Fruktansvärt

Våra kära hovleverantörer av föda, har återigen misslyckats att leverera mat till oss i dag. De är SENA!
Klockan är 12, jag ska äta nu, men finns det någon mat...ICKE!!!

Det är sådana här saker som gör att folk flippar ut och mördar!

hungrig

Tippen och morgonhumör!

I och  med att Mönldals befolkning brukar ha inofficiella tippen-festivaler på lördag, är det ganska svårt att slänga sitt skräp då. 
Plakatet kan avläsas så här: ALLA SKA VARA DÄR. Kikåstippen, utökar helgaktiviteterna genom att trasa samman folks liv och låta dem sitta i en tippen-kö, ifrån pixbo!Kom och ha kul med oss, släng metall, brännbart eller batterier, alla på en gång, årets folkfest, bara på helgen mina vänner! OBS, räkna med att spendera 8 timmar i bilkö! 

Därför och blott därför åker jag till avfallsupplaget på morgonen innan jobbet. Det är då det finns folk där som jag så tidigt på morgonen, överhuvudtaget kan komma överens med. Dvs JAG!
I dag bröts dock den fina gemenskapen med mig själv genom att en tippenarbetare sopade stations-ramperna. Det är då man blir lite nervös för att kasta fel saker i fel conteiner.Jag började med att kasta en matta som luktade  fem nyanser av brunt, givetvis i brännbart-lådan. Detta för att jag tar för givet att en matta kan brinna ganska bra, och om allt vill sig väl, upp!Arbetaren, frustade och pustade. – Pöjk, ska du verkligen slänga den där.

Jag –(Blir förvånad över att han pratat i ”nutid” då jag verkligen redan slängt mattan just där) Ja, eller det kanske jag inte skulle!
Arbetaren: - Jo, men det var ju en sån fin matta.
Jag – Men den luktade ju bajs?
Arbetaren: - Du vet väl att man kan tvätta en matta.
Jag – Du vet väl att man kan köpa en ny?
Arbetaren: - Vi har utmärkta lådor där man skänker saker som är fina till bättre behövande!
Jag –  Men, men…hur fattig jag än skulle kunna vara, så skulle jag inte vilja ha en bajs-matta! Jag väljer väl själv om jag slänga en matta eller inte.Nu gör vi så här, titta i min bil, är det något som du tycker lämpar sig bättre som välgörenhet, så plocka på du bara!Vi kanske ska bygga en rymdstation av farsans trasiga dammsugare?
Arbetaren: Man måste tänka på andra ibland!
Jag: Inte klockan halv sju på morgonen, då finns det tillräckligt mycket ”mig” att fylla hela globen med! 

Sedan kastade jag min skit, och for mot arbetet! Jag hatar mornar.

I dag ska jag passa svärmors hund.Den är lika stor som en bandvagn. Och lika stark.  

En liten replik till Einemarken: Ullared är inte det ställe där jag köper majoriteten av mina kläder. Jag inhandlar också på Cinco i Mölndals stads bro. ( Inte inne i bron utan….jaja)Att jag däremot inte köper leopardmönstrade kavajer till ny-bil-pris, gör bara min karaktär om än mer omfattande!DU kanske skulle må bra av att svida på dig en riktigt billig jävla Ullaredströja någon gång, det finns trots allt (när man letar) ett värde i din person, och inte i materialet som skyler din ludna lekamen. Så länge du inte slänger på dig den där salvan igen som luktade luntad katt, så tycker jag i botten om dig ändå!

Vill bara ropa...

Att jag hatar, hatar, HATAR hösten och all den frukt den bär.
Det finns inget värren än grå, trist, kall, röten blaj-höst!

Hösten är som en dålig ärtsoppa!

Jag blir fan deprimerad på riktigt!

Jag har rejält med tok-tråkigt jst nu....

Bildskärm

28251-40


Tack Snälla Windows för att du gör livet så mycket enklare!

I dag var det då onsdag, midweek, det är snart helg igen. Det blir en lugn helg denna gång.
Inga galna upptåg utomstädes, utan lite fotboll och lite slappar-afton står för tröskeln.
Snart dags för mitt årliga Ullared-besök.
Besöket där 98% av ala potentiella julklappar inhandlas.

Jag är lite anti mot Ullared.
Dels för alla maktlystna pensionärs-själar som tror att Ullared är en fristad för avdankade formel-1 veteraner. Jag ska ha dubbla hälseneskydd.
Men mest är jag anti för att jag faktiskt åkte fast för snatteri i Ullared. Av någon anledning när jag provade passformen för plånböcker i min bakficka så gick det så snabbt att jag fick med mig en 30 kr plånbok i bakfickan. Hela Ullared tjöt och blinkade, och barnen grät, när två bestar till vakter tryckte upp mig mot plexit.
Oerhört pinsamt förstås, hela situationen var absurd, jag hade aldrig för avsikt att bestjäla Ullared från en av deras 30 kr plånböcker. Jag( läs min sambo) hade dessutom köpt Ullared-trash för 5000:- Så varför skulle jag?
När jag nervöst skrattade igenom mig min fadäs trodde jag på allvar att min generade flickvän skulle sjunka genom Ullaredsgolvet på plats.
Som tur är fattade vakten att situationen var lite märklig, och att jag inte var urtypen av snattare, och att mitt misstag verkligen VAR ett misstag! Så jag fick fri lejd därifrån.
Därför är jag anti-ullared.
Det var första gången min klumpighet höll på att sätta mig i riktig dålig dager.

Varför kära mor och far, kunde inte jag och min bror delat på hjärnan, varför skulle han få hela??
Detta är en historia som på 9 av 10 möjliga släkträffar kommer upp till diskussion.
Men va fan, det bjussar jag på.

Skriv rätt på etiketten

Jag blir jätteförvirrad ICA inte kan skära sina etiketter rätt....vad är det jag handlar egentligen!

28251-39


Tisdag i mitt fejs

Efter en het helg med Karlstad och allt vad det innebar, fick jag varva ner rejält med en kamrat i går.
Vi tog våra ben och gick en sväng i det fantastiska strövarområdet Herkules i östra Mölndal-City! Det var tydligen orienteringstävling där…ORIENTERING! Det var ju det man hatade som mest i skolan, och nu led man med alla dessa unga barn, vars föräldrar förmodligen tvingat in dem i dessa dumheter. Barn ska sparka boll, inte springa vilse i skogen. 

Jag och mitt sidfläsk fick oss en chock när vi gick våran ”Mil”. Chrille som tydligen praktiserat ”promenad” innan, hade inga problem med vare sig tempo, eller mjölksyra medan jag å andra sidan gjorde mitt bästa för att dölja min vekhet och höll på att tyna bort av båda.Det var ganska trevligt där i skogen, trots att alla löpande kvinnor tog annan väg när vi kom gående, det är hemskt att det är så. De tror förmodligen att vi rövar & våldtar allt i vår väg, när vi i själva verket knappt skulle våga palla ett päron. Men jag förstår dem, det är en sjuk värld vi lever i. 

Vi samtalade mycket om drömmar, och jag berättade för Chrille att jag är i startgropen att börja sända radio igen. Det är ju något jag kan, och har gjort, och dessutom gjorde jävligt bra.Det är bara allt runt omkring som är jobbigt, allt förarbete, fixa sponsor till licensen, fixa en bra programtid, hantera groupies, slåss med flaska osv. Får se om jag orkar.  

Idol hade en av sina gallringar i går. Jag reagerade 5 gånger på att Clabbe Af Geijerstam har blivit sällsynt gråhårig på kort tid, och har skaffat sig en riktigt ”fladdrig” hals. Han är ju ganska skön, han pratar som om hela livet vore en ”Rakt över disc”. Men han kan inte mycket om artisteri!Och förlåt mig Sanna men Peter Swartling kan nog inte se mer gey ut, så jag tror att du är chanslös. Däremot kan min erfarenhet i branschen säga att Linda stack ut 500kg mer än någon av de andra mediokra ”artisterna” gjorde i går! Vilka rådjursögon…bind mig!  

Mer TV, Filip & Fredrik i går var bäst nånsin. En kvinna gifte sig med och hade sex med…tadadada…Berlinmuren. Jag kommer nog aldrig att få veta HUR man har sex med en mur, och jag är inte så säker på att jag vill det heller. Har ni inte sett programmet, GÖR DET.. 

Tisdag i dag, Sveriges tråkigaste dag!

Karlstad tur & Retur

Hejsan hoppsan alla glada! I går anordnade min fabbe en Road Trip till Karlstad! Värmeland, full av värme och skog. Vi skulle hälsa på Tessan, och sedan se matchen Jitex-QBIK som avrundning!Så Jag, Sandra, Emma och Lasse tog våra knytten och åkte vägen som gud glömde, Väg 45 till Karlstad. 

3 Bra saker med Karlstad
 
  • Ganska lätt att hitta för en utan lokalsinne.
  • Den högra bankomaten på torget, fungerade väldigt bra
  • Bengt-Alsterlind effekten, av någon anledning verkar det som om alla kan ALLT!
 3 mindre bra saker med Karlstad 
  • En total avsaknad av ”hese Fredrik” som vi skulle tuta med på matchen för att få lite liv i den fisk-döda publiken.
  • Den vänstra bankomaten vägrade mitt fullt dugliga kreditkort. (Ger mig fan på att de hade något anti-Frölunda-larm-system,)
  • Det fanns inget smör & Ost till Tessans bjudning av Digestive-kex. ( Min hungrige farbror vurmade för att denna punkt skulle vara med)
 Min kusin åkte med till värnersborg där vi dumpade henne hos en mystisk kvinna med alldeles för rött läppstift till hennes alldeles för röda hår. (Dessutom hade hon en i synnerhet blek hy)Som vanligt när någon ser extremt rolig ut, är jag strikt professionell och brister ut i ett långt och hånfullt skratt. Jag torkade tårarna och vände mig mot torg-fontänen och låtsades att det stod en rolig text på fontänkanten.Det stod: Denna stad ödelades i brand. Vilken tur att de han bygga upp den innan vi kom, lite töntigt kan ni tycka, men så var ni inte heller med! 

Efter detta njöt vi av den smakfulla akvedukten i Håverud. För er som inte vet vad en akvedukt är, så åk inte dit, ni blir inte klokare på det.Det är som en bro för båt fick jag återberättat för mig senare i Karlstad. ( Tack Tessan för din snabbhet i uppslagsboken)Varför kan man inte bara säga då: Bro för båt! Akvedukt, det låter som ett av världens 7 underverk eller nåt!Sedan blev det en kopp kaffe intill Akvedukten hos en Thailändare. Hon var väldigt noga med att berätta att wienerbröden inte var ett dugg färska. Farbror Lasse köpte detta säljsnack och tog 2. Sedan försvann han in i skogen, men vi hittade honom snabbt nog för att komma i väg till Karlstad i tid! 

Väl i karlstad bjöd Tessan på (Fantastiskt gott) kaffe med Digestivkex. Vi fick träffa hennes mystiske och omskrivna J, och pratade lite allvar med honom om hockey. Rekorderlig karl du skaffat dig Tessan, men det var en liten säng, mycket ligga-sked praktiserande där kan jag tro!Det var i alla fall kul att hälsa på, och vi åkte vidare till den stora matchen! 

Vi var väl 7 Jitexare på läktaren men jag kan lova att vi lät som hundra. Karlstads sur-gubbe förening skapade genast allians mot oss. De utförde huliganska vidrigheter som ”Hytt med näve” & ”stränga blicken”. Men det var väl kanske inte så mycket att hänga i granen spelmässigt. 1-0 till H.A.J.K-laget stod sig till 89 minuten då Leah Robinsson frälste oss med sitt 1-1 mål.Som vi jublade. Vilken match. Kändes som en seger!Jag kastade konfetti huvudet på den suraste gubben.

De tre timmarna hem var lättsamma, en snabb kebab i Trollhättan, och en ny borgerlig regering senare var vi hemma i Mölndal City!Jag röstade på Persson, mest för att jag tyckte det var kul när han sa att Reinfeldt hade gått upp i vikt i TV. De flesta i Sverige tyckte nog inte det var lika kul, verkar det onekligen som! 

Sverige Demokraterna kom in i kommunen i Mölndal. Jag tänker på min gamla finska farmor, hon är lite dålig nu, hoppas dom inte skickar hem henne!

Min kompis farbror bosse

28251-38


Serieseger

Hehe, det är Onsdag igen, dagarna bara rinner i väg till den kommande onda hösten...där tiden sedan står helt stilla.

Anledningen till att jag bloggar så lite är dels att det är lite tråkigt, men också för att jag håller på med vår nya
korpen-blogg, en liten mer intern blogg om fotbollslaget Musikservice Korprockers!
Vi ska spela sista matchen i morgon, och har chans på serieseger.

Såg på "The Island" i går, den var inte alls så dålig som alla säger. Jag, Ewan & Scarlet hade en riktigt myskväll med en kebabrulle  och släckta ljus i går. Fast jag kände mig mest som 5:e hjulet då det var Ewan & Scarlet som stod för det mesta av myset. Jag spelade rollen som den frossande observatören, som hade ångest över att äta något som gör glada smala personer till depressivt feta.
Jag ska sluta äta skräpmat.
Med start i dag.....i kväll blir det blodpudding! Det är mycket järn i blodpudding....och blod.

Måste åka till Karlstad på Söndag, tyvärr kör jag inte, utan jag har "folk" som sköter sådant. Jag och Sandra försöker nu lösa så att vi kan hälsa på Tessan i KD ( Chicks) Jag har inte hälsat på där på 4 år, och nu vore det när på lämpligt om vi ändå ska dit =)
Måste övertala vår chaffis om en tidigare avgång!

All 4 now!
Lite fotbollsflashar…och idol!

 

 

Sverige-Lichtenstein 3-1, jag såg första 20 minuterarna, sedan var jag tvungen att koppla över till Idol. Inte för att jag inte är fotbollsintresserad, sure I am, men jag menar. Lichtenstein…hur kul är det att se Lichtenstein. Lichtenstein har ungefär 10 000 färre invånare än Mölndal-City. Det är som att sätta in gamla anrika Fässbergs IF mot Svenska landslaget och hoppas på en jämn och spännande match.

Visserligen 1-1 i halvtid, samtidigt som en kille iförd Björne-dräkt gjorde sin audition i Idol, men det var väl aldrig spännande, vi visste ju att vi skulle vinna…eller?

 


Chippen, Zlatan och Mellberg blev hemskickade för att de inte kunde hålla händerna från syltburken. Trots att pappa Lasse sagt till dem gång på gång, Jag säger som Tomas Wernersson på sporten i går, jag saknar Mellberg, men jag saknar fan inte Chippen ( Var det nödvändigt att säga vem man inte saknar ..haha) Jag personligen saknar inte heller Zlatan.

Han verkar ju vara en jobbig jävel så jag undrar om det var någon som saknade honom över huvudtaget? Jag saknade inte heller biljett till matchen, jag hade ingen, men jag saknade den inte. Jag saknade lite Yksel Osmanovski, men mest för att han har ett roligt namn.

Jag saknade däremot jävligt mycket skinka i kylen i morse, när den dagliga Fralle-mackan skulle bredas. Jag saknar också min röst som försvann i en förkylning jag fick.

 


Idol är ju ganska roligt, det var en av anledningarna till att jag zappade bort Sverige i går.

Danne B i juryn, är redigt grinig på Swartling då det i hans ögon borde vara han själv som är ordförande, inte för att han har en osedvanligt bred haka och fuktig överläpp, utan för att han simply vet bäst! Men i och med att Swartling har hittat Robyn ( yiiha) så måste ju han vara bäst. Och i och med att Clabbe har en skröpplig hals och ögon som är på väg ut så måste han vara bäst. Och Kishti…nä förresten…inte Kishti. Det är för mycket ”jag är bäst” mentalitet i jury-skapet!

 


Däremot har dem bra smak på artister. Det är roligt när tondöva stackare som fått alldeles för mycket credd av snälla kompisar, får sanningen uppkörd i härligheten, DU KAN INTE SJUNGA, DET LÅTER SKIT!

Man ser riktigt hur deras påklistrade självförtroende viker hädan och de blir så förbannade för att de vet att de har fel, och juryn rätt.

Och jag har rätt…som ofta tycker likadant.

Det är som om jag skulle söka jobb som stadsminister, jag kan INGET om politik. Skulle jag då stå där för Pagrotsky i juryn och säga att jag visst kan allt om sjukpenningen och dagisfröknar, skulle till och med mina päron skratta åt mig! Det bedrövar mig att folk har så höga tankar om sig själv när det gäller sång. Alla sjunger bra i duschen, men kanske inte utanför den.

Är det dålig mobbing-TV…tja kanske, men jag tittar ändå!

Du har i alla fall ett val om du vill bli mobbad eller inte, vill du inte…SÖK INTE!

Många mobbade har tyvärr inte det valet…