25 år and still kicking

I dag är dagen då man träder ur ungdoms-träsket och in i vuxenlivets berikade salar.

Hade en bejublad fest i fredags som jag själv tycker blev mycket bra, med sång dans och singstar!

Bilder från festen finns
här

Tack alla ni som ringt, sms:at och som var där i fredag. Det hade inte blivit lika kul utan er.
Tack också Släkten som gjorde en grymt bra sång till min ära.
Tack också Einemark som gjorde en helt sjukt bra sång även han, det hade jag aldrig förväntat mig, fast nu är ju kraven ohyggligt stora på mig inför din 30 års dag.  Joel, du var sveriges bästa toastmaster, och håll ett tårdrypande tal om min förmåga att inte uppfatta saker i dess korrekthet.

Tack Lasse för snapsen!

Lite tjatig kanske, men TACK alla kompisar och släktingar som gjorde detta möjligt, och extra tack till min älskade Sambo Sandra och min älskade mor som hjälpte mig med allt.

Puss och kram!

GAAAH!!

Jag kom på det nu, 25 ....tjugofem ÅR! Docj inga krämpor eller håravfall ännu!
Tack mamma för att du avlade oss barn tjockhåriga!
Jag är inte ung och lovande längre.

Nu vill jag gråta i panikångest!

Fast, å andra sidan vill jag äta pannkakor också....hm...får mötas på halva vägen där!

Enligt min magic 8-ball, ska Kocken ligga med Mark levengood innan midsommar...bara du skär min rostbiff först!

Jag känner mig så här gammal nu:
image59

Heja Jitex

Åh, bara några få dagar fram till Fredag och årets taberas i Kikås, då undertecknad når den aktningsvärda pensionärsåldern av 25 bast!
Dagarna är få, och bråda, då jag tillsammans med min kommité ( Mor & Sambo, far har tagit tjänstledigt från kalasförberedelserna) skall supervisa detta midsommar/fösledagskalas. phu....

I lördags däremot var det Kockens tur att bli "gubbe". Hans glansdagar är nu förbi, och får nu med många andra åldras sin medelålder som icke ungdom. Det var ett trevlig kalas med lite smått och gott. Alla åt sig mätta på förätten då kocken "glömde" säga till om att det faktiskt fanns en varmrätt också. Jag har aldrig varit så mätt som när det serverades flygande jacob på kockens fest! Kocken gick dessutom ut med ett falskt rykte om att jag av alla människor, skulle ha varit extra mycket berusad i lördags. Detta rykte dementeras härmed.
När jag senare anlände till hemvisten tog jag 2 st brustabletter "Bakis", som skulle hjälpa mopt efterkommande baksmälla.
Men tji fick jag, och tji fick mitt huvud när jag dagen därpå hade den värsta jävla baksmälla man kan tänka sig sedan vikingatiden! Aldrig mer!
Tessan, 8-ballen var magiskt bra, men "Bakis" kan jag tyvärr inte rekomendera till någon, dess kraft slår till och med ut "magic 8-balls" kraft som sa att jag abolutly not, skulle vara bakfull i söndags.

Och i går vann äntligen Jitex 3 välförtjänta poäng mot värnamo. Givetvis med yours truly som hängiven supporter. Givetvis under den fetaste baksmällan sedan efterkrigstiden.
Det börjar bli tradition med baksmälla på Jitexmatcher.
Fast en som hade mer ont är nog Carro som är vänsterback i de lila. Hon bröt skenbenet, tjoff, så jag låg i lä med min huvudvärk där. Aldrig kan jag få vara värst.

En grym present

Yours truly fyller ju år nästa söndag.

Kd-Tessan har verkligen inte legat på latsidan när det gäller present-giveriet.
En magic 8-ball. Äntligen svar på alla svåra frågor. Tackar tackar...
Jag vet nu att:

Pollen säsongen tar slut
Att jag inte kommer att mörda någon
Att Einemark kommer att ha slips på sig på kvällens 25 års kalas för Löken
Att Bowlin är världens hetaste idrott
Att Jitex vinner allsvenskan inom 2 år
Att vår granne under oss, den sure, dör inom 3 år

Tänk allt detta hade jag varit oviss om om jag inte haft min 8-ball....

Fy fan vad bra TV

Jag har aldrig i hela mitt liv suttit så fastklistrad vid en TV som i Lördags och matchen mellan Danmark & Svedala!
(Förutom vid Lost, House, 24, Bosse-bildoktorn, gommorron Sverige och det där ordbingospelet på kanal 5)

När dansken klev in på banan som den 12:e spelaren och vad det såg ut, knappt rörde domaren, stannade hela Sverige upp. Killen som kom in var ju inte bara totalt dum i huvudet, han var TJOCK OCKSÅ! Och ganska ful!
Hur poppis trodde han att han kunde bli,  en ful, tjock och full kille kommer in , leker judge Dredd, och blir sedemera hatad av 2 länder inom loppet av 3 minuter!
Men fastklistrad var jag, det var för sånt här som man en gång la 6000 på en TV, now it´s PAYBACK!
Personalen som jobbade med säkerheten, jobbade nog inte med säkerhet i yrkeslivet, snarare var deras expertis nichat på kafferast. Jag var uppriktigt upprörd över deras slapphet, jag matade in boxar på min bror flera gånger och frågade om han såg det jag såg. Det gjorde han!

Vikken match asså.....

Nu ska gossen böta 20 miljoner om Danskarna måste spela på tomma läktare. Det blir ca: 1 miljon per Öl han drack. Hoppas den var jävligt god och prisvärd.

Annars så stukade jag foten i går på innebandyn. Pappa fick hjälpa mig av banan.
Ont gör det, min fot har numera formen av en säl. den ser sjuk och amputerbar ut!
Dessutom är mina tår väldigt håriga, men min sambo försäkrade att det inte berodde på stukningen. Jag är inte så säker jag!

Som om inte helgen var illa nog missade jag Rosenström i fredag, jag missar korpmatchen i kväll pga min säl-fot, Jitex torskade mot värmlänningar och jag hade en oerhört dålig hår-dag i lördags!
Nu kan det ju knappast bli sämre!