Heja Jitex

Åh, bara några få dagar fram till Fredag och årets taberas i Kikås, då undertecknad når den aktningsvärda pensionärsåldern av 25 bast!
Dagarna är få, och bråda, då jag tillsammans med min kommité ( Mor & Sambo, far har tagit tjänstledigt från kalasförberedelserna) skall supervisa detta midsommar/fösledagskalas. phu....

I lördags däremot var det Kockens tur att bli "gubbe". Hans glansdagar är nu förbi, och får nu med många andra åldras sin medelålder som icke ungdom. Det var ett trevlig kalas med lite smått och gott. Alla åt sig mätta på förätten då kocken "glömde" säga till om att det faktiskt fanns en varmrätt också. Jag har aldrig varit så mätt som när det serverades flygande jacob på kockens fest! Kocken gick dessutom ut med ett falskt rykte om att jag av alla människor, skulle ha varit extra mycket berusad i lördags. Detta rykte dementeras härmed.
När jag senare anlände till hemvisten tog jag 2 st brustabletter "Bakis", som skulle hjälpa mopt efterkommande baksmälla.
Men tji fick jag, och tji fick mitt huvud när jag dagen därpå hade den värsta jävla baksmälla man kan tänka sig sedan vikingatiden! Aldrig mer!
Tessan, 8-ballen var magiskt bra, men "Bakis" kan jag tyvärr inte rekomendera till någon, dess kraft slår till och med ut "magic 8-balls" kraft som sa att jag abolutly not, skulle vara bakfull i söndags.

Och i går vann äntligen Jitex 3 välförtjänta poäng mot värnamo. Givetvis med yours truly som hängiven supporter. Givetvis under den fetaste baksmällan sedan efterkrigstiden.
Det börjar bli tradition med baksmälla på Jitexmatcher.
Fast en som hade mer ont är nog Carro som är vänsterback i de lila. Hon bröt skenbenet, tjoff, så jag låg i lä med min huvudvärk där. Aldrig kan jag få vara värst.

Kommentarer
Postat av: Therese

Men du fick iaf i dig lite vitaminer för det innehöll bakis också :-) "Always look on the bright side of life"


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback