Gulash-Torsdag


 
Jag förklarade jihad mot världen i går och tog mig en jogging tur.
Vid ett tillfälle trodde jag att jag skulle ramla ihop av utmattning och var på väg att kasta in alla handdukar jag hade i lager. Tillfället var när jag precis gått ned för trapporna från lägenheten och var på väg ut!
Väl ute är det ju lag på att springa fortare när man möter någon person. Sedan när personen är utom synhåll går man tillbaka till snigeltakten igen, lutar sig mot en lyktstolpe, intuberar syrgas och springer vidare!

Jag brukar köra ”the angry jogger” i början, jag ser grymt sammanbiten ut, ned med ögonbrynen och spänner blicken 1 km framåt!
Jag vill sprida känslan av att jag kan öppna en burk stryk när som helst!
Efter en tid går jag över i fasen ”fat motherfucker jogger” där jag fortfarande ser arg ut, men skillnaden är att jag är arg på riktigt för att jag tagit fel väg, och således måste springa en längre sträcka.
Sedan kommer fasen ”Tired piece of crap-jogger”. Detta är mot slutet när jag rör mig som en cementblandare, ser tröttare ut är Torsten Flink på fyllan och varje löpsteg är som att föda ett barn!
Till sist kommer fasen ”no jogger”, det är då jag faller ihop i hallen och lovar mig själv att aldrig utsätta mitt fejs för en sådan kamp igen.

Som var i såret så upptäckte jag ganska snabbt på min löparturné, att min MP3 spelare inte alls var min, utan min kvinnas. Ingen Uggla och rock där, utan smäktande Scorpions ballader och någon norsk som kom sist i melodifestivalen. Oj vad triggad jag blev.
Man föll ju nästan på lipen mitt i mitt aggressionspass!
Jogging är terapi!

Har tagit fram mina vanligaste catch-phrases: ( Sådant som jag säger ofta)

  • De va la gött! (allmän fras)
  • Aa..eller hur! (allmän fras)
  • Va händer härå ( På bred stockholmska)
  • Shit Pommfritt! ( när något oförberett händer)
  • De e ju helt sjukt ( när man blir positivt överaskad)
  • Mongo från Kongo ( Vid vrede)
  • Hallå gubbe ( när man hejar på en polare)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback