Också vard et dags...

Till er alla, från mig endast....


En riktigt god JUL


Jag min råtta

Jag har gått och blivit lager-råtta nu på års-slutet!
Vi har sålt alldeles för bra, så säljarna får arbeta lager, det är nyttigt för kropp och själ att få arbeta med något annat än huvudet i bland!

GRATTIS MIN BELOVING SAMBO, på din 24:e födelsedag!

Hoppas du städar lite hemma nu som tack för de dyra presenterna ;o)

Dick in a box

Vad alla kvinnor vill ha...

Efter år av svart hat så gillar jag plötsligt Justin Timberlake!!

Shish Käbab din jävel

Jag och herrarna på säljavdelningen, även kallad crem de la créme, alltså vi som borstar ner smulor på golvet, dricker ohälsosamt mycket kaffe, skrattar åt torra ordvitsar och ignorerar lagerpersonalen, vi kungarna i baren, hygiensikt fulländade underverk som låter städpersonalen knyta våra skor....har haft en intressant diskussion.

Frågan gällde, heter det keeebab, med långt e, eller kebab som pizzabagaren säger.
Jag som är så finkulturell säger nog kebab. Däremot sticker jag ofta ut haka och säger kaaaviar ( det första at låångt, och det andra väldigt kort).

Julaftnar i all ära, men i dag är det Isaks dag. Grattis alla ni 3 personer där i landet som begåvats med det namnet!

Veckan ser hektisk ut, som sig bör så här års, min tvålfagra sambo fyller år på torsdag vilket innebär att den borgh/johanssonska släkten drabbar samman i fest, vin och sång.
Utmärkt tillfälle att fiska svärfar på lite biltips, måste fylla på servo-olja tror jag, ratten tjuter så anskrämligt utan.

På fredag blir jag utkörd på gatan, då Sandras intellektuella grupp av pedagoger kommer hem på grupp-träff. Då tänkte jag beröva Einemark på hans julefrid och kanske utmana i en bowlingmatch?

Lördag: är det lilljulafton, då komer Tessan kl 05,30 på morgonen för att förbereda grisens bakstjärt i senap och kryddor. För att sedan sluta upp med den "inre kretsen" för en form av för-firandet av Jesu födelse. Jalle, Martin, Anna & Josse hopaps vi givetvis också skall knyta an till lill-julafton i fråga!

Söndag: Julafton hemma hos morsan. Förhoppningsvis får jag ligga i soffan hela dagen som jag vill.

Kom i håg, det var Ni som sa det, det var era ord...inte mina!
( Ur Nisse Hult..haha)

Nä nu kallar arbetet!
Puss och kram och nyp i framstjärten

Julgaser i magen

På gamledar har jag haft mycket julegaser i magen min!
Det kan vara all den förbannade skräpmat som jag lurar mig själv att äta, måste bli bättring på den fronten. Varför är fett gott?
varför kan inte en morotspaj vara lika gott?
Man kan lura sig att det är gott med böngroddar och linser, men det är det inte. Det är skitäckligt.
Fett ÄR gott....därför vill man äta det!

Det roligast är när man "hör på stan" att småkisar tycker ren sprit är gott!
Låt mig vara tydlig, ren sprit ÄR inte gott. Whiskey är gott. Men ett glas fulsprit, som inte smakar annat än rakad bäver, smakar gungstol!
GT är gott, bara Gin smakar måsfjäder!

Där blir mycket gott/inte gott ställningar man tar så här innan julborden förstör den annars så slimmade midjan! Klapparna är i alla fall klara nu, och min plånta gapar tom. Men vad gör väl det, det är bara jul en gång om året!


Etta, tvåa....hörs jag

Tack Glooma-aset för din fina bild på "mig!" iförd kasslernät.

Nu verkar blogg.se funka igen, och jag som inte har något att säga!
Typiskt!
Här kommer lite almänna funderingar:

Funderar på att ta mig till Mölndalsvägen i dag och ta lite katastrofkort, eller ordna en "svenska kändis resor" för lättlurade litauer, och låta dem bevittna det fasansfulla vatten som långsamt kväver Mölndal-City.

Det här med Fuglesand verkar stort. En hel halvsida om hur man skiter i rymden. Spännande.

Nämen...oj...det regnar...så sällsynt...fram med snorkeln, här ska skivsamlingen räddas!

Är det förnedrande att sopa ner brödsmulor från bordet ner till golvet? Många kring mitt fika bord tyckte det. Jag anser ( och det är det viktiga) att jag skapar arbetstillfälle. Städpersonalen ska väl ha sitt? Jag kan ju inte beröva dem på arbetstillfällen genom att slänga smulorna själv.....
Jag tänker minsann på andra!

Jag är nog  tröttast av alla i dag. Måste ta mig till jävla synsam och göra ett terminal-glasögonorm-test.
Sandra fyller år på Torsdag, hon älskar sin födelsedag, hon älskar presenter. Jag älskar att ha ångest inför detta. Vet fortfarande inte vad som skall bli födelsedagspresent och vad som ska bli julklapp. Lotten får avgöra.

***lottdragning***

Frånvarande kontrollant: Lusen, den rättrådige men beslutsfattiga.
Frånvarande sexig värdinna. min lätt runda farbror i sin 18 åriga dotters sarong.

Nu vet jag, det får bli den i julklapp.
Lotten har sagt sitt!

Stan är full med vatten...

28251-49

Här var jag i går och mixade Jitex föreningsavslutning i går, jag var sidekick & ansvarig för ljud &ljus  samtidigt. Som på den gamla goda radio-tiden nästan. I går var där torrt, förutom en vuxen man som satte sig ner och bajsade framför förvånade mig, Nicke & Helena! Vidigt.

Hela Mölndal-City håller på att rasa samman av å-jäveln som inte vill sluta svämma över.
Nu blir det vall-bygge hela eftermiddagen, rädda det som räddas kan.
Kvinnor barn och Frallor först!

Save Mölndal-City.

Bosse min sköna

När vet man att man träffat någon som hatar julen? 
Ett tydligt exempel är när jag frågar Herr K: Ja, snart är det jul igen….
Herr K replikerar snabbt: …sa han som låg under tåget! 

Jag och mitt grimaserande ansikte går därifrån. 
Nu har jag inte skrivit på ett tag, och det beror enkom på den pågående julruschen här på jobbet. Det är mycket som ska säljas, och supporteras.
Men helgen den var lugn, i lördags låg jag som bäst i soffan och avnjöt gamla repriser av Top-model när jag skulle se över nattens skörd av SMS.
Klockan 3 ungefär så SMS:ade min teamkollega Bosse mig där det stod: Jag vill att alla solens strålar skall lysa över oss, vi har ju någonting stort på gång. <slut>

Nog för att vi har roligt på våra möten, och skrattar åt städpersonalen, och tävlar i inbördes beundran men en sådan relation är jag nog inte mogen till än. Jag ringde upp Bosse och frågade what a heck det är frågan om? Han hade skickat meddelandet som var avsett för en enda, till alla på J i telefonboken.
Jag skrattade i två timmar, sedan lade jag på och skrattade lite till! 

Hopp, måndag igen. Det regnar svett ute, jag har nog aldrig varit med om en våtare december än denna.Julstämningen finns enbart i den ljusstake mitt kontor försetts med. Och julkalendern som jag ser varje morgon. Det är tradition, den måste man se, även om den är dålig.
Jag har nog gjort det ända sedan Sune ( som är den bästa julkalender som någonsin gjorts) i hopp om att det skall komma en lika bra nåt år.
Det värsta var nog Kaspar i nudådalen, det var den sämsta skit jag sett. Det var en lidelse att sitta där varenda morgon, och tvinga sig igenom den smörjan.Årets är däremot lite mysig! 

Nu väntar arbete…

Jakten på Wii

Jag företräder just nu en klient under ett märkligt fall, hopknåpade av dessa chicks, det är lite matching, lite koppleri och lite skumt i största allmänhet. Mitt uppdrag är att försvara min klient, och att se till att min Klient upehåller en bra dager, gentemot sin omgivning samt bibehåller sin nuvarande status i samhället.
Jag kan därför inte avslöja hans namn, utan kallar han helt enkelt "pungseglet".

Jag har under förmiddagen rådslagit med min klient om 2 viktiga saker.

1. Jakten på Nintendo Wi. Min Klient är sugen på att köpa Nintendo, god damn, alla i min omgivning är sugen på att köpa Nintendo Wii, det super hetaste just nu är denna spelmaskin.
Min bror som är en nintendo-knarkare av sällan skådat slag betsällde redan i somras.
Det måste ju vara något detta Wii...helt klart.
Synd att jag är sämst i världen på alla tv-spel, annars kunde jag ha varit med i håååsen!

2. Christer Fuglesand. Tyvärr la min klient på innan jag han in på ämnet, men vem kan klandra honom, det är ju trots allt jävligt ointressant. Och Christer själv verkar ju vara en föga spännande person. Månen va coolt, Christer...nja...mest kul för han själv skulle jag tro! 

När nu är det dags att sluta fred med en person som jag bråkat med!
Until next.

Rättvis fråga...

28251-48

Ja så kan man ju se det....

Hjärna köpes...

Jaha, då fick man aftonbladet upp i fejset där min bror rankas som den 15:e smartaste i Mölndal (av 42 000 är det väl över medel skulle jag tro)
Själv saknade jag ranking och jag börjar på allvar tro att jag kanske borde göra det där jävla högskoleprovet, trots att det är emot mina principer.
Den som lever får se...

Och mitt i denna oas av okunskap, sitter jag och stressar upp mig inför jul & klapphandel.
Det är många bitar som skall falla på plats, men när det väl är den 24:e, då älskar jag julen!

Är dessutom trött som ett bergsras, då min sambo promt skulle se ett gammalt svettigt avsnitt av City-akuten mitt i natten. Hon kommer få igen, var så säker.
Sweet revenge....


P.A Part II

OBS VIKTIGT MEDDELANDE
En herre som går under namnet Einemark, kan komma att publicera bilder, manipulerade sådana i photo-shop, påvisande en viss bloggares festhelg i Varber. Dessa skall inte tas på allvar, utan helt enkelt glömmas bort inom 2 minuter.
Tack för erat samarbete.

Del 2.
 Som sagt inga kvinnor, däremot fanns en lastvagn som jag och Löko-Loco hade väldigt kul med, samt kom på en ny sport med. Kast med medelstor lastvagn. Jag tror att jag vann, men visar målfoton annat är jag inte sen att ge med mig.
Det blev en våt afton innehållande bland annat 1 mordhot på mig & Eine. En kille som vi kan kalla M, ville mörda oss med berått mod, då vi påstods ha baktalat denne M. Vi ignorerade detta och kastade glass på honom när han sprang hem.
Sedan blev det taxi till staden. Det visade sig rätt snart att taxiföraren inte var taxiförare utan vän till någon.
Jag fick aldrig i hop det där på plats, jag var mest chockad över att taxichaffisen körde oss gratis.

Sedan blev det dessvärre svart.
Vi satt inne på en svindyr krog, där vi tyvärr inte åstadkom så mycket festligheter.
Vi pratade allvar, och jag lyckades bryta mig in på en låst toalett, efter mina behov, fattade jag varför den var låst. Det fanns ingen fungerande spol-mekanism.
Det är sådana tillfällen man får lite panik när 10 svinfulla varbergare står och bultar på dörren...med artighetsfraser som ÖÖÖÖÖÖH....FAN GÖRU.......
Jag försvann med ilfart i väg.
Haha.

Sedan tog vi en taxi hem, även här lyckades Eine stoppa en taxi som inte ville köra oss hem. Kanske mest för att det var en polisbil och inte alls en taxi. Och tur var väl det då kära undertecknad inte var i speciellt gott mod att ha diskussion med statsmakten just då.

Löken hittade lösningen i from av svarttaxi. Våran räddare tog oss till Lasse-Majas vandrarhem.
Jag utnyttjades på rummet av mina båda vänner, och kamerablixtarna stod som blixtar från himmeln.
Jag somnade på 54 sekunder men vaknade ganska raskt då Löken ramlade ur sängen. Mitt i denna alkoholisering, hade jag ändå kommit i håg att hänga in min kavaj på en galge i garderobe.
Vissa har det medfött, jag har det inte, jag är så sjukt imponerad av mitt eget pedant-skap.

Sedan sov vi nästan hela söndag, och åkte hem med gott mod.
Det var en rolig helg, med två roliga personer...och jag!

Until next!

P.A

OBS VIKTIG INFORMATION

Det kan vara så att en person som går vid namn Einemark, kommer att hävda vissa osanningar om en viss Varbergsfylla här på bloggen. Jag vill bara poängtera att om så är fallet, skall det tas med den största nypa salt som tänkas kan. 

Det var en skön tripp med moi, Eine & Löken som skulle på 25-års fest.
Varberg var destinationen, och vår tillfälliga hemvist Eje-majas gård. ( Som på brakfyllan blev Krösa-Majas gård, taxin hittade inte den adressen) Ana-Lucia som ägde gården var nog den trevligaste och varmaste människa jag träffat, jag blev gråtfärdig så fort jag skulle tala med henne.
Meier ( festens 25-åriga huvudperson) som lurade i oss att han hade ett visst inflytande, tog med oss till varbergs kurort för bad! Vi blev bortmotade i ingången och blåsta på bad-konfekten av en person som Meier referade till "lösaktig slyna" resten av kvällen.

Sedan öppnades nödraketer/lysraketer på löpande band principen på Krösa-majas, som en form av förfest aktivitet.
Klockan 6 ringde Meier och skällde ut oss för att vi alödrig kom på festen. Vi skyndade oss i väg för att på festen bemötas av en samling på 7 män som satt och smuttade på bjud-ölen!
Andreas a.ka "The lök-meister"  som är en kvinnokarl ( i den bemärkelsen att han gillar kvinnor, inte för att han klär sig som en)
var mycket besviken av uteblivandet av kvinns, speciellt då en kvinna erbjudit älskog tidigare på kvällen...gratis!

Fortsättning följer


Min hobby

Bowling är min sport!
Du och många med dig, må tycka att bowling inte är en sport, utan en form av social aktivitet,
Det är klart, går man ner till hallen och kastar 10 slag på måfå är det väl så, men vill man slå 12 strike i rad och känna att man behärskar spelet, då är det ta mig fan en sport.

Spela bowling är som att ligga sked.
Man får inte ligga för långt i från, och inte för när.

Jag blev aldrig någon bowlingspelare, nästan enbart för att jag är en så fruktansvärt dålig forlorare.
Jag hatar allt och alla, spyr galla och svär åt barn när jag spelar bowling, förutsatt att det går dåligt. Går det bra är jag allas vän och beskyddare samt ev gudfar. Därför har jag och Joel brytit oss ut ur bowlingklubbträsket och spelar på fredagar mot varandra. Vi känner varandra såpass bra att vi kan svära och slå på varandra utan att det infekterar någon vänskap.

I kväll hade jag tänkt vinna för 4 gången i rad.
Siktar på minst 2 st 200 serier!

Må bäste bowlare vinna!