Mårtensafton- Wehey

Saddam ska tydligen dö!
Hängning föll domen på. 
Det blir inte som i the ”good old times” på stora torget inför folket och där jobbiga ungar kastar rutten sallad på karln, utan i typ kallskänken på en konsum butik, där ingen ser, ingen hör, och ingen kan ta skada…förutom Mr Irak himself då givetvis!
Bara dom inte tar fel nu när Mel Gibson är så ruskigt lik Saddam med sitt nya skägg!

Många reagerar kraftigt, med sträng översittarton, angående det moraliska felet i dödsstraff. Jag har väl inte direkt doktorerat i ämnet, men allvarligt: skulle inte världen fortfarande vara full av krig och pest och jobbig munsårsherpes som inte försvinner, även om en ond man som Saddam stryker med?
Den skulle förmodligen det.
Om det ger ro för alla som drabbats av honom, sure, stena honom offentligt bakom stora Teatern, kväv han med sill på Lars Åke Wilhelmssons 50 års kalas jag bryr mig inte.
Men allt skulle fortfarande vara likadant. Jag säger: Han kommer för billigt undan. Släng han i krokodildammen och visa i internationell TV, låt han leda kristallgalan med Lars Adaktusson…naken, eller släng in honom i Big Brother huset och låt han onanera sig till döds i en koja i köket!Världen hade förmodligen inte blivit bättre, men lite lite roligare! 

PÅ FREDAG SMÄLLER DET!!!!! 
Då är det äntligen MÅRTEN GÅS AFTON!
Gåsamiddag med äppelpaj, större än Bar Mitzvah, större än Julafton, större än livet självt!Karnevalen löper från Operan ända upp till Poseidon….HELA NATTEN!
Trummor, kongas, enbenta förtidspensionärer som spelar gurka, snorfulla tjejer och killar som ligger sked i en omkullvält bajjamajja och en kille som heter Istvan, som tvättar Poseidons koppargröna pung!Mårtensafton firas i en femveckors intervall. Bara i Göteborg, bara i Göteborg!

Kommentarer
Postat av: barajag

När är detta?! vilka datum? vad händer? varför är jaginte informerad? ;) hör av dig till blondis19@hotmail.com tack

2006-11-09 @ 13:18:57
Postat av: Fralle -

Vad...att Sadam ska dö, eller att Sveriges största fest, näst efter O-ringen skall gå av stapeln?

hehe...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback