Skara-City

Vad är det som är så speciellt med musikanter i från Skaraborg??


A: Dom kan spela BÅDE basfiol och flöjt

B: Dom kan spela fioliolej

C: Dom kan dansa andra hållet MED!!

Fundera på den ni.....


TV Måndag

I dont´t blame him!
Persbrandt alltså, att han inte kom på Bagge-galan!

En så fruktansvärt stel och charmlös tillställning där alla ”namnen” inom film samlas för att klappa sina hamndcréme beprydda händer & skratta åt torra tacktal som råkat få in en rolighet av misstag! En pretto föreställning utan dess like. Bästa film??? Ninas resa??? Vem har sett den?

Lite heder till Maria Lundqvist som i alla fall försökte. Men annars var det torrt, stelt och , ja helt enkelt Guldbaggegalan!

Tack Persbrandt, du har vuxit i mina ögon ytterligare ett par centimeter genom att markera med din frånvaro. Du hör inte hemma där, du är ELIT!!!
Jag kan inte säga att jag följde galan med någon direkt kontinutet.
Jag zappade till bagge-eländet i pausen till ”Prison Break” som nu till och med börjar slå ”LOST” på fingrarna.
En timme går snabbt. En äckligt spännande serie. Min sambo klarar inte av att se det, utan går ut i köket och frågar frekvent ”vad händer”. För er som missat….köp DVD´n. Ni blir inte besvikna!
Fan nu börjar det bli bra på TV igen efter en fete svacka som heter satan!

C.S.I samma kväll, fast sorry Grissom, där kommer Stormare först!
Sedan dessutom ett av de bästa avsnitten av High Chaparall, där F & P möter Gary Busey.
Jag skulle inte vilja vara cellkamrat med Gary! Han är en skum gubbe ( ej att förknippa med skumgubbe som  är en förträfflig sort av plockgodis)

Atomladdning i näsroten

Jag har köpt ett nässpray med mintsmak..eller snarare mintlukt ( då man i sunda fall inte äter näspray).

Nackdelen med detta spray är att det känns som om man för upp ett andvänt stålspett med fosforsulfat i näsroten och det sedan sugs in i hjärnan.

På lunchen så luchade jag med Eine...han är helt vansinnig, han hackade på en stackars kille för att han tagit av pastabuffén utan att betala. Så han frågade sterilt i pastabufé-kön: Har du pröjsat för det eller??
Killen: Nä
Eine: Tycker du det är rätt att ta sådant du inte betalt för...
Killen: Vaddå, har du betalat då..( Oooh..en ovanligt syrlig kommentar planterat av en rikslooser själv)
Eine: Ja....( Det framgår kanske inte hur hotfull käre Einemark kan vara, men killen fortsatte till sitt bord med lite blött i byxan. Tilläggas kan att Eine själv aldrig betalar för extra pastabuffé, och inte jag heller....vi känner kocken ; o)**gitarr-riff***)

Vi fick beröm av kocken för våran ( Eller Eines) bragd....

Big Brother

I går började Big-Brother....

Det första jag lade märket till var en Brother som inte var så "Big", men han verkar cool!
En dvärg, som de på "Fångarna på fortet".
Hoppas han får guppa under täcke...det skulle väl vara ytterligare ett rekord för Kanal 5 att fross i.....*suck*
Vad händer med min favvo såpa...se bara på tjejerna i huset!

" Jag har äkta läppar...fast kanske inte helt äkta då..."

Det roliga är att en viss Herr Magnusson på jobbet känner en Göteborska i huset....SHAME ON YOU!!!

Funderar nu att i protest följa det endast sporadikst..pö om pö..bara för att markera!!

Lojal

Jag är en lojal kämpe…

Jobbar trots en kraftig förkylning som täpper till kranen.
Pratar trots att jag inte orkar…
Dreglar på papperna trots att jag försöker att låta bli.
Jag är nasal & hes, men som jag sagt förut…jag är en nyttig kompetens för företaget, och låter inte sjukdom stå i vägen för relationen mellan mig och min arbetsgivare!

**Bullshit***

Jag var på Eines gudsförgätna 25-års fest i Kikåz i Lördags.
Löken hade stått i flera timmar och gjort smörgåstårtor, som smakade mer än mumma! Tyvärr hade Eine beställt fel tårtor, men efter lite övertalning gick vi skaldjurshatare med på att käka lite kräftstjärtar ändå. Efter några öl, sket vi fullständigt i vad vi hävde i oss.
Det pratades fyllor, Eines Jimmy-Jansson-Frilla och Frölunda hockey i massor.
Partyhöjaren Fralle, jag själv, briljerade med att inbringa den mest åtråvärda presenten i form av en alkohol-mätare. Alla slogs om vem som var fullast, men vi konstaterade ganska omgående att Rangmars syster var svår att slå. Kvinnan behövde inte dricka ett glas vin förrän mätaren blinkade rött och skrek ”Red alert” med ihålig robotröst!

Jag hade pga sjukdom inte tänkt dricka något förts, men oj så fel det blev. Redan när jag lämnade bilen hos morsan, frestade hon förföriskt med en vodka-drink, och svagsinnad som jag är, slafsade jag i mig det gottiga utan skrupler! Sen blev det bara värre.
Som trenden sig faller, så vägrade jag utgång och stack hem med Ramströms tjej. Alltså hem till Ramströms morsa, där nästa kalas väntade då min farbror fyllde lastgammalt! Jag kände att min arma sjuka kropp inte skulle orka en krogkö och ännu mer gott-vatten.
Det var en trevlig kväll med mycket snack och många Öl.

I dag är det måndag…och jag är lojal…fortfarande!


Utmaning från Borås??


Shit Majbritt, vaknar upp ur min sjukdom och märker att mannen som gav borås sin Mozart, Danne, had utmanat mig! Oh baby, jag är lite svag för utmaningar så här stod det...
Postat av: Danne
Här är en liten utmaning:

Du skall göra upp en lista på fem konstiga ovanor eller egenheter du har och sedan utmana fem andra bloggare att göra det samma och fortsätta kedjan. De skall även bifoga de här korta reglerna i sitt meddelande. Längst ner i det här inlägget finns en lista över vilka jag utmanar, jag kommer även att gå in på deras bloggar och meddela att de är utmanade

5 ovanor eller egenheter, hm..., egenheter kan ju vara positiva medan ovanor ofta är rätt kasst.

1. Min egenhet att dra skämt vid helt fel tillfälle, ofta kan jag rapa ur mig en spydig lustighet när det inte alls är läge för detta. Lite som Chandler i "Vänner".  Som en gång när en McDonalsd-tjej serverade mig fel mat, så sa jag ( på skoj) "Det här måste jag nog prata med din chef om, det här är helt oacceptabelt." Då visade det sig att tjejen var en pryo, utan något som helst självförtroende, såi stället för ett litet flin började darra på läppen och resten är historia. Hon hade dock serverat mig en mellan pommes-frites, och jag skulle ha en stor!!

2. Mitt livsserum och vän. Snuset. ja jag vet, jag hade ju slutat men åtrån och viljan att livsnjuta var för starkt. men nu när min Sambo kom på mig i går, penibelst som det var, kan jag lika gärna erkänna för Världen också. Snus är gott, snus är min vän...that´s it!

3. Jag lyckas nästan jämnt klara mig ur besvärliga disskusioner, genom att vrida & vända på allt tills jag knappt vet vad jag heter, men som ändå "låter bra" och som funkar i sammanhanget. Sedan att jag kanske förlorar den egetliga poängen jag hade till en annan poäng som är nästan lika bra är smällar man får ta.

4. Min glömska. Jag har otroligt svårt att minnas saker, där namnsdagar är ett undantag, men allt annat glömmer jag. Höjden av min glömska kulminerade även denna gång på en McDonalds restaurang, där jag Einemarken & Löken skulle käka lite fint innan en bio.
Jag körde McDriven, mest för att Einemarken legat med halva personalen och undanbedjade sig all form av kontakt med dessa då han ansåg att de alla spelat ut sin roll i Einemarkens förhållande-mall.
( Einemarkens mall stavas, P.R.O.D, Pumpa Rumpa Och Dumpa) ( HAHA, skojja bara, grattis kompis)
I alla fall så hade jag precis rattat fram till uthämtningsluckan på McDriven och betalat, sedan körde jag därifrån, UTAN MAT. Jag trodde vi fått den. Så jag fick ställa bilen, gå tillbaka till luckan, klämma mig fram mellan väggen och en BMW och hämta maten til fots. Eine & Löken skrattar än i dag.

5.Min egenhet att inte vilja köpa blommor till någon. Sandra får en blomma på alla hjärtans dag, och mamma på mors dag. Men det är lite som att äta skinka på jul, det skall bara göras. Annars väljer att köpa prylar när någon fyller år etc. Jag är upplärd i fars skola, han köper inte heller blomor så ofta och vill inte ha när han föräras en födelsedag elelr liknande. Jag tycker snarare att blommor är fina en tid, sedan dör de, och man får plocka torra liljenkovalj-kadaver från golvet.  Det är lite waist of money, att köpa något som inte kan varken användas eller ätas, och sedemera måste slängas.
( Nu får jag väl Sveriges romantiker-fack på halsen)

Jag passar utmaningen vidare till,
Einemarken, Karlstads-Bönorna, Gloom & Pepper!


Vasken

I går mitt i min koma, så bad min behagliga smabo mig om en liten uppgift. Att rensa vasken i köket.
Plikttrogen och hjälpsam som jag är masade jag mitt fejs upp från soffan, tog fram min verktygslåda, tog bort inslagsplasten och började jobba. Jag är ingen rutinerd hantverkare men jag fickk ändå bort skruven som låser ett av plaströren till vasken.
Det gottiga som täppte till luktade lite som rådjursinälvor som legat i solen i en vecka på högsommaren.
När jag skulle skruva tillbakavasken, så vill ejag vara säker på att den satt oprdentligt så jag skruvade av hela min manskraft.
"KNAK!"
Så sprak gängorna där skruven skulle sitta.

Panik

Jag slänger ut allt under vasken för att komm åt röret. Där förbannar jag de tidigare ägrana som löst alla rör-problem med den enkla tekniken "Eltejp" alla jävla rörhelvetten var ju för fan fasttejpade. Det fattar väl varenda person med könshår att det inte håller. När jag förökte trassla fast det ena röret, då lossnade det andra med.

Dubbelpanik

Jag tänkte slänga mig på luren och fråga de förra lägenhets-ägarna om man kunde laga köttsår från en yxa med eltejp också, och att de nog skulle bli varse det inom en avsevärd tidsrymd.
Men i stället samlade jag min trasig ( och sjuka) själ, och rinde Mrtin, fastighetsskötaren.
Han kom på 2 röda och tittade suckande på rören, eller dte som var kvar av rören!
-Ja du, suckade han. Hade föräkringsbolaget sett detta, hade du haft en självrisk på 200.000....

Trippelpanik i kvadrat!

Jag skyllde över allt på de som ägde lägenheten före mig, allt var deras fel, jag skyllde även tsunami katastrofen, tjernobyl & Andra världskriget på dem när jag ändå var på G!
Han gjorde en tillfällig lösning, och kommer igen på måndag. De delar han skulle ha tillverkades tydligen inte längre, så han skulle sno nått från någon penjis som förmodligen inte märker något!

Fan så det kan bli, på ens sjuka dag och allt!Dags igen...

Och så var det dags igen att bli sjuk...fattas bara!

Fick en oväntad snabbvisit av Herr Feber & Fru Må Som En Kratta, i går...var tvungen att åka hem, bädda ner mig och känna mig ytterst vek och omanlig!

Något som däremot är kul är att jag mitt i misären hittade min gamla mp3 spelare med godbitar som "Jackson 5 - I want you tehre", "Build me up Buttercup" och "One more reggea on the road", då fick jag åter livsgnistan och sjöng med lite försynt! Tur att grannarna är till ålders komna pensjisar som bara hör ord som "rabatt" och"soppkök".
I dag blir det en dag i filmen & tv´ns tecken för att kurera min trasiga själ.

Beck

Jag är storkonsument av Beckfilmerna!
Jag har nog sett alla minst 2 ggr.

Det var till min stora glädje jag nu fick höra att den nya filmen Beck – Skarpt läge går upp på BIO den 30 Juni!...

Det är många som irriterar sig på mångfalden Beck filmer, men jag tycker dom är mysiga! Sköna bakfylle-rullar med min favvo Persbrandt som hårdkokt snut!
Bättre kan det nästan inte bli!!!

Lägesrapporten då, jorå... min hals är fortfarande dassig och jag känner mig ganska så ynklig faktiskt!
Orkar nästan inte ens blogga....hjälp jag måste vara sjuk!


Äckligast i stan...

Det näst äckligaste som finns  är när det ligger ett svart krulligt hårstrå på toalettringen på allmän toalett ( jobbet), kan folk inte hålla reda på sina strån!

Det enda som slår dte är när liknande strån finns i maten....då lutar det nog åt kockens brösthår!

...det finns mycket som äcklar här i världen....


En busschafför...

Min vän på kontoret, vi kan kalla han Lus-bullen, har fått den stora äran att arrangera en bussfärd från Mölndal-City till Råda där vi kommer ha sälj-Kick Off.
Vi funderade på lite roliga saker för att dels bekosta företaget, och dels göra busstrippen minnesvärd.
Detta kan till exempel vara:
 • Hyra in Mora-Träsk som underhållare och leka ”hitta tigern” med marackas och kastanjetter!
 • Bjuda på färska frallor med leverpastej & prickig-korv!
 • Köra ett ”Maffia tema” där vi mordhotar varandra och klipper av busschaförns lilltå med en säckatör!
 • Vi kan sända Bingo-Lotto live från bussen och snurra på hjulet….
 • Bjussa på så mycket sprit att alla blir dyngraka till konferencen och spyr i systemetpåsar!
 • Hyra in kroppsmålade dansare från Brazilien som skakar fläsk till ”Macarena”
 • Dra busschaffisen i cirkusmustachen och ”cutta” upp sätena längst bak!
Eller kanske bara åka buss…
I dag är det ljuvligt fjäll-väder, sol och 0-gradigt!

Mitt värsta telefonsamtal någonsin:
Jag: Hej jag ringer från XXX och söker XXX, är han möjligt vis där…??
Kund: Nej, han var med om en olycka och ligger i koma, kan jag hälsa honom något OM han vaknar upp…
Jag: …(tystnad)…nejdetärbrahadetbrahej…*klick*

Halsen...

Vad är oddsen på detta:

Jag går till köket på jobbet och håller en halstablett i handen. Jag plockar fram en Iprem och häller upp 1 glas vatten. Jag sväljer halstabletten och börjar suga på Ipremen!
Det var inte gott alls.

Det känns som om min hals blivit våldtagen av en sandpappers-dildo!

TV Tider

TV Tider är det ju nu när det kom ännu mera snö, än den vi redan var nöjda med!

Jag fick en förfrågan om vilken TV serie som är värst…
Där fick jag fundera..och nej..det gjorde inte ont…men jag får väl lista lite sköna resp osköna TV-program!
Jag önskar att jag varit kulturell nog att älska ett spanskt drama där alla älskar med alla, men icke. Jag är såld på serier fårn landet i väst. Mycket kan sägas om USA med Tv kan jenkarna göra!

BÄST:

Lost
– Känns som på riktigt, med bra skådisar och lite Sci-Fi täcke över det hela. Smaskens!
24 – Bauer är min husgud och jag har inte missat ett avsnitt!
Prison Break – Stor respekt för herr Stormare!
Big-Brother – Detta är lite..eller ja..väldigt pinsamt att erkänna, men jag följer det när det inte finns annat att göra. ( det finns en stor folkgrupp bara på mitt jobb som hatar min själ för just detta)
Vänner – Den bästa sit-com serien ever! Det kommer nya avsnitt snart igen då ensambeln inte får några andra jobb!
Sen kväll med Luuk när det gick – Då var han kungen, vad gör karln nu?

Värst
Floor filler & Let´s Dance
– Tänk att dans kunde vara så ointressant att det svider.
Alla dokusåpor som går ut på att finna kärleken.. - Sluta det är inte roligt längre!!
Kobra – Programledaren vill se ut som Ernest Kirchsteiger fast med könshår i ansiktet!
Skurt möter Drottning Silvia – Skurt förstörde min barndom, hatar grod-skiten!
Extreme Makeover ( och andra liknande program) – så fruktansvärt tråkigt, men säkert trevligt för de som deltar!

I övrigt är många svenska såpoperor väldigt dåliga! Vem kommer inte ihåg ”Goda Grannar” eller ”Storstad”. Den som sticker ut där är möjligtvis Rederiet som alla på skolan följde slaviskt!
Jag kan heller inte se några program med Kjell Lönnå eller Ragnar Dahlberg

Ett program som jag älskade när jag var knodd var ”Solstollarna”, de har ännu inte släppts som DVD vilken jag anser vara lite av ett tjänstefel!
Mycket TV blir det dessa slask-tider!

Sjuk-light!

Fan…börjar dra på mig någon form av virus.
Hypokondrisk som jag är började jag slå i stora läkarboken…min bibel…och kom fram till att mina symptom kan luta åt Lungsot eller Bältros, men förmodligen är det en förkylning. Det kan man få om man dum i huvudet står utanför Exercishuset på en lördagsnatt i bara hawaiiskjortan….i 11 – grader!
Dock var det en störtskön Hawaii skjorta, lånad av skjortmäster Jalle i Mölnlycke!

Det får väl bli en liten pillerkur på lunchen för att lätta upp!
 

I helgen nalkas det en 25: års fest i Kikåz, med grandmaster-Einemark som festfixare!
Det kan gå hur som helst, förhoppningsvis bra…så länge Eine håller sig från matlagningen!

Hoppas i övrigt på mycket sprit, dans & naket!
 

I morgon börjar världens bästa LOST igen på TV4....bänkar mig i kväll och sitter där tills i morgon!

Tisdag då…sämsta dagen i veckan!
JIppey


Blogg-Brother...

Nu är det snart nya Big Brother tider…
Jag funderade länge och väl på om hur det skulle bli om jag fick sätta ihop ett Blogg-Brother i stället.

De tävlande och deras roll

Fralle: Skulle förmodligen vara en pajas utåt men en oerhört effektiv back-stabber bakom ridån, givetvis i allians med den ständige grannen Einemark.
Skulle sitta i soffan 95 % av dagen samt glömma av alla dessa regler, så han skulle bli bestraffad varje dag. En paktmakare!

Jalle ( har ej blogg, men får vara med ändå): En av de snällaste människor som tillsatts i detta jordeliv, skulle förmodligen vara vän med alla och vinna hela skiten!
Skulle dock kanske gå några på nerverna med att alltid vilja äta frukt bär det bjud på pizza ell dyl.

Einemark: Motsatsen till Jalle, står framförspegeln och flexar brösten, den första som har sex i huset..sen om det är en kvinna eller handen förtäljer inte visionen. Många intressanta ordväxlingar med Fralle bland annat hur mycket vikt det skiljer på 1 l cola & en 1 l vatten!

KD-Chicksen: Skulle ha en liten men obetydlig allians, då de efter några dagar skulle komma på att de alla var kära i Eine, Sanna skulle ingå i denna pakt..men dock inte ligga med Eine. Tessan predikar om jämställdhet och feminism. Gloom & Eine & Fralle somnar.

Sanna: Skulle skrika av glädje så fort spriten fanns att tillgå, skulle på dagarna sola minst 5 timmar för att behålla den numera mytomspunna solbrännan.
Skulle också ha många disskusioner med Fralle & Gloom som hon aldrig skulle vinna!

Gloom: Skulle stå lite för livserfarenheten i huset, då han trots allt har både barn & fru. Han skulle med säkerhet byta ut Sannas sprit mot vatten och sedan dricka den själv under ett täcke utan att bjuda. Årets BB fight skulle han & Eine stå för..då de båda är 1:a klassens machoknuttar!

Danne: Skulle vara kulturnissen & livsnjutaren i huset. Skulle mest sitta och titta på månen och dricka vin och röka fransk cigarr!
Han skulle stå för kreativiteten och filma BB-husets musikvideo. Den första att gå naken i huset! Danne kommer 2:a till slut!

Pepper: Skulle nog hänga mycket med Sanna då de båda är party-brudar. Men skulle slutligen stå med i Fralles allians då de trots allt är släkt!
Pepper skulle dock längta till sin prins och lämna huset efter halva tiden…

Emmet: Skulle vara joker, komma in och dra lite skämt, men ryker snabbt då Fralles pakt är för stark!

Några fler blogger som vill vara med??

Sunday in Mölndal-City

Gårdagen var väldigt trött och seg, ungefär som pensionärs-Zebra med åldersdiabetes

Innebandy är sporten som utövas av ett gäng män i varierad ålder på söndagar!
Just denna söndag hade jag ork som ett pest-smittad köttberg på kollo, mina ben var tunga och mitt huvud var tyngst.
Jag har lärt mig en läxa, att inte blanda whiskey, tequila och hembränt på en och samma kväll!
Det kan omöjligtvis komma något gott ur det…men helvette vad roligt jag hade på fetskvällen.
Efter lite om och men fick far & bror sjasa ut mig i kylan, och promenaden på 200 meter till bandyhallen kändes som en halvmara när man är inlindad i gaffatejp och med bönder på sidan som slog dig med spade med jämna intervaller.
Så seg och trött var jag!

Och som vanligt när det gäller mig i vilken sport som helst, så går jag ut och ger 120 % i 20 minuter, sedan är jag helt slut och spelar ”sittande-back-på-målet” en oerhört nyttig position för min sargade lekamen!
Jag vet att idrottsmän som Einemarken & Ramström skrattar åt mig i detta nu, men så är det också så…att jag har många andra kvalitéer än just idrottsman. Jag har rätt bra koll på namnsdagar tex…
Men träna bör man för att hålla svålen i stadigt schack…
Det är inte utan när man är på besök hos lite mer tränade vänner, att man drar in magen till bristningsgränsen och klistrar på ett leende likt jokern i Batman! Man kan ju inte vara sämst tränad…det är inte grabbigt!

Det roliga är att i vår innebandy liga, finns faktiskt lite regler. Till exempel hög klubba finns, men tackling bakifrån med cross-check är helt ok!
Om någon slår dig medvetslös med klubbladet och kissar sitt namn på din tröja så ses detta med blida ögon, men fan ta dig om klubban är över knähöjd då skriker flocken till…
Ett typiskt tillrop vid denna grova överträdelse i lagboken kan låta: ÖÖÖHHH…DÖÖÖHH…KLÖBBA….
Oerhört effektivt kommunikationssystem.

Innebandu e änna en hääälig spott!
( Frän göteborgsdialekt, liknande den som brukas i Feskekörka)

I Like...

Årets ...nej jag menar Livets bästa: Att Einemarken gick back 100 spänn på pokern i går...som han skrutit innan!
Jag och Ramström skrattade elakt, rått och länge!!!!

Partaj i kubik!

Party party…

Och inga bratz så lång tt ögat kunde se...mumma!!! 


SÅ i går skulle vi på den efterlängtade ”flygfesten” som hela familjen ( utan eremit-jag) fick vara med och planera! Dom vill väl inte att jag ska stjäla deras hetta…haha!


Det var ett monster arrangemang där man först fick gå igenon tullen med tillhörande kroppsvisitation och då kunde man ju hoppats på en ung välsvaravad kvinna som utförde denna lilla säkerhetsåtgärd.

Jag blev istället genomsökt av…hm…mamma!


Dom hade sedan ställt upp stolarna som i ett flygplan och vi satt där och fick njuta av olika resmål i form av dryckesprovning.

Texas=Whiskey

Irland: Guiness Öl

Finland: Hembränt med lingon

Arabien = Lakrits shot

Mexico= Tequila med salt & citron

Brazilien = ..detta var sista anhalten och jag kommer faktiskt inte ihåg vad som bjöds,

Samba vet jag att jag dansade,…eller samba spelade,s dansen var mest att slänga med armarna och göra hoppsan-steg!


Det var mycket drickbart och mitt sans & förnuft svävade i väg allt längre bort tills det inte fanns kvar alls. men det är härligt ibland att bara stå & dansa utan att tänka!


Jäkligt roligt faktiskt med 178 gäster, alla i olika åldrar och med ett taggat festsug i blodet!

Lite tråkigt dock att jag fick med mig helt fel ryggsäck hem…i stället för min spirituosa & solglasögon fick jag med mig en solhatt & 2 sandaler. Dessa var för övrigt för små för mina clownfötter resp. tjockhuvud.


I dag blir det soffpotatis-övningar & innebandy!SPA

2 saker…

En sak jag varmt rekommenderar, och en sak som jag inte vill att ni provar…

 

Jag rekommenderar: Smögen Havsbad. En oerhört avslappnande upplevelse med bubbelpool, massage & mys-faktor som fick qvicksilver-tempen att explodera!

Kanske lite fjolligt med SPA kan tyckas för en machokulturkotte som mig själv, men jag klär mig gärna i den fjolligheten då det var så bra som det var!

Sambon & Jag kommer garanterat åka dit igen, kanske nästa år…

 

Jag rekomnderar inte: att boka in denna Smögenvistelse samma dag som årets värsta snöoväder. Tydligen råder det en total avsaknad av snöplogs-företag i Smögen. Dom satsade allt på räkfrossan, så dem glömde helt sonika att regnet faktiskt blir snö när det når tillräckligt kalla temperaturer! Att köra i detta elände krävdes 2 timmars tok-koncentration. Vindrutan isade igen, hade inget grepp i vägen och jag svalde adamsäpplet varje gång 2 gånger när jag såg en elak lastbil!

 

Lastbilar verkar inte ha den insikten att köra lämpligt fort vid halt underlag, dem tänker säkert: Ah, va fan, krockar jag är det ändå företagets bil och jag har ju det största fordonet!

Yrkeschaufförer, dem går mig på nerverna ibland!

 

Men det var det väl värt, med tanke på vad som väntade…


Semester

Nu går jag på Bloggsemester några dagar!
Skall ut på E6 och köra lite folkrace med Volvon!
Ha det bra gott folk!
Snöa inte in er!

// Frallan

Balltorp!

Denna produkt släpps i Balltorp-City inom kort....

Kolla
HÄR!

Stämmningslättare

Stämmningslättare

Jag får väl lätta upp den tryckta stämningen som råder på min blogg i dag med en bild!
Jag skall inte längre flytta till Balltorp utan till Flen!
Det är fint Flen har jag hört!Wacko-Jacko

Snott från AFTONBLADET

HOLLYWOOD. Michael Jackson nöjer sig inte med att bo i Bahrain - nu ska han byta namn också.
  - Han vill ha ett arabiskt namn, något i stil med Muhammad, säger en källa inom klanen Jackson.


Ja varför inte Wacko-Jacko...bar du slutar pilla på gosse-barnen så kan du få hete Edelweiss om du vill!
Fan va trött jag är på den dåren Jackson, har han pillat...har han inte pillat eller har han bara fluktat lite!
Men allvarligt..vilken sund människa bjuder hem barn för att sova berdvid dem i samma säng.


Jackson är en mycket vilsen man anser jag!
Han behöver en mamma som kan krama honom!

Rapper in da town

I går fann jag mig till rätta framför datorn och skapade ett litet verk!
Det blev en radio-sketch på rim, och handlar om ex.baronen Jarl Von Röd.
Hur han gick från rik till fattig, och förlorade allt!
Den blev faktsikt ganska bra, fast lite löjlig....men gör sig nog bra i etern!

Jag tänkte mig att den skulle vara med på mitt & Chriz "rap-projekt"
En samling låtar där han gjort musiken och jag skrivit knasiga texter och markoolio-rapar!!
Vi har gjort 7 låtar, och nu tänkte jag kolla om inte denna radio-sketch kunde få ett bonus spår!
Efter att vi släppt skivan blir vi givetvis kända och förmögna!

I dag skall vi till Balltorp för att leta lägenhet! Eller leta, vi vet ju vart den ligger...men det är visning!
Det hade ju varit guld att bo så nära jobbet!

Min stjärtmuskulatur är i ömmaste laget, efter innebandyn i söndags!
Jag behöver nog en hemorojd-sittring snart!

Fuck you facket!

I dag kom jag på något lustigt! (jag fick en tanke alltså!)

Jag är fortfarande med i Handels-facket, trots att jag är säljare. fast jag egentligen borde vara med i något annat fack i stället .
Handels var tydligen bara för lager-råttorna, en liten frukostklubb för de mindre lyckligt lottade helt enkelt!
Jag har varit med i Handels i 3½ år...gladerligen pröjsat arma 400:- i månaden, till fel JÄVLA FACK!!

Jag har aldrig intresserat mig för facket, utan mest sett det som en "bra att ha"-grej.
Eller en anledning till att få lite post för en gångs skull.....
Min insikt kulminerade i att en företrädare från Da Fack, kom till jobbet häromdagen!
Jag tjingsade : Tja, Hur går bizness?? Vad heter Bil-handelsn fack? Handskfacket?? Hahah...
Den mycket välklädde herren harklade sig och sa att han inte tyckte det var så roligt!
Jag surade en stund, men kom på efter ett tag att jag skulle fråga honom om jag kunde välja fack eller om jag måste vara bunden till "Herr-Monockel-PG-Gyllenhammar-wannabe-facket", som farbrorn företrädde!
( sa det inte riktigt på det sättet, men fatta grejen)
Då frågade han om inte jag var säljare.
Jovars, sa jag!
Då Skall du inte vara med oss, utan HTF, sen log han ett hånleende och visade sina gula masätna tänder!
Jag fick inte ensa smaka på den fackliga smörgåstårtan som facket så frikostigt bjöd på.

Varför säger inte någon något!

Jag skall ha pengarna tillbaka....det blir 168.000:- spännisar!!!
Ge hit ...jävla lurendrejerifack.
Fack you!

Turistinspirerad...

Åter igen, vilken adrenalinpumpande förställning Frölunda bjussade på i går.
Johnny Odoya är min nya idol!!

Nu skall det bli fest i helgen och det är ett lite annorlunda Tema, "Rese-Tema"!
Hela min släkt utom jag är involverad, så fort familjen märker att jag kommer innanför dörrarna så börjar hysch-pyschet.
Typ:

Farsan: Vem fan kommer nu, vi har väl inga besök inbokade morsan...?
Morsan: Nej..ÅÅÅHHH...det måste vara Fralle!!! Vad gör han här...?
Syrran: Kommer han NUUU.....hi ...hi..hiawatha...bort med papprerna.
Brorsan: (säger inte så mycket men bidrar med en välartikulerad fnysning)
Fågeln: Kvitt kvitt..(rycker efter ett epeleptiskt anfall den fick)

Man känner sig nästa påträngande då de inte vill avslöja för mig om detaljerna, sedan att resten av släkten vet...det gör tydlingen inget!
Å andra sidan blir dte mer suprise för mig!

Klädseln skall vara turistinspirerad...innbär det Hawaii-Skjorta och banlon-shorts??
Det är ganska kallt för shorts, och mina ben är ganska vita....
Det ger sig...


Hitta X

28251-21

Jäklar vilken match jag fick bevittna i går, Odoya spöda Kåberg så att blodet skvätte ända upp på rad 31 i scandinavium! Frölunda - Färjestad, ett "derby" i världsklass!

Denna bild dedikerar jag till följande 3:

Karstad-Bönorna ( Som förmodligen bara spottat på den man som gjort denna fadäs, såvida han inte var rik då...eller har en snygg BMW)

Bodil Einemark ( Som pluggat sedan Gud fick sina första pubishår, och letar efter X än i dag)

Sanna: ( Också ett Pluggo, som kanske skulle kunna göra denna lilla pitoreska miss till verklighet!)


Knapert i min börs

Nu är det riktigt knapert i kassan på Företaget "Fralles privata ekonomi AB"

När man får leta i soffan för att ha råd med korv till Frölundamatchen i afton, då skulle man vart pojken med guldbyxorna!
Hoppas dom spöar ful-Jörgen och dem andra i Färjestad!
Bara 2 dagar till SPA-Tajm...och 2 dagars Bloggsemester!Kvinnoförnedring igen!!!

28251-20

Lite rövdålig text, men men...

Smurf?

Då fick jag "flash" i från branchen att det planeras en triologi med Smurfarna...

Har inte dessa blå små falsett-gapiga blåbär förstört folks liv som det är...
Jag hatade smurfar när jag var liten, det var en dålig serie, med jobbiga karaktärer och så bytte det ut alla ord mot just "smurf"
Jag såg ingen som helst charm med detta redan vid 7-8 års ålder!
Det jag hatade allra mest var när jag i andra klass, tvingades leka smurf med de andra barnen. Som sprang runt som försupna orienterare och skrek "smurf smurf"

Till råga på allt samlade min Granne på dessa små vidrigheter i miniatyrform. Jag sa aldrig något, men satan vad jag störde mig på dem. Jag samlade tvärtemot på fragglar, Lucky Luke och Disney figurer.
Jag fick en smurf när jag var liten, av min moster tror jag det var, jag eldade upp den i skogen!

Why ??

Ingen aning, men vissa saker tål man bara inte!

Dessutom hade Smurfelina bergis flatlus!

Odelaly, Spågummor!

Jag blir så trött…

Jag var så här ( visar med fingrarna) när att få åka med till Tyskland och se lite VM fotboll i sommar.
Men det brast på att vi förmodligen inte har råd med det, hotell, resa biljetter mm!
S börjar ju plugga nu, och min lönecheck är inte så fet att det inte märks om gumman halverar sin lön!
Vi hade biljetterna i handen nästan…
Det är svårt jobbigt när livet vänder en ryggen sådär!

Min Granne-man vill lura med mig på häxkonster!
Vi skall besöka en spågumma som skall läsa våra själar och prata med de döda.
Jag vill fråga Hitler; allvarligt Adde. HUR FAN TÄNKTE DU….och varför hade du en sådan ful mustasch, det såg ut som en fladdermus sketit dig på läppen!  Sedan vill jag bara försäkra mig om att farfar sitter där på ett moln med harpan och väntar på farmor, och inte förlustar sig med naket i Edens lustgård!

Jag tror inte på häxkonster, men jag är inte rädd att prova!

Idrottsgalan!

Idrottsgalan, denna pretto-tillställning för ”de bästa i dag” och blästrade föredettingar!

Tomas Brolin, gudbevars, tråkigare människa och en mer lik, Inga-Gill får man leta efter!
Jag vet inte om det är så, att de flesta hatar att älska honom….man kan ju inte  ”bara” hata honom, man har ju trots allt kvar det magiska från VM 94!
Fast det är längesedan nu, och dem vann ju inte guld direkt! Älska att hata blir bra!
Gå på ”Årets kock” i stället Brolin!

Jideh var kungligt skön, speciellt när han i den bästa komiska anda dunkade ”Brolin”  på ryggen precis när han drack vatten!
Haha…

En kille som jag tyckte gav lite mänsklighet till galan är Yannick Tregaro. Vilken underbar människa så fylld av värme och mänsklighet. Det är något som saknas i Idrottssverige i dag. Se på robotar som Mellberg, och ja, hela Landslaget i fotboll till exempel. Dom är så rädda för att säga fel, att allt dom säger låter som hämtat ur en krystad handbok för tafflighet.
Vad är problemet med fotbollspelare, varför kan de ha hur mycket karisma och känslor på planen men agera som en jävla fikonbuske i TV???
Skärpning, ni sparkar boll för fan, ni är ju inte direkt krigsförare!

Och Tony Richardsson, vann Jerringpriset.
Jag kan ju inte säga att jag följt Richardsson slaviskt under säsongen.
Jag har nog som de flesta andra sett klipp från sportspegeln, men han var ju otroligt bra på scen, och lite avslappnad så han kunde gärna få vinna priset!
Bättre det än Zlatan som inte ens var där (heller) och som har medieträning som en säck cement!
Då går dalmasen mer hem tycker jag!

I kväll skall jag se lite Frölunda Hockey, det brukar vara kul!!!
Bara sport, bara massor utav sport!

Vik hädan...

Ååå så trött jag är i dag. Det ökända och djupt infekterade Måndagsviruset har slagit sina råttklor i mig!
Det slår till efter lunch, direkt efter den alltför kaloririka Carbonaran som förstoppar min tarm, när man sätter sig på kontorsstolen och bara känner våndan av att vara alltför mätt slå an! Då är det måndag…en rutten svettig fisklevermåndag made in hell!
Måndagar är som surströmming på en Norrlandskväll, dem finns där när man minst anar det, luktar dött & men måste ätas, tuggas & tvingas ner i gomgaveln!!!
Jag blir så matt…mitt redan så bleka fejs förvandlas till en blandning av moder Theresa och Sylvester Stallones hängbuk…..man känner sig som ett hängigt blottat ras, blott 23 fyllda!


I bland skulle man bara vilja vara en kork-ek, och bara njuta av livet!

Men snart är det tisdag….Oh happy day!


Ballolja

Fick lära mig ett nytt ord i går...

Kukfett ( eller för finsmakaren, Ballolja)....det är det som avlämnas efter en traditionell Ollning!

Jag som alltid undrat vad det heter.....

( Tilläggas skall att ollning inte förekommer särskilt ofta i min krets)

Mitt ansikte...

Åååh mitt ansikte...!

Hela min kropp är lite som en blandning av överkörd grävling och påsatt-fängelse-intern i dag!!

Svaret till denna lilla företelse, heter Innebandy!
Innebandy är en hård sport med flest antal dödsfall / år.
Speciellt om man spelar med ett gäng råbarkada, hårda 100 kilos kolosser, vars enda taktik är att klämma till din arma kropp så att rolatorn blir din framtids bästa vän!

Det var en man, vi kallar han "Fegsnöret", som gjorde en modig insats och tacklademig bakifrån in  i väghelvetet, med huvudet före vilket resulterade i ett köttigt åsr på pannans vänstra sida...MIN BÄSTA SIDA!!! En ful-spelare utan karaktär...
Han skall för höra av min advokater, var så säker broder!

I går så tog jag på mig spets-förklädet och städade ut Julen. Ut med gran, ut med alla 167 tomtarna min Sambo tvångsköpt genom åren, ut med kransar & jirlanger. Sedan fanns det nästan inget kvar!!!
Det såg bra tomt ut men julelöst, vilket var lite av grundtanken! Jag nynnade på radiosportens introjingel, "Bara sport, bara sport...."


Ovanligt: haha, en blogglös söndag, första dagen på mycket länge....där fick min bloggnerv ....

Pudelmys & Galenskap

Fick lite mys-feeling i dag, och beslutade mig för att klä av mig en smula, lägga mig under pläden och titta på lite gamla "Galenskaparna & After Shave" filmer! Sambon är ute på vift, så kvar är jag & Pudeln!

Mysfaktorn nådde sitt klimax då Pudeln slickade mig på fötterna, en mycket underskattad mys-effekt som även flickvänner & samboskap borde ta till sig!

Skrattade åt filmerna, fick många värdefulla tips på bland annat lekar:

Lek: Knäcka nöten
"Lås in 10 personer på ett rum, sen får en vara nöt och då gäller det för dom andra att knäcka den personen"

Grymt, nu har jag räddat kvällen och dess stundande kalas! Fast med min vanliga obarmhärtiga otur, så få väl jag vara nöt!
Grisen i Säcken

Det är något magiskt över galenskaparnas "Grisen i Säcken".

Den är så fruktansvärt bra att det gör ont!
Fan att jag inte såg den live på lorensberg!

Alla låtar är ju helt klockrena!
Call me a mongo, but I like!!!!

Morgonstatus

Kände efter när jag vaknade hur mina tänder kändes, och de kändes efter omständigheterna ganska välvbevarade! I går isade de under hela festen, och jag vet inte hur många gånger jag försökte få i gång samtal om min plågosama tid hos tandhygienisten! Desvärre verkade detta ämne inte lika intressant som tex: att min kära kusin kommit hem från U.S.A.

Det var en trevlig tillställning med grymt god mat, många skratt och mycket värme!

I dag är jag dock en smula trött och disorienterad, och min pudel krafsar rivmärken på mitt ben för att hon vill  gå ut!  Vissa dagar ( se: denna dag) önskar jag nästan att hon vore en katt, som kunde ta hand om sina affärer i en låda! Men icke, här skall ut i äcklig smog, bittert regn och +2 grader!

Nu blir det nog några timmar framför TV´n, sedan skall syrran ha kalas och då skall party-fejset på igen =)

God Morgon Bloggland!


Varningstext i kvadrat

28251-19

Bar så ni vet ni händiga hantvärkar-bröder!!!!
Tur att dem skriver så vesentlig text!

Plågis is history...

Då var det gjort!

Halva mitt ansikte känns som en vaxdocka, då jag promt ville ha påfyllning av bedövning!
Jag vet ju hur de lurar en på bedövning, de sprutar in lite blått, säkert utspädd, och ändå isar det.!
Trots min dubbla dos, så kändes det som om borren gick genom tanden upp i hjärnroten.

Jag låg med en hel arsenal i munnen av sugare, borrar, tandläkarbröst & lasrar!
Tandläkarna konfererade om en sekund, om att de skulle ha en Patient efter mig som är såååå jooobbig!
Då fnittrade jag till, och tandläkarna tyckte mitt fnitter var så roligt att de vek sig av skratt.
Han kommer tydligen varje vecka!
Antingen har han så mycket pengar att byxorna svider, eller så är han bara ovanligt dum i huvudet.
Oavsett pengar, vem i hela helsingland sätter sig hos plågis av egen vilja?? SÅ gott är inte bananlack!

I alla fall borrade dem, och hon frågade om det gjorde ont.
Jag skakade på huvudet så att tårarna flög åt alla håll.
När jag slappnar av, har jag förmodligen svimmat…..macho-Fralle i en låda!
När allt var klart, och tandhygienisten hade tryckt ut 5 liter blod ur mitt tandkött, fick jag skölja!
Skölja is the shit, då vet man att man är klar!

Sedan var det dags att gråta & skaka igen då det var dags för betalningen!
Hon skinnade mig på mina sista sparpengar!
Vilket rov!
Bah!

Det borde i alla fall ingå en gratis tandborstning på plats av tandläkaren. Precis som när man klipper sig, då får man ju tvätta håret!
Och med det hutlösa rån-priset borde tandblekning också ingå! + en resa till Chad!
Det är nästan så man skulle dra ut alla tänderna och käka lin-soppa resten av livet!
…eller milkshake i sugrör!I kväll blir det i alla fall fest.....

Redan fredag?

Oj, tiden går fort när man har skojsigt!

Redan Fredag, och man får skratta igen! Men vad finns det egentligen att skratta åt??

Vad är oddsen på att man skall till tandläkaren FREDAGEN DEN 13:e.
Det har aldrig kommit något gott ur denna gudsförgätna dag, en oturens och förföljelsemanins dag!
Man tror att efterföljande är ute efter lämlästning och svarv-peeling! Dom kommer att ta mig, plågis....

Jag som hade så många andra ärenden i dag tex:

 • Lösa morgonståndets gåta
 • Ta reda på var Peter Harryssons hals tog vägen
 • Läsa på om olika eksem och eventuellt skaffa dom.
 • Försöka förstå människor som VILL åka kollektiv buss!
Jag skall borra. Brrr....hela situationen är oerhört avtändande....ett monster till Plågis som gör "pålstek" av emaljen....I DONT WANNA!!!

Veckans sämsta: Jag har suttit en hel dag i studio utan luft för att skapa en inmrchlåt till Jitex, bara för att i går få reda på att Damallsvenskan har en gemensam inmarch-jingle som måste efterföljas.
Jag är helt säker på att mitt förtsa mordoffer kommer att skördas i dag....kanske på Svenska fotbollsförbundet!

Konflikt

Jag fick ett kärleksmail från min sambo i morse, där hon uttryckte sin uppskattning genom detta citat:

"...men du snarkar som faaaaan"

Det är något med mandlarna, eller nåt men jag har börjat snarka som en gris sista tiden!
Eller snarare som en fallfruktsberusad påsatt gris om såvill!
Det känns som om någon skrubbat mig med Svinto på stämbanden, då min ljuva morgonstämma inte är lika ljuvlig som förr.
Vad gör man åt snarkning då.
Förutom att inte sova...har jag ingen aning!

Jag har aldrig snarkat förr, men senaste tiden har det inte varit någon som helst pardon på mitt sömn-stånk!

Det är lite udda att reta upp personer, utan att påverka det!


Korpen

28251-18

Börjar sukta efter vår och spel i Korpen 2F nu!
Här sitter jag på min startposition i laget(bänken) med Sluggo sittandes på huk
Det är för klackens skull jag fläckt ut mig!
Vad bilden inte säger är att jag i nästa sekund höll på att nysa ihjäl mig av alla pollen.
Sommarn är bäst!

Bara ett par månader kvar!

Erkänn i alla fall att jag ser ut som en fotbollspelare!!!!


Bollenkollen

Vi var sugna på att dra till fjälls, min rödhåriga vän & jag!
Men det verkar inte bli så då all snö verkar smält på Bollenkollen.
Det kanske är lika bra då min skid-kompetens inte driekt är i "rubins-kub"-klass!
Bollenkollen är ett skidparadis, dte ligger i bollebygd, och kan gott räknas som ett av de bästa fjällen efter de franska & österrikiska fjällen. När det är snö då givetvis!

Bollenkollen, better then Aspen!


5-enism möte i Borås!

28251-19

Den här försvann i mitt klumperi...här kommer den igen!
Bor det inte löjligt många femenister i Borås...har för mig det!

Pissighetsskalan

I går var en Topp-10 på pissighets-skalan!

Jag höll ju som bekant på med min nya hobby! Blogg.
Jag skulle lägga upp en logga som jag kunde hämta med telefonen…jag vet att det är nördigt, men det var så det var!
Helt plötsligt så kryssar jag i för att ta bort den aktuella loggan, men då försvinner 2 till meddelanden!
Då är gråten nära. Jag fingrar på  numret till BRIS…(fast jag kan nog inte ringa dit längre =)
Sen när jag slagit till datorn och ringt IT-Supporten på jobbet och sagt att datorn ramlat i golvet går jag ut för att ta en frukt.

Frukt är något som företaget bjussar på, frukt är guld värt på företaget och i lunchrummet.
Folk slåss för frukt.
När jag skall ut vid 4 snåret till korgen FINN DET INGEN FRUKT KVAR!
Och vid bänkarna sitter jävla kvällspersonalen och bara frossar i sig frukt.
Fan ni börjar ju halv 5, ni kan väl äta något innan ni går till jobbet. Snåla jävla student-svin!
Ni suger företaget på dess resurser och gör mig dessutom galen av ilska!
Här har man jobbat i 8 timmar och allt man får är ett brunt äpple (med gropar…brrr)som alla har tallat på!
Min pann-ven sprack!
Sedan åkte min olycka till Micri Kållered för att inhandla ett kablage till bilstereon!
Mitt existensminimum lade ett välplacerat knä på nötterna, och talade om för mig att jag inte ens har råd att fisa ofentligt längre!
Min stereo får vänta!

För mina sista 20 kronor går jag till MC Donalds och får vänta i 15 minuter på en jävla hamburgare.
Att jag inte riktade 20 välriktade slag mot struphuvudet på kvinnan som lät mig och min mage lida. En för varje krona jag hade kvar!
Jag sa tatt det var ”den sämsta fetto.resturangen, och jag kommer aldrig tillbaka”
Undrar om det märks i Macedonkens statistik att de förlorat en kund.
Äh va fan..va ska jag göra nu när jag bli hungrig!

Grinig som satan.

Ibland vill man bara slå sig med en stekpanna och skrika ” VÄÄÄNTA DUUU BARA….I´ll COME AGAIN”

Klump!

Fan, jag skall inte pilla med sånt jag inte begriper. Nu råkade jag radera mitt senaste inlägg.
Det går ju inte att få tillbaka!
Jävla klump jag e!
Fessaklessa!

Nu går jag och lägger mig!

God Natt!

Spa-Tajm!

NU är det bara 1 ½ Vecka kvar tills jag skall få min kropp omhändertagen. och då snackar vi bättre än sex...då snackar vi SPA!
Jag har bokat in sambon och mig på en Weekend på Smögen Havsbad, med extra allt samt en kropps-knådning! i wanna!
         
  ·        Saker jag måste göra innan det blir shortsväder:

 • Fixa en förbannad jävla kakellist!
 • Spela in en låt med Chriz, en typ Markoolio låt. Det är stort!
 • Ha ett matcharrangemngsmöte med Jitex.
 •  Fixa ett kablage på Biltema till bilstereon. De avklippta sladdarna är svåra att skarva.
 • Fixa nya brallor, de andra har lustigt nog krymt de senaste åren! • Saker jag vill göra innan jag dör:
 • Spela rysk Roulette
 • Sjunga i en gospelkör för svarta i U.S.A ( Vilket drag)
 • Spela prostituerad lyktstolpe i Dannes film
 • Träffa Magnus Uggla(Igen)
 • Kissa på pyramiderna
 • Använda min videosamtalsfunktion på min mobbe.
 • Skalla Usama Bin Laden & BushKenta är min homeboy!

De som av någon anledningen missade det smått briljanta programmet "100 Höjdare" med Filip & Fredrik i går borde få rejält med smörj!

Kolla in
denna med Kenta, det var något av det bästa jag sett!!
Kolla in Tröjan!

Jag plingadeTandläkar-receptionen i dag, och förklarade min livsituation som i runda slängar innebär en fattigdom på -75 kr på kontot!
Så fattig har jag inte varit sedan jag sedan efterkrigstiden!
Jag sa till till den torr-sure receptionisten ( som förmodligen inte fått nått sen Springsteen, 82), att det skulle vara bra om jag fick dela upp förmögenheten jag blir skyldig på fredag!
Sedan skrattade jag fram, "Det har dem väl inte ont av tandläkarna"..hahaha!
....tystnad...
Så långt bort har aldrig ett mot-skratt varit någon gång!
Tar dem natura hos plågis, det är nog det enda jag har just nu....

Hur som haver, nu är det snart slut på denna tisdag!
Nu ska jag se om jag äntligen kan lösa ett sånt där trendigt Sudoku.Snart är slasket här!

+ Grader ute, och snart är slasket i antågande!
Finns det något värre ( förutom krig & svält och sånt) än en slaskig väg där bilarna pumpar upp slask efter sig!

Slask suger fett!


Trött & trasig

Jag fattar inte, ett inlägg bara försvann förut! Wierdo!
Här kommer det igen!!!!!
// FRALLAN


Så är man så där slitet trött igen!


Som ett maskätet äpple som bespottats av giriga Moderater!
När man ligger i sängen på morgonen tittar ut genom rimfrosten och bara önskar man var kvar på resorten på Lefkas, Grekland!
Sommaren -05, Greklands höga höjder, jag och en bättre begagnad ( Med AC) bil.
Det var på den tiden snus och jag hade allians, min lever tålde sprit & värmen stekte mitt skinn!
Nu är det freezing hell ute, med en pudel som måste rastas, med en bil som måste skrapas, och att varje morgon göra felbedömningen av att lång-kallingar VERKLIGEN hade behövts i iskalla valås-dalen!
Det var för övrigt  i Valås-dalen som begreppet MPPP ( Mini Penis Pansar Pung) utfärdades, då det vid kyla blir riktigt kallt just där)

I går lurade jag Kjell (kollegan) att jag tvättade ”familjehemligheten” I handfatet och torkade den med handuken….som vi skrattade åt mina pervo skämt!
Nu kanske ni undrar vad mina föräldrar skulle säga om dem läste det, dom skulle nog inte säga något då dom inte längre blir förvånade över vad jag kan haspla ur mig längre!
Mina övriga två syskon är dock moralska föredömen, så jag fyller bara kvoten av ligism i familjen!
Jag är sommar barn, jag vill ha sommar och sol och kort kort kjol ( på andra) året runt.

Mörkret är förkastligt. Död åt Tengil…..

Vi ska släppa en ny samlingsskiva på jobbet som heter: 00-tals HITS!
Efter andra succeer som 70-tals HITS & 90-Tals HITS, kommer nu 00-tals HITS. Det ligger bra fel på tungan att säga 00-Tals.
Jag emotsatte det till Mäktige Tommy Berg, CD-Guru & inköpare som handhar nya plattor, jag sa att det låter som om man försöker säga ”ritch, ratch filibom bom bom, med en skopa mjöl i munnen.
Det ligger satans fel på tungan, det är ju omöjligt att säga det!
Däremot så kommer nog fler folk tycka så, och därför stanna upp och titta på skivan,!
Vem vet, det kanske blir en snackis!

Han är inte så dum den där Berg!

Dagens bemärkelsebarn!

Min favvo-syster Sandra fyller heliga 16 år i dag!

Familjen med Pudel hälsar!

GRATTIS!!!

Inte en sekund...

Kan man lämna sig inloggad på bloggen, genast satte sambon tänderna i den, och i någon timma så var den rosa med hjärtan....

BAAAAH.....

Nyfiken Gul skall ta och dämpa sig en smula......

Lurifaxen Frans!

I dag buggade jag ner till Tippen med lite bjäfs som blivit över det gångna året!

Tippen är nog det skummaste stället i hela Lindome-City, ljuset är gult, gubbarna är skitiga och folk verkar göra sitt bästa för att komma därifrån så snabbt som möjligt!
Själv tycker jag tippen är en trevlig plats, ett forum för lite kroppsarbete.
Jag måste sett ut som sjörövar-fabbe själv där jag haltad fram ( träningsvärken) och slängde frigolit bland textiler och oljor bland pappersåtervinningen.
Allvarligt, vem kan säga att han/hon lägger rätt saker i rätt container, det är ju "the joke of the day".
Ska man rota igenom alla säckarna, åh en bit frigolit, då skall den smulas över en obrännbar Container helts i hop med glaskross, och delar från bokhyllan Billy.

Jag hade 6 svarta sopsäckar. En Gangster mössa, en sleten svart stickad tröja, lite orakad och med frust & pust i ögonen.
Jag kan lova att minst 3 personer av 10 på tippen trodde jag hade lik i säckarna.
Möjligtvis om mina utdöda, fett-otrendiga kläder kan kallas lik!!
Jag lugnade i alla fall en tant som stirrade sig blind på mig med -Frukta icke, jag mördar endast adelsmän & förstfödda, min Fru.

Undrar vad hon sa till sin man, när hon kom hem!


Klagomuren

Så där ja, halva måndagen avklarad!
Nu skall jag bara panta 2400 burkar så jag har råd med tandläkaren på Fredag!

Jag kan inte förstå varför just tandläkare tar så hutlöst betalt.
Det är ju för fasiken billigare att bryta nyckelbenet än att plocka tandsten.
Och då slipper man dessutom få tandläkarens bröst masserandes mot skalpen i en halvtimma!
Dom skinnar alla Svennsons i landet ju tandläkaren-asen!
Man lurar inte en Classon, det skall jag tala om för dem på fredag!
Och jag tar ingen jävla feg-spruta för 50- extra, det är en principsak. Då lider jag hellre!
Kalla mig snål....big deal..jag skänker pengar till rädda barn och bjuder alltid frikostligt när jag har gäster.
Men plågisen och hans utsugar-kollegor borde skämmas.....det är ju kanske inte deras fel, men dom borde i alla fall klaga till högre distans!Veckans nya jag: 2 löprundor & 2 styrkepass
Dagens mest underskattade låt: Comba ya my Lord
Dagens bästa: Äntligen Filip & Fredrik igen på femman i kväll!!!
Dagens bästa 2: Prison Break på TV3
Dagens felsägning: Undrar vilka skor Göran Kropp har på sig?( Det bryr sig han nog inte om nu, 6 feet under)

Börje, my man...

Det skrivs i Aftonbladet flitigt om den nya pensjis-dokusåpan ”Stjärnorna på slottet”

I dag skrev dem att alla andra deltagare var rädda för Börje Ahlstedt!?
Vuxna människor, människor som nått mognadens gräns för längesedan, och som nu bör ha mer livserfarenhet än flertalet människor i detta land.
Rädd för Börje??
Börje är ju ”Rövar Kungen” Mattis, Ronjas pappa!!!
Han är den stackars farbrodern i ”Trekronor” som har en hamburg-hak!
Han är ju för fan, Karlson på jävla taket!! ( Dubbad röst iofs, men ändå)
Ni borde skämmas gamla människor, och säga att ni är rädda för honom. Han är kanske speciell, men han har uträttat mer än någon annan på det där slottet.
Dessutom gjorde han det lidligt att se ett avsnitt utan att injicera sig med adrenalin!!

Jag gillar Börje, han är konstig och frän gubb-farfar!

Nu är det Måndag igen, och livet börjar på nytt igen….

Sedan vill jag av egen fri vilja, inte genom mail-påtryckningar och telefon-flukteri, hälsa till Tessan & Karstad-Chicksen up-there!!!
Yo Go!!!!!!


Troja

28251-17
Jag har sedan köpet fått ta otroligt mycket skit för min Pudel Troja.
Min arbetskamrater har hånat mig, mina vänner har skändat min image min pappa har skrattat ansträngt när jag först berättade det!
Men huvudsaken är!
I like Pudel!

Pudel is the shit!

Sköna Söndag!

Det är väl underbart med Söndagsmorgonar!

Min sambo väckte mig lite ömt och tvingade mig att köra henne till fotbollsträningen.
Efter att ha gnällt i 10 minuter satt jag i bilen på väg till mölndal-City!
Jag är en Taxi tänkte jag, jag är ett uttnyttjat djur!

Sedan köpte jag en macka, och när jag skulle gå till lägenheten så passade min lilla pudel på att lägga den mest lösa & osammanhängande skitkorven, så att elefantern hade fått allvarliga personlighets-störningar om de sett den.
Det är då jag inser det, jag har ingen Bajs-påse.
Hela grannskapet är smockat med nyfikna pensjisar som sitter och bara väntar på något sådant ska händai fönstrena! Man ser deras rynkiga halsar och fett-fläckar efter deras näsor i fönsterglaset.
Vad gör man då.

Skiter jag i det ( ordvits!) så har jag 18 stämningsansökningar & vräkningsbesked av Bostadrättsföreningen, eller som jag kallar den: Pensjisarnas trycka-ned-ungdomen-i-skiten-förening)

Jo jag hittar en gammal lönespec i fickan, skyfflar på avföringen med ett Kvantum-Kvitto och promenerar till närmaste avfallsstation ( som givetvis är full)
Där går jag med en biffmacka & pudel i ena handen och lite pudel-bajs i den andra.

Det är väl underbart med Söndagsmorgonar!

Bloggdjungeln!

Det finns hur många bloggar som hellst.!!! Shit mään!

Jag bara kollade lite, följde länkar och så, hamnade hos massa mongon, och förmodligen en massa bra människor också.
Skall leta fram dem bästa resp sämsta bloggsen och lista så småningom!

Ofta håller man sig till några bloggar kollar dem, och går vidare med livet. Men att det fanns så många bloggar.....phu!


Bra eller Anus!

Så det blev ingen slå-i-glasen afton denna helg.
Det blev raka motsatsen med "På spåret" & Tai-mat hos moder vår & Fader-fräch i stället.
Jag behöver verkligen komma ut snart ( på stan, inte sexuellt), men min ständiga följeslagare & hängbuks-hälare Joel, hittar alltid en brud, hänger sig totalt,  och lämnar mig ensam på mitt bland massa försupna, nerknarkade 3-barns morsor, som jag måste trösta för att de just strulat med några vatoz-locos med för mycket gelè och gnistrande guldkedjor.
I stället så roade sig min moster ( nej, vi är ingen Zigenarfamilj, utan hon råkade bara vara  där...) med att sätta på en av morsans lampor just när min fot var under den. Hon visste dock inte att det var en hallogenlampa och att den blir 150 grader varm på 2 sekunder, så min socka började ryka, och min tå började svida. Det var lite kalabalik ett tag, men jag slapp amputera!

Jag kan fortfarande inte fatta vad som är lockand emed "På spåret".
Tråkiga gäster & tråkiga frågor. Björn Hellbergs roande retorik kan jag småmysa med, men annars är det totalt värdo!

Tyckte att jag för ett ögonblick bloggade på tok för mycket, men så gick jag in på
Sannas blogg, och insåg pronto att jag blott är en "hobby-blogger" med mina futtiga 3-4 inlägg /dag!(om ens det)

Kalle hemming: När får jag komma på fika...Lucia??

Dött kött

Ååååh satan i gloria.......åh mitt ansiket..

Jag kom precis innanför dörren efter en löpar-runda, och hoppas att lite kött dött på vägen!
Min redan alltför lata kropp blir ju inte direkt mer svarvad av allt bloggande direkt.
Har bestämt mig atty mina 85 pannor skall bli 80 i alla fall. (som enligt ett index som passar med min längd på 187 fasta centimeters)
Varför är man så jävulusikst lat för, man vill och man vill men fastnar hellre för annat!

Min blodpump har epeleptiska ticks känner jag, den är inte van vid ansträngning.
Det är en bortskämd blodpump.

Denna dagen började med en fantastisk frukost på sängen av min kära beloving sambo!
Tillsammans såg vi sedan en kärlektrmas film, som jag fick bjuda på nu när hon varit så snäll!
"Vingar av glas", med Alexander Skarsgård & Sara Sommerfeldt!
Typisk sunk-tjejfilm som man vet hur den kommer sluta i det skede man öppnar fodralet till filmen. Dessutom skall man sitta och få komplex för att man inte har samma hunkiga kropp som Alex!!
Där sitter man och spelar kalinka på sidfläsket.
(Hoppas jag inte målar upp mig som en tjockis, för det är jag faktiskt inte...bara lite lönnfet på magen)
Som min mamma säger, jag har många andra bra egenskaper, eller hade i alla fall när jag var liten och kunde måla Kalle Anka bättre än alla andra!
( vilket iofs resulterade i att min nuvarand närmsta vän, slog mig sönder och samma av avundsjuka vid 6 års ålder)

Lördag nu, fest-dags....kanske!

Färdig....

Och så var den klar.
Jitex BK´s inmarchlåt!
Med en snålisbudget på 2000:-, kunde jag och min vän Chrille inte använda hela vårt register. Vi ville haft lite levande el-gura på prodden, men fick nöja oss med lite synth-ljud från hans "Roland"-synth!
Vilket ohämmat får mig att tänka på "jag vill ha en synth frasan",, med galenskaparna!
Vi satt inlåsta i hans studio på Macel Music från olidligt tidiga klockan 10 till nu!
Men den blev bra, tunggungigt värre!
Tung blev även min hjärna då det inte fanns ens lite luft i studio-skapet!

Verkar bli en bil-resa till kroatien i sommar med sambo och ett par till!
Ska jag köra hamnar vi nog i Polen, så jag överlåter det till män med kompetens!
Hade inte vart så kul att semestera i en polsk bort-binderi fabrik!

Om en vecka kommer min Kusin hem från U.S.A, då måste jag hälsa på och krama henne lite!

Snus-rasist!

Jitex Ordförande tillika min farbror kom på en artighetsvisit i dag.
Han hade inget att göra så han drack lite kaffe, pratade om Jitex och gick hem.

Kvar glömde han sin dosa.
Jag kände hur den ropade....snusa mig din jävel, jag vet att du vill..
Svettningar & dallrande skinkor gick i vågor genom min åtrående kropp...
Jag kastade mig över den, "my precious", och började klappa den....
Sedan återtog jag sans, och la den i från mig...

Nära att jag svek min själ, och sålde mig här i mitt eget hem.
Min farbors snus lever nu ett liv med soporna.

Göteborgs Rapé, du var min vän. Nu Hatar jag dig och ditt släkte!
Jag betackar mig din ras.
Jag är en snus-rasist!

En dikt skriven i en stund förvirring av det lockande Snuset!

"Till minne av min last"

" Du låg där som en jungrulig nymf.
Ditt anlete var fyllt med nikotin & gift.
Mina läppar suktade efter din närhet.
Min själ suktade din förförelse.
Jag älskade dig en gång.
När tiden var svunnen, och tankarna avklädda.
Nu är du ett anus.
Ett sjukt, missbildat vårt-anus.
Ingen vill ha dig.
Du är avskyvärd där du lockar.
Fast ändå min älskade!"

Oh du svarta synd

Brrrrrrrp...öhr...rrrap....

Ursäkta det vara bara mina 12 koppar kaffe som talade!
Jag måste dra ner på den svarta synden, den lämnar min mage i ett försmädligt skick. Nästan som i Toyota-reklamen ( ...förra ägarn försäkrade att dte var...osv)

Jag kan ju inte gärna Snusa i stället i och med att jag slutat me det ( grundsyftet med denna blogg)

Däremot kan jag:

·          Bita mig i kinden tills det börjar blöda.


·          Trumma temat till Dallas på knäna.


·          Börja dricka något annat, kanske pucko


·          Knarka


·          Skrika könsord i snabbtelefonen


·          jobba


·          Lyssna på mina sura uppstötningar

·          Ringa fröken UR

Fler förslag???

Trettondagsafton-snusk

28251-16

...och så här blir träd till för de som sov under biologi-lektionen!
Nu har vi en god grund för att klara resten av 13:dagsafton!
Naturen sänder oss signaler....
Dagens rotting-slag..

Denna reklam hatar jag just nu på RadioCity:
My Star – Köp din egen stjärna för över 1000:-, WHAT!!!
Namnge en stjärna… till vilken nytta. De har förmodligen redan namngetts av astrologer, så det nya namnet blir ju knappast officielt. Och hur kul är det, att få en egen stjärna.
Det är bara en billig undanflykt för dålig fantasi, dessutom suger reklamen hårig grekisk röv!

Denna reklam hatar jag ännu mer på Radiocity:
Perelli.
En trist geggig tant-röst, kåt-stönar fram ”Perelli, by Charlotte-perelli” ett dussin gånger.
Snälla Charlotte, vill du döda ditt varumärke redan innan första kvartalsrapporten??
Du är ju ändå kvinnan, vars bröst växer under TV-sändningar, du borde kunna bättre!
Det låter ju som om Nalle Knutsson snickrat ihop skräpet!

I övrigt är Radio City den bästa Radiokanalen, men vilka sunkiga reklam-kampanjer. Skjut de efterblivna som skapade dessa jinglar!

Annars är det trettondagsafton i dag! I mitt tycke en totalt överflödig ”Afton” då man verken är ledig eller är bjuden på en smaskig middag någonstans.
Bättre i morn, då är det Musikstudion &
Macel Music som hägrar hela långa dagen!

Ångest!

Herreguuud!

Jag börjar få prestationsångest inför mitt musikproddande, nu har jag fått hela JItex att tro att den skall bli hur fet som helst och sålt in den ogjorda låten med hela min själ!
Tänk om den låter ruttet shlager-medley om det.
Jag får väl slänga in ett gött dragspels-pot-purri!

Nä nu blir det till att vira in sig i sin pläd och kolla Seinfeld säsong 5!

Ingen som har koll på när LOST börjar, min drog och livs-serum i denna ondskefulla värld.

natti!

Mina cash..

Nu sitter jag lite i klistret!

Jag har den försmädliga oturen att behöva fira av 1 st Julafton & 1 st Sambo-födelsedag inom den bistra tidsramen av 5 dagar! Det låter kul, ja inte för min börs. Däri gråter malen.
Och dessutom skal jag på återbesök hos Plågis(tandläkarn) som skall gå loss på mina tandhalsar.
plågis är känd för sina fläskiga räkningar!
Vad gör man om man inte har pengar efter man lagat hål, fixar dem tillbaka hålet då eller?
Typ, trycker marchmallows mot tanden tills emaljen ger sig.

Min tandhygienist heter Bertha...giiiiiii....hon låter rysk, hårig och plockar med störtsa säkerhet tandsten med syl & hammare!
Detta blir en dyr historia, jag får göra som farmor under kriget, hon la korv på mackan och för varje tugga så flyttade hon fram korven, när mackan var slut puttade hon korven i handen och tog sista tuggan av mackan och lade korven tillbaka i kylen igen!
Det var hårda tider i krigets Finland.
Hade jag bara varit lite mer påtänkt då, hade jag fajtats för dig farmor!
Kvinnor & bil..

Kvinnor & bil..

När jag ändå i går satte in en kvinnorförnedrande bild, slår jag det med en ennu värre!
Fan nu kom FI att lyncha mitt fejs!

Cardigans nya låt är bra föresten, riktigt bra!


Avsnitt 20

Jag måste berätta om min vän som var på besök i går:

Min vän från Sköldinge / Mölnlycke, vi kallar han Jalle ( Ja för att han heter Jalle) har blivit blåst på konfekten!
Ruudad, förd bakom ljuset. bedragen av ett stort företag, våldtagen av övermakten.
Företagets namn: SF.
Det är Sveriges i dag största film företag med kompetens inom såväl bio som DVD.
Han köpte för en tid sedan Sunes Jul hos en av SF´s Distributörer.
Han gick spänt och väntade på dessa heliga-graalar, tils de en sunkig november morgon dök upp.
Efter att ha tömt sig på anspänningar en kvart senare daskade han in den ( filmen) i sin DVD spelare, och snart stod faktum sumarium klart: SF hade blåst honom på avsnitt 20!
Det fanns inget avsnitt 20 på någon av DVD skivorna ( 2 st).
Han kunde totalt bara finna 23 avsnitt, avsnitt 20 var oförklarigt borta!
Jalle kände sig som om han plockat upp den halaste tvålen i fängesledushen.
Bedragen och med skammen upp till näsan.
Hur kan man på ett sådant nedrigt sätt som storföretag, ligga med & sedan dumpa en sådan rättskaffens karl.

Damn you SF!

Fralle skrattade så han nästa hostade blod.

Avsnitt 20 where arth thou.


Smäll på käften

Hittade en rolig artikel, eller kanske snarare tragisk artikel om en trevlig tidningsförsäljare i aftonbladet!

 


Bara i Stockholm...

Namn: Conny Nordin.
Ålder: 57


 Vad är det bästa med jobbet?
 - Jag träffar mycket folk, men ibland får man en smäll på käften.
Vad är det värsta?
 - Det är när man hållit på i tre timmar och inte sålt ett enda exemplar. Men då går jag köper en flaska vin och blir på bra humör.


Tänk vad lätt man kan bli glad igen. Bara sådär.
Är det bästa med jobbet att man får en smäll på käften??

Stackars karl... Dagens hjärtsvikt

I kväll vankas det Fralles special:

Kasslergratäng enligt ett gammalt utdött recept från de djupa pervo-skogarna i Lindome-City!

Ingridienser
: Kassler, Ris & Chili-sås, Creme-Fraiche & gratella ( Hädelse är att riva egen ost)
Släng ihop allt i en ugnssäker form, dränk sedan det gottiga i ketchup utan socker och frossa!!!!!
Serveras lämpligast med en spann mjölk!
Mumma…

Denna låt vill jag spotta i fejset:
Hallå Hallå, med Nanne…nä, fan allt med Nanne förresten!
Dagens felsägning: Jag råkade säga underskottsfett i stället för underhudsfett.
Dagens sura: Min bilstereo insisterar på att visa meddelandet: Code, i stället för att spela kommersiella låtar. Vad gör jag??
Dagens värk: Jag gjorde över 40 situps i går och nästan svimmade.

Varför finns följande sporter inte med i OS:
 • Boccia
 • Plockepinn
 • Stövelkastning
 • Kast med liten boll
 • Bowling
 • Bridge
 • Slagsmål med pinnar
 • Kasta Lasso
 • Hela havet stormar

Årets man

28251-14

I DET SARGADE RYSSLAND GJORDES EN OMRÖSTNING OM ÅRETS KARL:

Tack till min gamle home-boy, Henka G!
Mycket kvinnorförnedrande skriker min femenistiska sida....
Hurra skriker min testosteron fyllda mansgrissida...

Ett test i mängden!

Grymt bra var : prison Break med Stormare som flottig maffiaboss i går!
Missade dock Philip & Fredrik, men jag får överleva det denna gång!
Nu Börjar ännu en arbetsdag och jag känner en oerhörd lust att sova just nu!
-12 grader. Inga mygg, frisk luft och satan, satan, satan!!!

I och med att test verkar poppis nuförtiden:

Ponera att du står i stånd till att vinna en trissvinst på 25000:- i månaden i 25 år, du behöver bara göra något av följande:
 • Gnida in din nakenet i ansjovis-olja, sätta dig i Femmanhuset dan innan julafton och fälla alla pensionärer du ser och skrika: Död åt Tengil.
 • Se samtliga verk av Ingmar Bergman samtidigt som du tatuerar in Jenna Jamessons kropp i naturligstorlek på din egen!
 • Att i en månad livnära dig på späck & svål, och döda varje hund du ser på gatan med ett järnspett!
Jag vet vilken jag skulle valt!

Tarras vill ligga....

Oj vad hon brusade upp i Aftonbladet i dag Tarras.
Retar mig grymt på henne....

Hon har hållt sig lugn nu men brusada upp med ett fruktansvärt tvångs PMS i dag och deklarerade att hon minsann tyckte att C-P ( Oj, tänkte inte på att Carl-Philip blev C.P) inte alls behövde hennes hjälp för att kissa.

I själva verket handlar det nog bara om tt Tarras vill åt C.P´s gunst, och vill försvara honom lite. Hon vill åka lite adlig hiss helt enkelt! Tarras bekräftade också för de 2 som brydde sig, att hon inte alls dricker alkohol i den farten som programmet ville visa. NÄHÄ Tarras, frågan är om du överhuvudtaget gjort nåt roligare än att kåta upp dig till ett  blåblodigt parti Bridge med Herrar som heter "Af" och "Von" mellan namnen!

Reta upp dig på bensinpriserna i stället, som oss vanligt folk....

I dag missar jag inte: Prisonbreak på TV3
I dag missar jag heller inte: Att gå ut med hunden, då det är lite vidigt att plocka brunt mellan frukost & tandborstningen på morgonen!

Jag såg en gammal kommentar på Glooms Blogg: Det är inte min permanentande sambo som kallas Pudel, utan en riktig hund .

Power-Nap

Ett bra tips på att ta en Power-nap på toaletten på bästa kontorstid:

Tag en petflaska av modell ½ lite!
Tag en spik och gör ett lagom stort hål i korken.
Fyll korken…hm…jag menar flaskan med vatten.
Sätt dig till ro på sitsen, släck lyset och låt vattnet strila ned i koppen från flaskan som du lämpligtvis håller med handen över vattnet fats under benen! (Vighet är en fördel)
När du somnat så kommer flaskan att trilla i vattnet.
Vattnet kommer således att att rekylera upp mot skinkpartiet, och göra dig mycket vaken.
På utsidan låter det som om du kissar och till slut släpper ”hiroschima”
Håll andan några sekunder som att pannvenen bulkar upp sig, sedan är det bara att gå ut, pigg och fräch och jobba igen!
Ingen kommer misstänka något!


Konstig Bild!

28251-13

Här är en konstig text-remsa.....det snappsas friskt på SVT ser vi!Ännu ett yrke til CV:t...

Nu skall jag återigen sätta en karriär till livet!
Min karriär som musikproducent, eller i alla fall kreativ idé-spruta och pepping-polare till min vän Christopher.
Vi skall göra en ny låt till JItex BK, en frän inmarchlåt.
Det skall bli kul!


Lustigt det kan bli....

Av någon lustig anledning var det som det brukar på nyår.
I sedvanlig ordning va det något surt med efterrätten efter som man mådde skit och hade ont i huvudet dagen efter.
Så det blev en heldag framför televisionen och 2 filmer: Lifterens Guide till galaxen & en saggig kärleksrulle som handlar om en eskort-kille. Gissa vilt vem som hyrde vilken av: mig resp min sambo.
Varför skall dom( kvinno-könet) dras med Hugh Grant typer som älskar fel kvinna i halva filmen för att sedan byta till den rätta! Oerhört förutsägbara blaj-filmer!

Nyår: Fralle hade bokat om och bokat av åtaliga middagar med olika vänner för att till slut sluta upp hos sin mamma med tillhörande släktingar & vänner.
Vilket i och för sig inte var helt fel för maten kan omöjligtvis bli bättre än hos morsan.( 5 stjärning oxfilé med sås och klyftisar)
Efter dineringen tog vi oss ett varv i Kiåz-City, för att hälsa på ett par vänner och visa upp vår nyinförskaffade nyårsfylla. Vi började hos grannen, Joel, som höll på att fira nyår ensam för att han som jag bokat av  och bokat in olika fester med det slutade med att han inte hade någonstans att komma. Så han hade rotat djupt i sin svarta bok och hittat en tjej som skulle komma över.Så han slog följe till näst gäng som vi slurplade lite drinkar med och skrattade rått åt världens alla bekymmer.
Jag fick en present av min kompis som vart i Thailand, en lampa utan svensk kontakt. Så nu väntar jag på en ”konverter” för att kunda tända lampan. Min vän har försäkrat att han skall handla en sådan nästa gång han får sitt arsle ut på stan för att handla.
Sedan gick vi tillbaka till modern för att fira 12.
5 minuter över tolv kom samma granne som innan, fast aningen mer salongsberusad och med 1 st fler damer med sig än brukligt!
Sedan satt han och drog halvstela anekdoter om mina livs-misstag för släkten tills jag fick köra ut honom vid kvart över 3. Jag skyllde på pms & antydan till allvarlig bältros!
I går var jag död!
Inte ett blogginlägg och det skall man skämmas för.

Kungens karameller
såg jag mellan yrseln & bakfyllan i går med dregel hängande ur kinden och ögon som såg ut att ha gnuggats i lök.
Mycket roligt. Nästan bäst!

Dessutom: Såg jag Häxan & Lejonet, Chronicels of Narnia, dagen innan nyår!
En mycket trevlig feel-good film med sköna landskap och berättelser.
Jag gillar av någon anledning fantasy-trams, med talande lejon och pilska små dvärgar.
Den var nästan som man kom ihåg den från TV-serien, fast den var väl i 500 avsnitt!
Den var bra och mysig. 3½ av 4