Dagen Tisdag i grått

Hunger, jag lider av hunger! 

Jag använde dyrbar morgontid i morse till at bre de sedvanliga leverpastejmackorna med lite för tjocka gurkskivor, och slog in desamma i dubbla lager med aluminiumfolie.Allt detta besvär för att sedan bli bedragen av min egena morgonhets, och glömma festmåltiden på byråjäveln! Jag fick dinera min frukost på 1 äpple från gårdagens fruktkorg ( Och om 100 personer låtit bli att ta just det äpplet kan du ju tänka dig dess kvalité) Kan ge mig fan på att Sluggo ollat äpplet också, allt för att uppehålla sin image! Jag sköljde ner det med en kopp miserabelt pulverkaffe, som dessutom har laxerande biverkningar vilket lett till ett okänt antal besök på kontorets allmänna porslinskopp! 

Att jobbet verkligen har kört i gång, är svårt att inte bli påmind om. Efter 17:00 stämplar ett paket dött kött ut från byggnaden och sätter sig i min bil och kör raka vägen hem. Väl hemma, utnyttjas det allmänna kabel-tv utbudet till max, där jag zappar mig igenom olika franska eposer, och trötta dokumentärer om biokemi. Allt för att TV inte har vett att lägga en tablå som faktiskt faller tittarna i smaken så här i efterkrigs…hm…eftersemestertider! Var är Big Brother, var är alla sliskiga såpor där folk blir kära men väljer miljonen i stället?? Prison-break började i går. En timme kan gå sjukt snabbt.Har ni inte sett den, köp boxen…nu. 

Gjorde schnitzel i går, det var en upplevelse.Jag redogjode bokstav efter bokstav i ”rutiga” kokboken, och kom fram till ett sedemera angenämt resultat!Att det såg som efter bagarnas jul-konvent i köket är ett nödvändigt ont, och efter mjöl, ströbröd och 7 nya ord för penis senare var succén ett faktum!Jag var tvungen att rensa upp lite så inte min sambo kommer på min totala oduglighet som kallskänk! Det var gott dock, lite fettigt och flottigt och väldigt gott! Jag skulle säkert bli en ypperlig kock, det är bara så förbannat tråkigt att laga mat.

Dagens tanke: Varför är det så roligt när den ene personen drar i den andres finger och den första personen pruttar. Det var faktiskt morsan som introducerade det för mig när jag var liten...jag har mycket att tacka mina föräldrar för =)

Att strypa en älg

Om det någonsin skiter sig med säljyrket så vet jag vad som stundar min framtida yrkeskarriär.Jag ska titulera mig Älg-strypare. Jag kommer sedemera att strypa älgar, med fäste i Lindome. Tänk när min sambo kommer med sin barngrupp på dagis i full skyddsutrustning och suckar stolt: där är min framtida man, han är barnens hjälte och alla kvinnors våta drömmar ( man kanske inte säger så till barn, men ponera för guds skull) Där står jag, i full fart att strypa en ilsk älgkalv, i klädd ninja kläder, och räddar dagen. Vi har haft flitiga diskussioner med Lindomebor på jobbet i dag ang älg. Vi har kommit fram till att det i de allra flesta fall finns mindre riskfyllda avrättningar än just strypning, men kontentan är desamma, strypa ger en saftigare tim-penning än tex skjuta, det ser manligare ut och älgen väntar sig det inte!Jag kommer nog att börja med kalv, och sedan jobba mig upp mot skogens konung himself i sinom tid.Min gamla hemort kommer att tacka mig! Och så har jobbet börjat igen, sommaren börjar lida mot sin död, och allt jag hade har långsamt börjat föruttna och finns blott i minnesbanken!

Sommaren gick fort. Väldigt fort! Nu kommer den eviga istid som i mansmun kallas höst att långsamt förmultna mitt fejs till gråskala!

Hösten är för övrigt en osedvanligt okarismatisk årstid, på minner om en kille i klassen i 7:an, ingen ville ha med honom att göra men lik förbannat fanns han där ändå jämt!
 Nu ska vi se vad denna höst skall leda till!