grus i maskineriet

Har åkt på kräksjukan, behöver väl inte utveckla det så mycket, både ni och i högsta grad jag vet vad det innebär...

Fy fan!

Spännande kurs

Vi går hela dagen i dag, en kurs för ett nytt bizznes-system!
Det första vi fick lära oss var chatt-funktionen, det var också det sista vi lärde oss då vi fann vilket stort nöje det var att prata via datorn. Faktiskt roligare än vad det låter som. Våra kursledare måste hatat oss som pesten, om de nu hade varit inhyrda, riktiga kursledare, i dag var det våra kollegor som ledde kursen och det var dem som chattade som mest!

Den mest frekventa chattkommentaren just nu: OH AAAH, DU E SÅ GOOO, ENNA!!!
(efter låten med samma namn)

Det är återigen fredag, och helgen lyfter på locket.
Min vän Joel den 1:e av Hockeyfrilla, skall piskans röda sår få slicka i afton, då hans fejs ska få avhandla en burk storstryk i bowling! Bowling är en sport för verila män & mästerverk!
Den traumatiska svackan jag haft är ett minne blott och i kväll måste jag upp till bevis!

Nä kursen börjar snart igen efter lunchen, då kanske vi kan få lära oss att prata med varandra på riktigt, tänk dagens teknik, en framåtmarch utan dess like!

Hav en skön helg, med allt vad det innebär!
Själv blir jag gräsänkling en stund i kväll, det är då vi riktiga män tar till flaska, gråter och känner oss ensammast av de ensamma. Sedan svimmar vi av til en repris av "våra värsta år" och drömmer drömmar om Josefin Bournebosch ( Eller hur nu hennes namn stavas)
( inte jag då svärmor, utan alla andra slynglar som inte är svärmorsdrömmar)

Bästa bloggen

28251-55

Detta kan vara den absolut bästa bloggen!
..ja efter Fralleblogg då.....

Glöm inte rösta! PÅ RÄTT! PÅ UGGLA!

Snökaos!

Det är snökaos ute!
Nästan lite som när man krubbade i bamba på den svunna skoltiden, då skulle alla vara först i kön, inte för att man var hungrig utan just för att det fanns en prestige i att vara först, bäst, störst & starkast.
Numera gäller det att ha mest pengar för att nå den prestigen.
Samma gäller på vägarna, det är djungelns lag, den med störst bil vinner. Har du en lastbil i snökaset är du kung, du är tuttanchamon över alla tuttanchamons:ar! Min 940 lättrycksturbo hävdar sig ganska bra mot alla Clio:s och småbilar, men ganska klen mot bussar!

En stackare körde in i Orange-express bussen i går på Mölndalsvägen, gissa vem som överlevde och gissa vem som fick knacka på pärleporten.... Tragiskt!

Annars är det bra nu, har inte hittat något att reta mig på på länge, och detta retar jag mig på!
Jag fick till och med vifta med vit flagg när jag sa till Lusen att vi har feldimensionerade trappor med för korta steg, men kapituelarde när jag hörde hur jävla dumt det lät.

Nä nu ska jag ringa Lapp-lisan och berätta att våran ordermottagare har massa snö på taket och att lagen skriker böter åt sådan slarvighet, då skulle hon bli förvånad när hon ska hem! Det är ett roligt skämt!

Hugah!

Åh nej, det hemskaste har hänt. länge har vi pratat om att sportens värld håller på att implodera i sin egen aggression. Fans som mördar poliser, pyroteknik i fejsen på barn och nu detta, tur att vi har Aftonbladet som har karaktär att rapportera dessa vidrigheter inom NHL. Se detta:

Lundqvist hotad med stryk i hett NY-derby

Fy, jag kunde inte läsa mer, att detta får förekomma är sjukare är att Mihajlovich dansar kosackdansen med Povel Ramel på torget i Kreml!

Nä....bojkotta all sport!

Give me hope Yo-L!

Jag är uppmärksamamd och hedrad genom ett "eget" inlägg hos min kamrat och bowlingallierade sedan svunna tider, Einemark!
Förresten, Jimmy Jansson ringde och ville ha tillbaka sin frisyr ....

221 på en serie i bowlingen i förrgår....jag har fått tillbaka min lusta inför "kägel".
Det är inte längre en sport för konstnärer och "folk som kan jonglera" utan en helt normal idrott!
I alla fall en vecka till, då nästa svacka äter upp mig!

Snöstorm i Götet i dag....håll i er.


Det 11 budordet

När gamle trötte skägg-Moses hallicunerat fram ett samtal med gud, som ett resultat av att blanda karlssons klister med metamfetamin, fick han som bekant med sig 2 stentavlor. På ena baksidan av den stod det mindre kända 11:e budordet.

* Du skola icke avlägga falsk matbeställning av edert företags catering-rörelse, ty detta bestraffas med penetrering av grovsalt i valfri trång öppning centralt på kroppen. Naveln ej inkluderad då detta inte anses som en öppning utan snarare som en missväxt!

Jag som av olika anledningar väljer att trotsa vår herres bok, utförde denna vederstyggliga gärning i fredags. Jag stal annalenas paj.
Vilken hädelse, må jag rullas i tjära och sedan doppas i fästingar.
Man skriver inte på FEL dag på matlistan, detta är grov överträdelse.

På med dumstruten,här skall skämmas.....


Förresten Ekman som är i Asien, din Kiwi mår bra och jag skall lägga ut en bild på dess utveckling snart, den har dock lite generande hårväxter som är lite utanför ramen av det normala. den luktar även våt hund och tappat sin färg. Den känner väl sig ensam....precis som undertecknad Paj-tjuv! Ensam i mängden av mat-fascister & paj-kramare.

Bigarå-Bodil och hans klot

Gårdagen som började med en härlig frukost, fåglar som kvittrade och bowlingmatch för de yngre, avslutades i katastrof och djup tragik.
Jag spelade grymt dåligt i går, när jag och Bodil spelade några serier i Frölunda. (som förövrigt ser ut som vilken knarkarkvart som helst utvändigt) Detta förstörde min dag. Bodil hade dock den goda smaken att ändå bjuda med mig på Bio på kvällen, men mestadelen funderade jag på vad som gick fel...släppet, tajmingen...jag blir GAAALEN...på denna biliotikarie-sport!
Det är bara folk med långa halsar och hockeyfrillor som spelar bowling.

Däremot funderar jag på att tillsammans med Bodil starta korplag, där även jag kanske kan få glänsa.
Så länge vi spelar mot penionärer, bensköra & funktionshindrade personer kan vi nog hävda oss en smula....

3 tips i bowling om ni vill glänsa
* Ta inte i så det kommer a)kiss eller b)avföring i byxan, slappna av i hela handen
*Ställ er i mitten av alla prickarna och SIKTA på  pil 3 från vänster, rak arm
*Behåll lugnet och glädjen, och skrik inte könsord i barns närhet, måste det skrikas könsord välj mildare former som "skinnspik" och/eller "silvana rosenduva"

Bonustips: Försök att inte hata ihjäl den förskräckliga människa som råkar vinna. Försök hellre hämnas genom att stjäla hans kavaj!

Allt detta misslyckades jag med i går...utom kavajstölden, det gick bra!
Men Bion som Bodil bjöd på var väl mysig, natt på museet, typ Jumanji 2 fast för lite humor!
Bodil tyckte den var bra för att den var så verklighetstrogen!Morotsdipp i mitt fejs

Nu har jag knaprat morötter med dip så jag mår illa.
Mellofestivalen fick stryka foten en del, då jag kom på att jag tagit ut fel personer till fel lag till morgonens matcher i det ädla spelet "kägel". Jag vill helst skylla på någon annan, helst min sambo, men något säger mig att hon inte gärna tar på sig det. *gah sliter mitt hår***

Min sambo och min sambos vän sitter ute och tittar på varandra i gamla skolkataloger. Mycket skratt och tjo...Jättekul. Ingen ville se när jag var lite och ful, med min dansbandsfrilla och min fräna hockey-tröja. Jag får väl åka hem till mamma eller nåt, som uppskattar mitt jätte-ego!

Byggmark åkte ur...han trodde det var BOB-mästerskap, eller otoberfest eller nåt och åkte kana...stå på skidorna karlusling...ramla gör man på fyllan inte i VM.

Än är det lördag...

Mellofestival

Dags att lära in femenistlära, läsa in de senaste bostadsräntorna och tvingas ge poäng till mediokra låtar för på lördag komemr KD-Chicksens riksambassadör och taleskvinna, Tessan hem på samkväm.
Förhoppningsvis även en jättestor hockeyfrilla som man kan leta fram en Einemark ur om man gräver lite, kommer på mello. Det blir inga goodiebags. Ni kan få kål-syrat vatten, det är gratis.

Varför kan man inte bara få rösta på de låtar som är bra, jag föraktar att överhuvudtaget ge poäng till något som är dåligt! Det känns bara fel. Tyvärr väger min talan inte så tungt i dessa sammanhang...eller ja i alla sammanhang. 2 Mello-knarkare och en bowlingspelare, det säger väl sig självt!

Innebandyn i går var som ett fältkrig. Folk gnällde på min höga klubba och mina skogshuggarslag, men jag deklamerade detta gång på gång på gång, tills dess att Koffes läpp och min klubba fick stifta bekantskap och spräckte den en smula.
Blodet forsade som vid Lûtzen, och jag fick väl delge min skuld, fast det bar emot...han ska ge fasen i att ha sitt huvud vid mitt bäcken( oj hur lät det) ...

Som tur var var inte Linus med, han är en jobbig slugger & enhandsfattare som finns överallt på planen hela tiden, och gör mål på kommando. Känns som att bli jagad av en målsökande robot, fast det är tacksamt de gånger han är med i mitt lag...så klart! Den enda spelaren för övrigt som jag sett som spelar med keps!

Hav en trevlig och inte alltför blöt helg!

En sketdag eller en bra dag

Det är kul att läsa på andras bloggar om hur man skall acceptera alla hjärtansdag eller inte.
Jag har mer sett det som att de som vill fira den gör det, och de som inte vill låter bli.

Varken jag eller min sambo är så där jäääättenoga med denna dag. Från början var det tänkt att vi skulle träna fotboll resp bowling, men så föreföll det så att vi valde att fira den ändå! Men å andra sidan är det anledning nog till att kanske bara umgås. Man kan ju lika gärna umgås med en kompis eller en förälder...eller Gud om man vill det.  Varför ska man reta upp sig på denna dag, det är väl bara att skita i den som man gör med allt annat man inte gillar, blogga crap-en ur det och sedan :skit it som prästen sa...

Däremot har jag aldrig förstått vitesen med Valborg, totalt meningslös högtid. Bara en anledning att dricka sprit, och det kan man ju göra ändå! Hatar valborg, död åt valborg!

Ska hämta pappsen och 2 polska kvinnor (hm) i natt, jag är en jävla snäll kille!
...och en bra son!
men inte lika bra pudel-pappa, jag har adopterat bort min pudel till morsan.
No more plocka bajs in minusgrader!

Livet ÄR en fest!

Assa Brassa mandelmassa

...vi vill höra nätet...PRASSLA!

Inte utan att man längtar sig tillbaka till det grönare gräset på Åbyfältets korpplaner!
Om några månader blir denna dagdröm verklighet. ahh...gött som körv...å körv som e så göööött!

I går skulle jag panik handla något hjärtligt till Sandra, det var ju i vanlig ordning alla hjärtans dag, och i vanlig ordning hade jag glömt bort det ..NÄSTAN..
Så när jag hade som mest brått träffade jag en gammal arbetskamrat som jag inte sett på flera år, sedan träffade jag en gammal klasskamrat som jag inte sett på ännu flera år, sedan en kamrat som jag ser desto mer, men som gick med en annan kamrat som jag inte sett på flera år, och sedan träffade jag en kassör som jag ser nästan jämt...phu...vart skall detta sluta!

Jag ville bara köpa en present, och helt plötsligt står jag och pratar med all världens folk som alla vill ha sin kvalitets tid med undertecknad.
Jag fick i alla fall till slut, två trasiga stämband senare, köpt mig presenten och gick hem.
Väl hemma åt vi grymt bra mat, fläskfilé och potatisgratäng. Tyvärr tryckte vi i oss för mycket chokladpudding till efterätt, så vi mådde mycket dåligt båda två.
Jag smygpruttade broder jakob...i kanon...

Det jag lärde mig denna dag var att: Lär inte känna så mycket folk och ät inte svullstig chokladpudding.


Johanna Sällström död!

Konstigt!
Jag såg henne för någon vecka sedan i en Wallanderfilm!
Äckligt när så unga bara dör så där....

Usch!

läs mer
här

Alla blodpumpars dag!


I dag är det mysdag, och kramdag, och alla hjärtans dag!
Då ska man vara mysig.
Jag tänkte vara mysig och visa min sambo mina splirrans nya bowlingpjux jag införskaffade dagen före i dag! Dem kostade mysiga 650:-, men med tanke på att jag inte betalt min träning, eller mina skor innan så får man se det som en mysig investering.

Så en middag för tu, och förmodligen ett kväkande avsnitt av min sambos nya Gilmour-Girls box är att förvänta. I GG är det så mysigt att man nästan spyr.
Men vad gör man inte för sin själsfrände....

Hav en mysig dag blöggers in the djungle.


28251-54

Orka plugga!

Ja se dessa studenter....
De jobbar i bland och går i skolan i bland, medan man själv knegar grövre än en skogshugar-valk, dygnets alla timmar. Därför är den nya Telia reklamen så grymt kul när de säger: "ÅÅÅH, vilken tenta ångest, äh, ska vi gå på café och fika hela dagen?"

Där är urtypen av student för mig!

Nog för att de är gnälliga av sig, men creddas skall de för att det gör någonting med sina liv.
Medan jag som kontorsråtta får tillbringa mina levnadsdagar med att fläkta mina kontorstolshemorojjder med ett fönsterkuvert, så finns det faktiskt människor som FRIVILLIGT återvänder till den ångestfyllda skolbänken och lär sig saker som de kanske aldrig kommer att ha nytta av!
Det är styrka!

Därfår får ni alla studenter denna dag, för att ni orkar! Att ni orkar orka!

Kreta here I come

I sommar har farsgubben och morsgumman bjudit min sambo och mig på resa...till Kreta i 2 v!!!!
Och jag som höll på att boka in vandrarhem i bollebygd och Malmköping, får en slentrian sverigesemester! Jag kan givetvis inte tacka dem nog för detta, men dem vet nog hur tacksamma vi är!

Så vi blir ett glatt gäng på 13 personer som skall fara, och jag längtar redan som ett barn på Bar-Mitzvah!
Så här glad har jag inte varit sedan jag rakade könet med Einemarkens rakhyvel...

Jag har spelat bowling i 10 år, utan att äga ett par riktigt bra bowlingdojjor. Jag har alltid spelat med hallens söndersvettade lapptäcken till bowlingpjux.
-Och bowlingskor som är så fina, tänker ni!
HA!-, säger jag! Det finns vackra skor också.

Missade mello i lördags, var på Cabaret på Rondo, fick mig lite snäva höftvickningar av Peter Jöback!
Men snart är det UGGLA på mello, då blir det fest.....

Sköjj!

I bland blir man så trött!

I morse utnyttjades jag av min sambo till att kör henne till dagis ( inte förskola DAGIS).
Jag var väldigt trött efter mina 8 timamrs skönhetssömn, att jag tog E6 ut mot Göteborg, precis när jag svänger på känner jag:
...men fan det är ju inte alls hit jag ska.
Jag ser lite av Lisebergstornet och åker av vid kallebäck, har precis förlorat 6 minuter av mitt liv.
Varför kör jag fel jämt och jävla ständigt. Jag behöver en GPS, och det akut...mediamarkt here I come!

Fast när det gäller morgon tröttja kan nog ingen GPS i världen rädda mig.
Dagens vigvatten kastar jag på Ö-helvetet Hisingen, där är ju omöjligt att hitta någonstans.

Hjälte som jag är, skall jag inte spela innebandy i dag, utan hjälpa min kära svärrmor bära tunga möbler.
Det är sånt som svärmorsdrömmar gör...

I morgon är en svart dag. begravning (igen).
Jag börjar kunna psalmerna utantill nu, det är alltid samma. Dem är inte särkilt bra heller!

Gör det igen, för oss Fralle

Penibelt i kvadrat gott folk!
Jag gjorde det igen, att utrycka lycka i superlativ är kanske inte den starkaste sidan jag besitter.

Jag ringde vår lagerchef, mannen med skägget, Kalle. han skulle fixa i väg en expressorder för mig.
Jag utryckte mig välartikulerat: Kuk-Bra Kalle!
Allvaligt...vem säger så?

Och det är inte första gången, förra gången jag sa likadant och fick skämmas var när jag ringde  Rüdi på Gothia cup, han blev mäkta förvånad, och jag la på mitt i hans mening.

Jävla Freud, lämna mig ifred!
Solen skiner i dag!

Jag mailade med
tessan i går, och vi kom fram till att hon är den enda person som någonsin slagit mig, rätt på snoken. Jag hävdar att hon gjorde det i onödan, hon hävdar att hon njöt skiten ur sig själv.
Om det var befogat får jag nog aldrig veta, det enda jag gjorde var att rädda min nuvarande sambo från en kille med tjejnamn! I did what every Fralle would do!

Förvånad...icke!

Man upphör aldrig att förvånas av hur folk beter sig.
Se på han i aftonbladet, en "världstjärna" ( förmodligen då basshunter ellerJimmy Jansson, med kvällstidningarnas mått) som förnedrat sig själv och sin omgivning genom att sexuellt förgripit sig på en 7-åring. God damn....7 år...
Hoppas verkligen att denne "världstjärna" är skyldig, annars får han ett helvete resten av livet.

Man upphör aldrig på att bli besviken på folk heller, folk kan vara en jävla pajasar när allt kommer omkring.
Behandla sina nära som om de vor skit värda, och sedan bete sig som om det vore värdens naturligaste sak. Vem eller vilka "folk" är avslöjar jag inte, det är inte mot mig som det varit nedriga, då hade dansk-skallen varit framme för länge sedan, men när man bevittnar saker som man bara ser på dassiga amerikanska såpor, in real life, hur folk beter sig mot varandra. Då blir man bara jävligt trött.
Vissa växer aldrig upp....men dem kanske är starka nu,men tänker man lite mer långsiktligt än vad måsen skiter så fattar man nog att what comes around goes around. Glöm inte det....

Nu till något roligare, min kampanj för att få magnus Uggla att vinna Shlagertjofräset går bra, jag bearbetar en rikstäckande valkrets, så mina odds är goda, glöm inte vem som sa det först.
Hoppas bara han har en bra låt med....=/
ååååhhhh

Gitarrsolot i Hotel California, det bästa örongodiset sedan  "varning på stan".
smäktande....

Uggla for Mello-festivalwinner.......

Lördagen from hell

Det är inta alla dagar då Einemark fyller 26 och slår på stora trumman.
I lördags var en sådan dag, då samlades den sedvanliga klanen hemma i mansion-Einemark för att bereda kvällen för vår uppståndelse. Fest, och skrik och galenskap.
Mellofetsival bjöds, en riktigt dålig sådan, med bara riktigt dåliga låtar, som nästan lade locket på hela festen...ja nästan hela världen! Men som tur är räda Nintedo Wii oss från total ångestdepp, och vi började lira "luft-bowling".
Tyvärr har jag förlorat all min talang inom denna sport, jag är numera en glad amatörspelare.

Vi hälsade på Einemark-senior på kvällskvisten får en whiskey och prat om svunna tider, som vanligt ville fylle-Joel ha en kraftmätning i form av "knäcka-handled-wrestling". SOM VANLIGT VANN JAG! Jag har nämligen tappat känseln i handlederna, och känner bara smärtan först efteråt, i alla fall blev Joels mor ohyggligt vred då jag förnedrade hennes långhåriga kolli till son, och latjjade ner mig på backen inom loppet av 10 sekunder. Hon är polis, och vet hur fulla Frallor skall hanteras. Jag blev utskrattad...konstigt!

Ja, sedan blev det Nivå på Avenyn. Folk i vår ställning står givetvis inte i kö, utan gick runt den och kom in V.I f**king.P ingången! Jag lyckades fastna på ett sånt där jobbigt "mingelkort" som läggs upp på nätet.  Sådana där kort där killar skriker och visar tänder, och där tjejer hånglar med varandra. Hm...inte min bag!

Vi gick hem vid halv 5. Joel som blivit gammal och gaggig, gick redan vid tre..Så han lämnade oss vilda pung-djur i house-musikens händer. Som vi clubade!!! Mest clubade DJ´n som tyckte hans musik var bäst i världen. Det var den inte!

Bra lördag, bra bakfylla i går!


Saxofon-porrig

Lite saxofonporrigt väder ute i dag, lite grått med regn i luften, knullrufs på huvudet och en erotiskt doft av diesel i luften!

Förmodligen blir det söderns-land i sommar, med resa till ett land som inte dränks i vatten i december.
Skall bli underbart! Mammsen och Pappzen skall med....

Terror-tessan håller på att manipulera i hop en resa med våra sambos till Thailand något år framåt.
Tess, det finns vissa villkor för en sådan resa:
1. Inget femenisttjöt, what so ever.
2. Absolut inget tjöt om räntor, bolån, politik eller Gudrun Shyman.
3. Inte bli kidnappad av gerillan.
4. Inte bli brunare än brunögat
5. Inget prat om Karlstad, Bengt Alsterlind eller färjestad ( Tvi tvi)
6. Alla diskussioner skall enkelt kunna vändas till plumpa sex-skemt.
7. Ingen får säga till Fralle att "det var nog sista ölen"
8. Ingen får vinna över Fralle på biljard
9. ingen får reta Fralle för att han skriker som en kvinna i vattenrutchkanan
10. ABSOLUT inget jävla nyttighetstänk i form av träning, points, spenatdrinkar och diet-pulver.
kan alla dessa 10 punkter hållas, så kan jag tänka mig en sådan resa i framtiden.

Fredag i dag dårå.
Och min axel smärtar då jag spelat för mycket nintendo DS det senaste.
Och mitt hjärta smärtar för att Joeljävel har nått en av sina sällsynta bowling-toppar.
I kväll ÄGER jag ditt fejs, orka leva....Joeljävel!