Snart är det jul igen

Gah, min pöjk lever rövare värre än nånsin nu.
Jag känner mig som räddaren i nöden minst 1 gång var 10 minut. Antingen är han när att tugga på en sladd, ramla ur spjälisen, hälla ut hundvatten...och gud vet vad!

Nu har jag tagit vissa nödvändiga åtgärder genom att barnsäkra hela huset och ålat omkring som en spritglad språkresenär på golvet för att leta farligheter. Kontentan är att ALLT är farligt. Dörrspringor, eljack, knivlådor, klinkers, golvvärme, dass-borsten.....phu....you name it!

Men man kan inte skydda mot allt!
Det får bli att ställa upp hembräntdunken på översta hyllan och sedan hoppas på det bästa!

Men han är en go kille nu, en riktigt go kille som vill kramas och busa!!!!!

Vaccin vaccin ditt dumma svin

Nu är jag laddade med Dr Meisels bus-vaccin. Tog Svin-influensa viruset i dag.
Sandra tog den med, så nu väntar vi på att alla hemska biverkningar skall ta vid.
Man, ska tydligen få frossa, förkylning, feber, tappa kroppsdelar, ja lite av varje helt enkelt.
Jag tog iofs bara vaccinet för att Nils inte skall få denna influensa. i och med att den inte är så känd ännu, så vet man ju inte vad för skit detta virus bär med sig. Då känns det bättre att ta vaccinet.

Som vanligt är dte mycket på jobbet nu under högsäsong, Svenne-banan behöver billig film, och de räknar med leverans från byggets självgodaste säljare. Det är min plikt att bistå det svenska, sjukskrivna och höstdeprimerade folket med högkvalitativ underhållning. DVD film 1 för 59:-, 2 för 99:-
Känns skönt att kunna dra sitt strå till stacken gällande den kollektiva hälsosvackan på fötter igen.

Nils mår prima och det börjar anas tänder i gommen hans. 2 små grå prickar. Härligt!!
Dessutom har han börjat ställa sig i krypställning, och redan 7 månader gammal, gamla gubbe.
Dock har han en bit kvar till 10 poängsnivån i bordsskick!
Vad tycks om haklappen förresten...?

Nils i egen hög person

Gråa dagar skyndar aldrig på

Det var Lasse Winnerbäck som sa dte bäst, eller sjöng det bäst...

Det är tråkigt väder nu, lätt till ilska, lätt till trötthet.
Man vill bara att det ska bli jul och det fort.
Det blir första julen med lille Nils och den firas med Sandras släkt!
Farmor och farfar får nöja sig med juldagen i år!

Alldeles nyss ringde en dam från Barnens hus.
Jag hade tydligen vunnit något fint pris som kostade 1500:-
Det spelar ingen roll vad det är, det kan vara en påse med spädbarnskräks, huvudsaken är att jag slog de andra på fingrarna och VANN VANN VANN!
Tävlingen gick ut på att svara på frågor om fischer-price och jag kammade jackpot!
Jag råkar ha aldrig sinande källor med kunskap om ämnen som just fischer-price.
Nils blir nog glad över presenten i morgon. Då blir jag favvopappa några dagar till...haha..."Eat it mamma"

Mamma tyckte förresten att jag lät trevlig som om någon precis doppat mig i smör och rullat mig i strössel när Barnens hus ringde, och det är klart jag var, jag vann ju.....


En lugn natt...

Tänkte ta tag i det där med blogging igen, nu när alla i hela världen bloggar kan jag gömma mig i den grå massan igen och skriva lite skit!


Min son Nils Anders Algot Classon, är nu knappa 7 månader gammal och det är nu mitt faderskap börjar på riktigt!Han har i förra veckan demonstrerat hur man kan vara ”The gnälliest unge in the world”
Stackaren hade feber och en monsterförkylning som besudlade hans arma lilla kropp.
Detta innebär, som de flesta småbarnsföräldrar vet, ständig tillsyn, helst kroppskontakt 24 timmar om dygnet och att skrika sitt högstaste när något inte faller i smak.
Det som inte faller i smak kan vara, äta, sova, bajsa, leka, åla eller bara vara. Ungefär allt som en 7 månaders kan klara av!


Nu får jag detta att låta som om det mellan raderna skulle vra synd om MIG. Givetvis är det JÄTTE synd om mig, men mest synd är det i alla fall om min skrutt som tvingas vara förkyld.
Va?...om det är synd om morsan? Hon som får sova ut på helgerna och får vara med skrutten hela dagarna….ja henne är det jätte synd om =)
Nä skämt åsido, min fru gör ett jättejobb med Nils hemma i Lindome-skogen!
Dessutom kan allt som oftast pappa räkna med att ett skrovmål finns dukat efter jobbet, bara för det kan man ju älska någon!


I dag skall Nils ta gris-vaccinet. Hoppas han inte blir kass igen, pappas psyke behöver återhämta sig några dagar!Pappa och Mamma skall ta vaccinet på torsdag. Det värsta som kan hända är att både mammsen och Nils blir dåliga! Då får pappa hyra in billig polsk arbetskraft för att rida ut dagarna.

 
Dagens notis: Grannen har inte hängt upp sin blomlåda, fast den varit nedvält i 6 veckor, snart hänger jag upp den åt dom.


Dagens notis 2: Nils börjar bli frisk, om inte det framgick. Jag frågade Nils vem den skrikiga sket-ungen var som han anställt som sin dubbelgångare? Han kunde inte svara på frågan, för han kan ju inte prata!