Dags för kontroll

Då var det dags för mig och min bredmagade fru att förlusta oss i sjukvården igen!
Östra väntar med en överburenhetskontroll för den 2 veckor för tjocka magen!
Lilla Nils ( eller Nils-lina) vägrar infinna sig hos oss.
Pyret har likt sin mor visa svårigheter att i bland rätta sig in i ledet och bara följa med i strömmen!
Pyret är också likt sin mor mycket envis, och kommer precis då det behagar denne, redan nu har den lilla vägrat pappas förmaningar, skall bli intressant hur det ser ut i tonåren då!

Jag beundrar min fru som orkar bära på denna koloss till mage! Jag hade nog haft 7 livskriser och 3 sammanbrott vid detta laget, men försöker stötta frugan på mitt bästa sätt. Genom att dra roliga vitsar =)

Inte så stor fokus på annat nu!
Har stadig kontakt med föräldrar, min rödhårige kamrat och Joel! Resten får vänta på sin tid!
Jättekul att morsan & farsan har bokat in en resa till Berlin just då kanske barnet kommer! Jaja, dem kommer ju hem igen!

Biltittande och bebisväntande

Har nu åkte med min gode svåger Olsson, land och rike runt för att hitta mig ett par hjul, värdig en man med snart ny familj. efter 5 min på Din Bil i sisjön hade jag hittat en jag ville köpa, en vit V50 2006 1,8 bensin och massa annan crap, den var ju VIT och snygg! Tur kanske att jag hade med mig min fru och hennes syster som kunde lägga band på mina köpimpulser! Olsson informerade även om att han nog kunde hitta en billigare MED vinterdäck och det gick jag på!
Men jag ältade bra länge om den vita skönheten i bilen på vägen hem.
Nästa vecka kanske vi ska kolla torslanda!

Barnet lyser med sin frånvaro, den har förmodligen kommit på det fantastiska i att spela kongas på mammas kissblåsa. Så mammsen måste gå och kisaa var 5:e minut, och det är klart, då hade jag med stannat i magen.

Har sån spänningshuvudvärk så det är skrämmande!

brum brum...

Nu går jag i bil-tankar. Då barnet vägrar komma funderar jag skarpt på att fixa mig en ordentlig bil!
Jag kom på de tankarna när jag för 3 månader sen kilade fast min brunstiga 940 i mitt  min-pini garage, lite på sniskan....
Det rök några sido-kofångare och nån lite lack! Plus att jag numera har fulaste garaget i radhuslängan!
Då tänkte jag att jag kanske kunde väga upp den fulheten, genom att skaffa lite fräna hjul att smycka det med.
Jag och svärfar har för övrigt fått ordning på 940´ns hjul, vi hade i folkölets namn, satt bromsklossarna åt fel håll, med det metalliska häljet mot bromsskivan. Inte konstigt att min bil lät som när plåtmannen och hans fru har ljuva älskog!
Min fru funderade på att hoppa ut i farten...av pinsamhet!

OCH...kanske min fru vill åka med i den nya bilen, nu rynkas detpå både näsa och läpp när hon sätter sig i orginalsätet från 96. Ojojoj, mången rumpa har den värmt genom åren.... Det goda ur denna historia är att jag nu vet att min fru inte valde mig för bilens skull!


Appropå rumpisvärmare, min faders rumpvärmare fungerade så bra att hans tyska kollegas brallor tog eld. Farsan var inte sen med att ösa ¨på BBQ sås......

Ge mig

Ge mig ett gossebarn/flickebarn NU!
BF är i dag!
Känns dock inte som om det kommer något i dag alls, men man vet ju aldrig med säkerhet!
Min fru låg inte direkt i värkar i morse, utan snarkade och flåsade som om hon aldrig sovit bättre!
Det kan hon ha för övrigt, så duktig hon varit med både middagar och frukostar till sin hårt arbetande man på sista tiden =)

Snart kommer min rödhåriga vän från Thailand tillbaka. Då ska vi språkas och jag kan häva ur mig lite nervösa tankar om dagarna som komma skall! Håll tummarna nu, för nu kör vi.....