Dödskyssen

Farligt farligt, men härligt härligt är det med den obligatoriska leverantörsgåvan.
En korg större än tre landsorter, sprängfylld med snaskigt godis!
Jag känner mig ganska "in-shape" men, det verkar som om Gud är en valross och vill att alla skall vara tjocka och feta. Därför teasar han mig med det som han vet att jag är svag för. Man är ju ändå i hyggliga 25 års åldern och kan tyvärr inte beställa extra sås till kebabpizzan längre!
Man kan knappt beställa en kebabpizza längre!
Tacka vet jag rågrutan!

Hade jag inte varit så fruktansvärt ytlig, hade jag bara skitit i allt och vräkt i mig både godis & pizza, men nänä, här ska tänkas på svunna tiders smala kroppar och hoppet om att en  gång åter nå dit!´Jag såg en choklad fontän på nya Elgiganten i sisjön ( där förövrigt en gammeltacka, släppte väder i kassakön, tvi vale)
Vem orkar!
Orka ha en fontän som sprutar choklad. Det är bättre med en som sprutar öl, sämre med en som sprutar upp döda talgoxar. vet faktiskt inte varför jag överhuvudtaget skriver om det!
Nä bojkotta choklad fontänerna!

image60 (har man inga jordgubbar går det bra med tungan)

Love is in the Air

På lördag så ska jag och min familj (Sandra) åka till Liseberg och krydda till det med lite romantik i vardagslunken.
Funderingar finns på att åka skridskor på dammen, vi får se hur det går med det. ingen av oss har åkt skridskor sedan Gretzky var skyttekung i NHL. Kan bli lite spektakel av detta. Bambi och bambis mamma!

måste också rekommendera en helt grym julkalender: www.oioioi.se
Om ni inte redan följer den, gör det nu, ordvitsar i bildform!
Man blir stolt som kranskommunist till Göteborg! ( Säger man kommunist om man bor i en kommun?)

Äntligen har Örnen här på jobbet grossat några billiga ljustakar att sätta i fönstren. Mer julstämmning blir det, med Lucia som skall sjunga här på företaget i dag! Både ljusstakar, samt skönsång, nu måste det ju blir snö också, sedan är saken biff!

När jultomten kysser min fot

Snart dags...
Bjällerklang, bjällerklang...BAH!
Den enda dagen under julen som man verkligen är avslappnad är bara och endast julafton, mestadels för att min ömma moder frikostligt står för julbord, huserum, skinsoffa och lutad fisk! Medan jag, en hårt arbetande slugger, ligger i soffan och beklagar mig för hur resan till julafton varit. Besvärlig, mödosam samt gett mig ett anseeligt åderbråck ( kan också vara skuggan av en gårdstomte, jag vet inte så noga)
Ni som jagar vilt i skogen vet ingenting, jakten på klapparna är på riktigt! Dem ska vara bra, men samtidigt inte så dyra, men samtidigt så dyra att man inte ses som dumsnål,men inte så man måste sätta stereon i pant för att leva på existensminimum. Jag har falerat på samtliga punkter!
Jag är en usel klapp-jagare.
Dock har jag även detta år gjort tomtens jobb åt honom. Han borde kyssa mina fötter!
Det lata aset!

Om jag fick ändra en sak i historien skulle det stå mellan 3 olika saker.
* Ändra min sambos födelsedag till April, i stället för 21 december. Kul att hitta TVÅ fantastiskt genomtänkta presenter samtidigt!
*Mörda Hitler vid hans födsel.Jag skulle nog inte vinna någon populäritetstävling vid tillfället, men rädda många stackars liv!
*Förinta Barbapappa från jorden, då jag aner denna figur vara dåligt tecknad, orealistisk och lite småäcklig.

Det lutar ändå åt alt nr 1.