Mitt moraliska dilemma

I höst börjar den nya serien Heroes på 4:an, den går just nu på canal +.
Då denna TV-serie är snuskigt bra, näst intill beroendeframkallande så har jag försatt mig i ett moraliskt dilemma.
Jag har en bror som "fixat" massa frächa avsnitt åt mig, som jag givetvis i god tro vet med mig att han inte brutit upp några som helst upphovsbarrikader! Jag antar så klart att han köpt hem dem från någon trevlig portal för en ringa summa och sköter sig enligt lagens ramar på ett föredömligt sätt. Äh, vem lurar jag...
Jag som ständigt vurmat för att man inte ska ladda ner, har nu börjat ge med mig och anser nu att man kan nicha sig lite och inte bör ladda ner MUSIK!
Det är fult att ladda ner musik, om man då inte råkar vara "Speaker" och behöver musiksen för välgörande ändamål då förstås. I alla andra fall är det fult och lagvidrigt.

Hjälp.... jag börjar vika av mina annars så instansade principer.
det är väl bara at inse att jag inte är någon princip människa!
Fuck principer, det är bara legosoldater och präster som har principer!

Ja menar va fan, om
Gloom sätter sig och kollar på lets dance, då måste väl även jag kunna vända kappan efter vinden i bland?

Jag är en laglös man....gulp....

Medaljens Baksida

Nog för att man är en käck kille, en putslustig jävel och en svärmorsdröm i allmänhet. Men när det kommer till att tävla i idrotter är jag bara en enfaldig stackars själ som vill vinna till varje pris!

JAG HATAR ATT FÖRLORA!

Oavsett om det är Yatzy med mormor eller VM final i Bowling, så vägrar jag inse det faktum att jag faktiskt kan berövas på en viktig seger. Jag har alltid bortförklaringar!
Vissa personer ( låt oss kalla dem udda personer) tar förluster med en klackspark...varför??, det bevisar ju bara att man dels är sämre än någon annan, och att man dels accepterar det. Även om jag spelar bridge, ett spel jag kanske inte behärksar, eller som någon inte ens behärskar eller ens vill spela heller för den delen, skulle jag aldrig kunna ta att jag förlorar pga att jag är SÄMRE. No shit sherlock!

Mitt tips, skyll alltid på underlaget, eller materialet som i bowling tex. Utmärkt, och i bland köper folk det till och med! Det funkar i 0,3% av fallen.

Nä, det är lika bra att börja vinna, kanske skall börja redan i kväll på den bemättade ödesmatchen mot min ex-granne Einemark. Om han vinner igen, så riskerar han att bli min ex-vän också, men det känns som om det vore min tur nu!

Är det inte det så finns det ingen Gud!

VINNA VINNA VINNA!

Besatt? YOU BET I AM!

Snart helg...

..och det innebär ju naturligtvis att Öl-förrådet skall fyllas på. För vi råkar faktiskt tycka om det.
Och som den jämnställda familj som vi lever i min sambo och jag, gör vi detta så klart tillsammans!

image56

Åh ljuva mustach

Vilken härlig dag, jag med omnejd får uppleva i dag i det göttiga mosets stad, Ghöteborgh!

Solen skiner sitt varmaste, och jag ligger inoljad i kokkosolja med ansiktsfolie och bara njuter.
Nja lite var ju snt i alla fall, jag sitter på kontoret och tittar ut på våren, fortfarande inoljad, men dock inte ute.
Jag var dock ute på fikan där jag fulade till mig ytterligare några minuters rast, som ägnades åt Lager-Kalles nya valross mustach. Vi tycker att han även bör bekläda sig i valrossbetar för att skägget skall nå maximal effekt.
Men nu när Kalle ska bli far lyssnar han inte på det öret, då han anser att mustachen innebär makt per automatik, och som sedan kommer göra honom till över-människa.
Han är klok den där kalle.
Mustach är makt!
Jag besitter tyvärr inte den lyckliga gåvan att kunna odla frodig mustach, min blir mer som en sydamerikansk tangorabatt. Gles och går att torka bort med handduk!
Därför väljer jag att avstå.

Men det är klart att man har lite mer respekt för människor med mustach.
Förutom gamla kvinnor med mustach, det är mest styggt och lite äckligt.

En annan sak som jag tänkte förut var det att jag tror grannbyggnaden bedriver bordellverksamhet, det kommer så mycket konstigt folk ut. De ser väldigt lättade ut, antingen det eller så är det massivt godisregn på deras 3-fika!
Vi kanske aldrig får reda på det....gloom, kan du inte ta fram nattkikaren igen...?=)

The one and only

Hm, det finns visst flera frallor ute i världen.

Fast när jag googlar Fralle, så dyker ju givetvis undertecknad upp på flest ställen, i alla fall om man googlar fralle +blogg.
När jag i stället googlar "penisavund" får jag fram att Feminism bottnar i penisavund. Vet inte om KD-Chicksen skulle hålla med den som skrev det, då de är femenismen personifierad. Jag tror inte man kan vara mer femenist än KD tessan, allt detta tjat, bara för att slippa stryka era mäns skjortor.
Bah, jag stryker mina egna skjortor oavsett femenister eller inte.

EN sak vet jag, jämnlikhetstjafset och kvinnors styrkor försvinner ilande snabbt när det ska bytas däck, eller sågas lister. I alla fall hemma hos mig! Där råder det hobby-femenism-light, städa, tvätta, laga mat ska mannen göra, kvinnan ska spela spel, stöka ner det och äta maten som mannen lagar.

Det har ju egentligen inte med riktig femenism att göra, det är ju så utjatat att jag inte ens orkar googla det på nätet. Jag stavar det heller säkert inte rätt.
Däremot googlar jag dagligen ord som "bowlingklot" & "pappermaché"

Visst skelade dagisfröken på melodifestivalen skrämamnde mycket?

Sova

Efter en rough innabandymatch i går hade jag vissa svårigheter med sömnen.
Men vem brydde sig iom det, inte min sambo i alla fall som tydligen glömt att smörja stämbanden och snarkade som om hon hatade alla västsveriges trumhinnor! Jag blir så rasig av att inte sova.

Jag fick i alla falls ett den nya serien Heros i går, mycket bra serie. Hoppas den kommer på TV snart!

Mellofestivalen, jag har för mig att jag sa att Ark skulle vinna och att Johnssson skulle komma 2:a, vad rätt jag hade!
Fast Johnssons låt var bättre.

Nu är det måndag igen....jippiyey...vem slår på den STORA trumman?

Lost in Fralleland

Fan va bra Lost är nu, det och 24 är bäst just nu!

I afton smäller det igen, jag skall möta Einemark i "Kägel" och hoppas på att min form från i går håller i sig. jag slog en 226 serie och det är väl ungefär vad einemark lyckas få i hop på 2 serier, så det känns relativt stabilt!

Fredag i dag, och det känns ju formidabelt. Inget går upp mot en 2 dagars lucka i arbetslivet.
Sen får jag väl kolla läget med Jalle, och hans badrum som aldrig blir renoverat, nu har han anmält sig till Room Service, men dem ville inte hjälpa rödhåriga, så han får väl vända sig till frälsningsarméns bingohall och söka stöd där. (Eller så ville dem inte göra badrum, svårt att hålla isär)
I vilket fall är det grymt kul att han är tillbaka från Brazilien, äntligen någon att kasta skit med på lediga stunder telefonledes.
Einemarkl i all ära, men Jalle har den goda egenskapen att kunna formulera mer än ett JA, NEJ & ett "För helvette fralle, Jag sover" och fokuserar sig på samtalet i stället för allt annat man kan göra när man pratar med "Fralle"...mig! ( Typ spela jävla fotbollspelet på sin dator).

Måste verkligen bända loss tummen från min karga hålighet i ändlyktan och ta mig till synsam, mitt huvud strejkar ibland när den stirrar in i en skärm!...och kanske inte bara då!

Ha en trevlig helg!

Skogstoken

I går kom jag hem från mina bowlingträning med kidzen, eller kidz och kidz de börjar bli gubbar nu, 18 bast och fjuniga med moppe-röster. Det värsta är att de börjar få egna åsikter och börjar ifrågasätta allt, det räcker inte med mitt standardsvar: -För att jag säger så..., längre! Min tid som bowlingdiktator är slut!! **gråt & snyft**
Ja i alla fall så välkomnades jag hemma av åsynen av att någon brytit sig in i mitt kök och påbörjat ett långkok för 500 personer. I alla fall av disken att döma, ska sanningen fram var det min duktiga sambo som gjort pannbiffar till mig och sig själv. Jag är glad för biffarna, men jag förvånas över att man behöver använda 3 stekspadar för att steka dem.
Tyvärr var min glupske farbror i närheten, som dessutom har ett sjätte sinna för när det vankas munsbitar, så han kom förbi och åt UPP MIN MAT!

Vilken gris!
Tur att Sandra räddade lite grann i en plastburk.

Torsdagar är kul!
Nästan som fredagar fast...torsdagar!Rör inte min Uggla

amen kom igen!

Den trötta polska ambassaden skall anmäla Uggla för "hets mot polacker" för att han har med en strof om att en skum ploack skall renovera hans badrum, i schlager-låten "För kung och fosterland".
Ser ambassaden bara till att deras landsmän bygger ordentliga badrum i stället, så slipper dem höra sådana texter i låtar! Visst kan man skoja om att svenskar äter älgbajs och att svenska flickor endast är blonda & kåta, men om polacker och dess svartjobb skojar man tydligen inte. Då är det hets mot folkgrupp.
Vad är då folkgruppen, är det polen? Där bor det 38,5 miljoner människor, där max 100 personer hört talas om Ugglas låt. Är dem verkligen hetsade då, hela Polen??

Är det inte ganska löjligt ändå. Kan tänka mig att det inte driekt haglar ironi och skämt i korridorena på den polska ambassaden! Kul ställe!

Sluta bråka med min Uggla!

inte god nog

Vafalls...är inte mitt lösen gott nog åt blogg.se, nu fick jag ett nytt obegripligt lösen som jag definitivt kommer att slarva bort innan klockan ringer 17-hundra i dag.

Börjar bli bättre nu också med tanke på epedemin jag drabbades av i måndags då jag var otroligt nära döden med min kräksjuka att jag nästan kunde köra viskleken med Beppe Wolgers. Givetvis körde jag den manliga kräksjukan denna gång, då man hostar så ljudligt så att alla i trapphuset skall höra hur värdelös jag var.

Nu kommer en stulen rolighet:

Ett tips (det kan jag behöva)

När ditt jobb känns tungt och tråkigt, och du är på gränsen till depression och inget går som det borde på jobbet, gör då detta:
... när du åker ifrån jobbet, stanna till vid ett välsorterat apotek och köp en stjärttermometer av märket 'Johnson and Johnson'. Öppna förpackningen och läs bruksanvisningen, där kommer du att finna meningen:  ".. varje termometer har testats personligen i vår fabrik " .

Blunda nu och upprepa med hög röst minst 5 gånger:  "....  jag är glad över att inte jobba på avd. kvalitetskontroll på 'Johnson and Johnson'.... jag är glad över att inte jobba på avd. kvalitetskontroll på 'Johnson and Johnson'....  "

Le ... och kom ihåg att det alltid finns jobb som är värre än ditt!  

Haha, det är ju sant, mitt jobb blev helt plötsligt mycket betydelsefullt, det var det innan också, men ännu mer nu!

Ha en bra måndag gott folk!

Etta, tvåa....hörs jag

Funkar bloggen nu?
Den har änna hängt nere ett bra tag nu!

Efter mitt infall att med jämna mellanrum kräkas hela måndagen, varvat med att kräkas och att åma mig, så har jag nu kommit på fötter igen. något seg, om än på fötter!
Jag har gått ner 5 kilo, så nu är jag både smalare och snyggare än Kate Moss, den enda skillnaden är att jag slipper vrålfula fetthåriga slemproppen-full -med-skabb Pete Doherty.
Att den karln får mediautrymme är ett skämt!

Hans musik, som han egentligen är/borde vara känd för låter också skitkorv.

Min sambo tvingade med mig på bokmässa precis när jag piggnat till lite i onsdags. Jag fick puls som en pensionär, och fick sätta mig på en besöksstol för att hämta andan, samtidigt som jag utövade lite enkel hjärt&lung räddning på mig  själv. Aldrig har jag blivit så matt av en promenad på 4 minuter.
Räddningen blev en vispop-2005 bok för gitarr som jag kunde förströ min musikaliska talang på, men icke heller detta gick då precis alla låtar innehåller ackordet Bm7, och det är ett ackord jag inte kan ta.
...eller rättare sagt, det är ett ackord som motsätter sig naturens lagar, och existerar endast för rasa samman världar för missupfattade musikkonstnärer, så som jag själv, och tvinga dem till ett liv bakom skrivbord istället för de stora scenerna runt om i världen!

Det handlar inte om att förstå sitt instrument, utan om vem som kan ta ett fusk-G snyggast!

Haha, ja drömma kan man.