!!!

Hon måste vara en klon...


Oxpytt, städa och pudelfrilla!

Okej!
Gårdagen blev något hektisk vid hemkomst. Jag ville ha snus så badley att jag nästan grät för det första!
För det andra tänkte jag trimma pudel-skapet till hund igen efter att ha agerat maskintvättad-tvättbjörn allt för länge! Efter att ha förlagt pudeln i i djup knytnäve-narkos satte jag saxen i pälsen och friserade en timma.

Då kommer min förtjusande sambo Sandra in och skriker lite halvhysteriskt att vi måste åka till henens mamma "sjuksköterskan" då hon fått en ytterst penibel svullnad under högeröga! Den var knappt synlig vad mina ögon anbelangade men skriker din sambo så skriker din sambo. Då är jag hennes "bääätch"
Detta visade sig sedemera inte vara någon fara, men ett jekla rännande med sambo & bjudkaka blev det i går!
Och jag som redan lider av stress i kubik.

sedan skulle jag fylla på kylaren, dock är min bilkunskap lika ringa som antalet timmar jag tilbringat i lumpen, så det blev en oblnadad glykol-gegga + en några deciliter spolarvätska. Det är ingen hit med spolarvätska i kylar-tjofräset. Det läxade min svärfar upp mig med efteråt.
Han har rätt.
Jag är dum..=)


Dagens Pissepotta

Dagens Pissepotta går till:

Björn & Benny för att de gav alla ABBA fans en smäll på käften för att de inte tog emot priset på ESC-jippot!
I stället kom nån tråkig direktör som inte hördes för den dånande Waterlo-musiken.
Må ni stånka korv i evighet efter detta jordeliv!Pensionärs-krig på mottagningen

Besökte då som sagt Herr Doktööör i morse!

Det var ett vanligt rutinbesök, där han tog lite prover och skulle återkomma om 14 dagar för att bekräfta eller dementera sjukdom.

I vänthallen så flockades pansjisarna som skulle ta den årliga vaccinationen mot höst-influensan.
Några pansjisar hade tagit med sin sin bästa pansjis-polare, och bönade för syster-yster att just deras kompis var speciell & snäll, och att just hon kunde få bli vaccinerad, trots att hon inte var patient hos min Doktor. Syster vägrade, och tantan blev vansinnig och hotade med att byta till annan doktor.

I och med fågel-fluensan som råder just nu, börjar det bli lite pansjis-hysteri, och de skall vaccinera sig mot allt och alla. Ta en alvedon och gå och lägg dig pansjis. Jag nöjer mig med att bli pigg & glad igen. Det kommer jag bli snart!
//Fr


Hej och Hopp!


I går var jag trött och degig så det blev en trevlig kväll i min bäste vän TV´ns tecken.
Såg på "Congratulation Eurovision". Oväntat att ABBA skulle vinna. **yeah right**
Tycker det är lite tönt-varning på ABBA och deras icke existens. Kom igen då jävla stroppar, kan ni inte återförenas 1 enda gång då, så att vi kan få tyst på all rykten om just detta. Alla gamla stjärnor var där, till och med farmor med bas-trumman, men inte ABBA! ***Visa att det finns lite power kvar i er....visa upp era fejs innan erat minne för evigt raderas.

Sedan var det Blade II som jag sett en gång innan, och tycker man om en spännig super-hjälte Wesley Snipes så är det en bra film, gör man det inte så stänger man av som jag, i första reklam pausen.
Trött tråk-action.

I morn är det farbor doktorn som gäller i arla morgonstund.

Hoppas han hittar och botar felen på mig! (om det finns några)

Folköl & dunka dunka

...blir det nog inte så mycket av i kväll då jag skall balsamera min möra kropp i behagliga oljor.

Efter 2 veckor av i härdigt bloggande och ännu mer ihärdigt avsaknande av snus står jag fortfarande pall.
jag har aldrig mått så psyksikt dåligt som nu *ko-ko** men jag hoppas att det blir bättre!....SNART!!!!

Nu har jag fixat biljetter till melodifestival & carola nästa år....

TRÖTT!

Body pump...never more...

Okej...Body Pump i går.

Jag säger bara ...never more....
Det var visserligen trevligt med en trevlig instruktör, men för min soffiga kropp blev det en rejäl misshandel.
När man kämpade som värst med sina 5 kilo på stången och trodde att döden stod runt krönet, så skriker den hurtige ledaren med "melodifestivalröst" att nu är det bara 79 repetitioner till "ni e så duktiga"

Duktiga -  my ass, vi sög så fett, min granne och jag så att kossorna skämdes!
Först lassade vi på tok-mycket vikter på uppvärmningen och tyckte vi var kungar.
Sedan efter 10 minuter, då Fralle trodde passet var slut, slutade uppvärmningen. *jippey**
Resten var frall-plågeri!

I dag då...jorå..det är fredag. Bästa dagen i veckan.
Och mina ben de värker som om de nyligen skruvats fast i skruvstäd och blivit påhammrade av sleipners vrede. Body pumpen hade nog gett en större glädje om jag varit något sådär i form.
"Ont jag har ont, jag har ont, det gör ont i hela kroppen på natten och dan!"I kväll:
Hey baberiba...så klart!

I går:
Paradise hotell(skämmes) - Hon med godisBH´n rök! **gött e d***


Korv & Lost

Jag avnjöt ännu ett gastkramande LOST-avsnitt i går kväll.
Jag tror det är som i Dallas, att Jack vaknar upp på ett smogigt café i Saint tropez och drömt hela skiten..
Tyvärr har Sandra ( min sambo) tröttnat friskt på dess ingress, så numera avnjuter jag det i ensamhet.
Något som jag däremot avnjöt i tvåsamhet i går, var de välstekta falukorvskivorna med de gourmét-kokta fiber-makaronerna. Min darling är den bästa på husmanskost. Jag är den bästa på att dränka den i ketchup och sleva in den i min mage!

Som honung mot en finsmakar gom som min!

I dag är det torsdag igen och veckorna flyger fram med rasande takt, om 10 veckor är det 2006.
Om 3 dagar skall jag till farbor doktorn....huh**...som skall observera min sargade kropp

/ Franz-Jäger

Dansa då lilla APA!

NU har jag blivit blåst igen.

Min Granne som jag talat om förut, har nu lurat med mig på ett pass: Body Pump.
Detta är 40 minuters rent plågeri med skivstång. Har jag tur så finns där riktigt många fönster så att folk kan titta in på oss djur och skrika: dansa då lilla apa!!!! **ske någon kastar till mig en jordnöt***

Allvarligt, behöver jag "pumpa" min "body" så gör jag det med god mat och kanske ett par "kalla", inte med ett ångestfyllt hurtighets-maraton, och dessutom inför FOLK!!!
Tyvärr är min granne mycket starkare än jag, så jag får väl vackert följa med och finna mig i förnedringen!

Avslöjar zu morgen hur det gick!

Nu är Onsdagen slut, och LOST is waiting!!!

Oh de laly!

Fiskpinnar, dagens djungelvrål.

Något som är en djupt underskattad rätt är de ljuvliga fiskpinnarna. Med smält smör & citron...mumma.
Jag reser en hand för fiskpinnen och dess exotiska smak....länge leve Findus!

**nu måste jag läsa i en rutig bok om hur länge potatis skall koka****gräsänkling i dag**


Åh...vikken hunk

Hunk-Zlatan spelar i dag med Juve...är tvungen att säga detta, annars får jag pisk av fotbollstokarna.
Frågan e ...vem bryr sig....
Testbilden någon??

Rutten TV-Kväll

Ikväll kan man endast glädjas åt desperate housewifes på TV, och det är en serie som jag bara tittar på när morsan är hemma och fikar. (1 gång i halvåret) Tycker de är lite väl desperata de där hemmafruarna...

Sedan den allsmäktigt föruttnade kommissionen som bara blir sämre och sämre för varje minut den visas...
Stackar de tokiga män som köpte DVD-Boxen...

Sedan kan man ju följa alla "spänannde" händelser i Nanny jouren eller se på när herr Timell bygger om sin tambur björkfanér...(huuugh***)

Lite behållning i JOEY på femman vid 10-hugget....den e rolig den.

/Fra


Fryspunkten

Det finns inte särskilt stor lust att ta den sedvanliga lunch-luften i dag. Det var freezing -3 grader i arla morgonstund. Fick skrapa rutorna...det är tragik. Vart tog britt-sommaren vägen?
Kom tillbaks sommaren...ALLT ÄR FÖRLÅTET!

Kanske blir sugen på luft ändå sedan när ilskan lagt sig....

Nu börjar jag bli lite orolig. Nu mår jag precis likadant som när jag snusade, alltså allmänt kass, trött & seg. Har jag slutat snusa i onödan?? Oh skrämmande tanke...

Som vanligt höll 24 hög klass i Söndags, vart har du varit i alla år Kiefer??
Filip H simmade över engelska kanalen i går i Grattis Världen. Vasst! Men varför skall alltid Fredrik titta på, det är ju bara Filip som gör allt det våghalsiga

Jag har åter förseglat min vänskap med örnen efter att han var stygg i går...nu skall vi åka och hämta pris om 2 veckor för att vi vann serien i Korpen 3F ( Fotboll)

Att snusa eller inte snusa...det är frågan!

Nu är det på gränsen mellan "totalt vansinne" och "lite lätt förvirrad" får jag inte i mig mitt nikotin snart så kan ni hämta tvångströjan medan gök-uret sjunger "Ko-Ko" i min skalp!

I dag har vart lätt värsta dagen i mannaminne! Trött i Huvudet, sovit illa, mindre depressioner faller över titt som tätt. Man får lätt hysteriska anfall av agression som i dag bland annat drabbade Örnen på lagret, där han fick smaka på Fralles ord-konst!
Tyvärr får man vid abstinens kortare stubin än en gråsugge-pitt. Och då häver man lätt ur sig det tunga artelleriet vid småsaker. Örnen har dock lärt sig en läxa och kommer framledes titulera mig Kung Jonas.
Han skall vara glad att han inte fick ställa sig på alla fyra, och KYSSA MIN FOT!!!! In front of everybody...GAAH**

//FRALLAN

Kjelle

Läste i "bladet" att Kjelle B ska göra ny TV-serie med bla Cecilia Frode.
WUNDERBART...tror aldrig "Berkan" gjort en dålig roll nånsin, det kan bara bli Succé!

Tänk om alla skådisar kunde vara lite emr som Persbrandt & Berqvist!, hade vart bättre TV/Film-värld att leva i då...

// Fr

Ännu en helg till minnesbanken...

En fartfylld helg har precis rasat förbi mitt face.

Jag har fortfarande inte tagit en snus och nu är vi uppe i respekterade 8 dagar!
Fortfarande börjar det rinna i gipor och tårkanaler så fort jag ens tänker "rapé"....sover lite bättre nu dock!

Spelade lika i bowlingen i Fredags mot min odräglige granne, slog ändå serier som 177 mfl. Rätt nöjd med min mediokra insats trots allt.

Lördagen gick åt till att åka till Norvalla och se sista Jitex-matchen för året!
En trevlig tillställning som slutade 1-1.
Dom hade goda hamburgers i Norvalla...

Lördagskvällen blev det middagsbjudning hos min bästaste bästa vän i Mölnlycke-skogen. Jättesmaskiga kycklingsburritos som min vän försökte sno åt sig äran av att ha gjort. Alla visste att hans dam gjort dem!
Min vän värmde endast wraps:en, dom var hårda som knäckebröd...( eller snarare så att knäckebröd var som sockekaka jämfört med wrapsen!

Söndag migrän =)

Ganska lugn helg!

My Tv-Kväll was ruined!!!

Ingen Kungen & Silvia i kväll på Hey-Baberiba....mycket tråkigt!
I stället så piskade jag som utlovat min reumatiske ex-granne i bowling i 2 serier.
Sedan så fastnade jag av någon anledningn framför "Jordan rättsläkare" som var oväntat bra...jag har sett den innan men då var den ingen 5-stjärnig serie direkt.

Led även igenom Paradise H i går. Fruktansvärt tragiskt med riktigt osköna typer med i år. förra året var det riktigt bra, men detta året ...phu...ta bort! Där sitter ett jobbigt afro-krull och kallar sina homies för "styrelsen"...och brudarna bråkar om vem som visat muffen på vidrigast sätt...snälla vet ni att det filmas??

Dagens Britt-sommar-låt: September - Fallen Angel ( bra med disco-dunk i bowlinghallen)

Mölndal har föresten den dyraste bowling-kiosken i Sverige. Där kostar en kaffe hutlösa 17 kr. Ska man ha bulle till, ja då kan man få hosta upp halva månadslönen och slagsmålet ligger i luften så fort en främling tittar åt min bulle. En burkdricka kostar 12 kr....vet du hur många drickor man får hos min frukt, ägg & godis affär i Lindome för det priset. Typ ett lock...hehe...dem är viserligen från polen och utspädda med loka...MEN ÄNDÅ!

Hade fel på Idol...attans. Till och med Virtanen sågar Jens, i stället åkte Meriem ut och så kommer det se ut. tjej efte tjej ryker. Kvar står fotbolls-Ola och Hot-stoff-Måns och glamrock-Sebbe!
Jaja, Idol är ändå inte lika kul nu när Juryn inte får bestämma.

God natt/Frallan

Fredag, systemet & Bowling

Äntligen fredag, äntligen och livet börjar på nytt igen!

Efter jobbet blev det ett rutin besök på systemet då bar-skåpet missbrukats hejvillt de senaste helgerna.
Jag nöjde mig med två flaskor vitt. man känner sig lite som en snål-kärring när göbbarna i kön lassar upp lock efter lock med ljuvligt bryggt Öl och en liten virre därtill. Sedan kommer man själv med fattiga 2 flaskor budget-vin. och jag som inte ens dricker vin. Jag har fortfarande kvar öl sen i somras.....borde kanske skämmas** Man riktigt känner blickarna från kassörskan när hon tänker "hej ditt snåle fanskap, erkänn att du gråter när du skiter...erkänn!!!" Då e man bra liten....

Jag är helt övertygad om att de tänker så kassörskorna!

Nu skall jag utöva det härliga kägelspelet, bowling. Där min dryge ex-granne ska få smaka Fralles sluta-snusa-vrede och bli rejält med piskad. Han har aldrig vunnit mot mig, i alla fall inte i min värld =)
Min granne heter Joel. han har en jätte tjock hockey-frilla.....**oj vad han måste få ligga då***

By the way, siar lite om att han Jens åker ut ur Idol i dag. Han har ingen karisma alls, och påminner lite väl mycket om en runsten för att överleva tittarnas dom i afton. Får se efter bowlingen om jag hade rätt....
I always have..

// Frall

Film ny & gammalheter

8 nya Beckfilmer med Haber & Persbrandt! Frågan är om de håller i 8 filmer till, jag hoppas det för dom 16(!) första var riktigt underhållande. Typ 100 gånger bättre än Ekmans gamla trötta Beck.

Tom Hanks spelar Robert langdon i Da-Vinci Koden. Detta är faktiskt en av de få böcker där jag inte tröttnat på sidan 10 och tagit mig ett fotbad istället, utan denna bok är "the real thing", så ovanligt som en bra bok!
Hoppas bara nu att Da-vinci Koden håller för film. Men varför skulle den inte göra det egentligen....
Tom Hansk e en bra början!

Natacha Preyre kommer att spela den överintelligenta lettländska Nobelpristagaren Pyrti-Minna Hoskilainen...tsss...haha...jag bara fredags-skojja...

Cowabunga// Frall

Melodifestivalskämt??

Falukorvs-Kicki, Stig-helmer & mongo-från kongo-günther???
Skojar ni eller??
Vad hände med den annars så klassiga Melodi Grand Prix??

Snälla Uggla, fräls oss från ondo...

/Frall


Super-Fredag

Det är fredag och livet är en fest i gen!
Ännu en hård arbetsvecka går mot sin ende och min utarbetade, snusfria lekamen gråter av skratt!

Härligt med Beach-Volley i går! 2 timmar effektivt flaxande med alla lemmar för att få den förbenade bollen över nät. Det var varmt, det var svettigt & det var sandigt.
Men det var diaboliskt roligt!

Nu under den värsta perioden i mit snus-lösa liv, så har jag märkt att jag sover grymt illa!
Vaknar flera gånger under natten & kan inte somna! **råtta*
Det finns inget som kan få en att vilja slå sig själv på käften som en sömnlös natt.
Men det är väl smällar vi modiga män som slutat med våra laster får ta!
Caramba vad det är jobbigt dooh!

Då mitt liv är något av det fattigaste världen skådat, blir det väl i vanlig ordning en stillsam TV-afton, med Idol, Hey baberiba och avslutar med lite TNA Wrestling på Eurosport! ( Se det om du missat)

Varför går helgerna så snabbt??  om man inte har kul på helgerna går de snabbt! Även om man har kul på jobbet går det långsam!! WHY...you tell me....!

Retsam dimma i huvudet

Det har börjat lägga sig en grötig retsam dimma över min hjärna! Den kallas av lekmän för abstinens-extra-allt! Hur skall detta gå i afton nu då, när det är Beach-Volley ala Grand Prix i kväll för företagsfolket!
Då hade jag tänkt flexa med min pectoralis major i skuggan av mina bländande servar.
Verkligheten ser väl mer ut så att jag försöker dra in bilring för bilring när jag samtidigt försöker träffa bollen.  Jaja, den verkliga verkligheten är väl därimellan. .som alltid..=)

Hur går det med snuset då...

jorå, tackar som frågar. Känner mig som ett as, doppad i tjära, rullad i fjädrar och utsläppt på en höskullevärsta hösnuvan! Ungefär så kul är det att inte snusa. Det roliga är *haha* att jag på allvar tror att det skulle bli fred på jorden, knoppar på träden och lagligt med majja, bara jag fick stoppa in en giftig-nikko-påse uder läpp-kadavret!

Folk säger 3 veckor, dem skulle bara veta hur långa de där veckorna är, i en d som är svår. som min. Som nu!

Dock är jag kyligt cool kaprifol, och har hitills betackat mig all form av snus-kontakt. Nästan lite stolt faktiskt, trots att jag bara vill gråta och säga till folk att mitt psyke är klent som koppartråd. Utåt sett försöker jag döda folk som retas med min blick. Det funkar dåligt...


Detta ser jag på ikväll: Time out
Detta äter jag i kväll: Min stolthet ( om jag tar en snus) annars kött

Dagens hurring...

Världens just nu bästaste låt....

Were from barcelona

Den får mig att tänka mindre på snus och mer på....Barcelona

Ärtsoppedagen...

Det är ännu en Torsdag i livet!
Dagens stora I-landsproblem, ska jag ta gulach eller ärtsoppa till lunch. Den tåls att sugas på ett tag...hm

Snusbehovet känns faktiskt lite bättre för varje dag, fast det är värst på natten. Jag brukar vakna 1-3 ggr / natt med diverse svettningar och rysningar. Men det brukar försvinna efter en stund...
Annars är det ganska lugnt....

Hur bra var inte LOST i går då...hugah...då fick jag ända bara se sisat 20, då matchen mot Island fick spela första fiolen i går! Matchen var väl sådär. Zlatans intervjuer är riktigt komiska. Han upprepar ju bara det som journalisten säger, HELA TIDEN. fast han brukar alltid svara på en fråga med "NAAJ". Lustig typ den där Z.


Varför förbannad?

Varför är man så J*A förbannad hela tiden.
Hade man varit liiite mer labil, hade man nog delat ut agning till höger o vänster!
Detta är den smutsiga baksidan på att lägga av....
Grymt sugen just nu....oh mama...


Jobbig natt

Varför vaknar man på natten av att det känns som om tarmarna skall tryckas ut genom naveln??
För att man är grymt sugen på det gift som en gång i tiden bröt ner min kropp. Det känns lite underligt att lida av ett sådant abstinens. Men lärorikt dock...
Blev rätt mycket svettningar, och skakningar, och allmänt världshat innan jag steg upp i morse för att möta en ny, 4.e snusfri dag....
Jag blir rikare för varje snuslös dag!

I kväll e det landskamp mot Isalnd, hoppas Melleberg fått en hurring för sin tavla i Lördags! Fy dig Olof...skärp dig tills i kväll nu så vi kan få jubla lite hemma i soffan!

Bäst på TV just nu: Grattis världen, 24 & Lost
Sämst på TV just nu: Kommissionen, Paradise Hotel & fåntratts-programmet med Ola från Robinson JR.Substitut

Tanken är ju att inte bara klaga...

Utan också försöka sträcka ut en hand åt de som har de svårt med nikotinet.

I stället för snus...

Det bästa är hushållpapper, knyckla i hop en bit. Tilsätt lite vatten och ha den under läppen.
det näst bästa är TE. Gör dina egna små "snus"-påsar av TE-påsar. ( huruvida detta är hälsosamt eller inte har jag ingen aning om)

Det finns ju även förslag för de som gått in i en mer "kris-artad" fas i sitt sluta-snusa-omlopp. Det finns att köpa nikotinfri snus ( smakar apa) det finns även nikotin-gummin( för mun, smakar apa) det finns också inhalator( smakar jätte-apa). Äh, ta lite blomjord under läppen, slå till dig själv en fläskläpp och gnid ögonen med lök så kommer du inte att tänka på nikotonet på en stund.

Gör roliga saker. Spela bowling, pussas lite med er bättre hälft, har ni ingen bättre hälft köp en hund. Jag har både en bättre hälft och hund, jag har det ganska bra ändå...
Just så...positiva tankar.
Som i Mary poppins, & Peter Pan & i alla porrisar! ( Nä skojja bara, är rå-femenist)
Tänk hur mycket MONNÄÄ...ni kommer att spara. Jag inkasserar gladerligen 37,50:- glada bagare om dagen. För dom kan jag köpa.....köpa...**suck**...BUUUUUHUUUU...jag vill snusa.
( i bland kommer det tilbaka till en, då kan man räkna ut hur mycket skatt man betalar på ett år för att komma tillbaka till den grå vardagen igen)

Tjolahopp!!
Vem kom på snuset då??

Undrar hur den mannen som uppfann snuset tänkte. "Här har jag lite brunt klet som både smakar & luktar som gammalt mås-arsel. Nu slänger jag in det i munnen, och beter mig som vanligt" Sorglig figur det där...måste varit en gammal tok...

...och då har vi ändå inte kommit till han som upfann cigaretten....och således även lungcancern!

Första dagen ( I Söndags) var första dagen på över ett år som jag var snuslös. I vanliga stor-snusar fall brukar jag konsumera 1 ochenhalv dosa per dag! Att gå från det till nada var ganska frusterande för min nu så klena själ. Tänkte på snus hela dagen men var helt klar över att 1.a dagen är den allra j*igaste, och sedan blir det bara bättre. Men jag var tvungen att tävla mot mitt eget psyke och knäcka mig själv till den grad att...ja tills dess att jag är kung över mig själv...=) Kungen av Mölndal...tada

I vanlig ordning far jag med osanningar för mig själv, då jag vet av tidigare erfarenheter att de första 3 veckorna är som att sitta fastlimmad med stjärten i ett bålgetingbo. Fast med läppen då...det svider i hela den härliga läppen av begär & Abstinens. Jag sov nästan inget natten mellan Söndag & Måndag. Jag kände mig stressad, ångestfylld och allmänt as-taskig. Jag gick upp mitt i natten för att leta gamla använda snusar , som kunde trillat bakom soffan eller nåt. Till allas vår lycka fanns där endast råttor av damm. Och jag behövde inte bryta min svit på 1 hel dags nikotin-frånvaro. **hallelujah**

Nu är huvudet segt som fläsk men begäret minskar lite för varje dag som går. det var värre i går.

Jag kommer att fixa detta, lätt...fast det är riktigt svettigt jobbigt.
It´s hard to be the king!


Hit the road Jack!

...det började i Lördags efter att Mellberg gjorde touch-down ( Vad får han betalt för Karln??) i det svenska straffområdet och besudlat det svenska landet med en skamfylld förlust mot Kroatien...riktigt surt var det. Efteråt så såg jag att jag inte hade några Rapé kvar i min dosa. Men i stället för att fyllas med köp-lustar fick jag för mig en känsla av att sluta med skiten. Det finns dock inget bra som kommer ut av snus. Snarare gör snuset mig en smula deppig och gör mina tänder nyanser brunare. Senast det var sexigt med bruna tänder var väl på Hedenhös tid, och knappt då!

Dessutom tänkte jag dokumentera det här på la blogg, så jag kan ta fram det om 40 år och skratta  åt det när jag och min pansjis-polare kliar åderbrock på Mölndals torg. Jag är nu HELT snusfri i 3 dagar.**jubel***

Återkommer inom kort med vad detta inneburit för min sargade lekamen de senaste 3 dagarna....

Död åt snuset, länge leve snuset.....


Sluta snusa...yeah right!

Ok!

Läge att pressa sig till vansinnets gräns!
Dags för ännu ett tappert försök att sluta snusa. Förra gången gick det i 3 månader.
Låt se hur det går denna gång....hm...jag måste vara dum i huvudet!!!
//Fr

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!