Brev till TV 4

Detta skrev jag i ren iilska till TV 4 och Tittarombudsmannen vad-han-nu-heter i dagarna gällande hjärnsläppet när det gäller 24, med Bauer ( Min hjälte)


Hej!

Du får säkert många mail om 24, men det är ju ditt jobb, så här kommer ett till!


TV4 är en bra kanal, lite som en påse med plock-godis. Det finns lite salt, lite sött och tyvärr lite surt! ( och ibland lite felplockad romrussin)

Det sura står i att TV4 placerar sin bästa serie 24, som en lösaktig vardagssåpa!!

3 dagar i veckan. På sämsta paradise-hotell tid?

Vad är detta. Jag följer givetvis denna serie ändå, men varför lägga den så sent??


Programchefen svarar på en annan skribents fråga::” Därför att det är läckert! Mycket efterfrågat av många tittare som varit arga för att vi drar ut så på upplösningen”


Jag svarar programchefen; läckert är det med bikinibrudar på en sprillans ny Lexus, detta är bara fruktansvärt korkat och ett slag mot tittarnas tinningar!

Drar ut på upplösningen? Det är väl knappast TV4 som skrivit manuset? En serie är en serie, den fortlöper som den skall. Jag tror att många med mig föredrog sändningarna på Torsdagar. En gång i vecka på rimlig sändningstid! Den enda som är arg, borde vara programchefens mamma då henens son pratar strunt!


Om det blir fler 24 säsonger. Snälla, ta hand om oss stackars action-Amerika-beundrande Bauer Fans! Vi är ju trots allt ett gäng!


MvhJonas Classon,


Kommentarer
Postat av: Fredrik

mmm tv4 kan avra lite jobbiga, men 24 är en bra serie., som borde få bättre sändningstid. Du säger att man inte ska glorifiera F&F´s program, nä det ska man ju inte. Men jag säger som jag gjort tidigare, alla avsnitt kan inte alltid vara super bra. Det som var i måndags var okej, det var roligt på sitt sätt.

Ha det...

Postat av: frallan

It´s true!
Filip & Fredrik är grymma, men deras senaste program var tyvärr lite unket! Dock var samtliga program av Grattis Världen av yttersta världsklass!

2005-12-14 @ 20:09:53
Postat av: Hanna & Josefine

Hejhej! Vi är 2 st tjejkompisar i åldern 12 år.. Vi skulle hemskt gärna villja att Tv4 skulle fixa barn-Idol! Ett program som är samma som vanliga Idol fast med barn. Alltså barn som kommer och sjunger på audition och så.. Vi älskar att sjunga och att stå på scen. Vi vet väldigt många andra som med älskar det och som skulle villja att det kom barn-Idol. När vi tänker på det och att kunna vara med om Idol och att visa vad man kan så tappar vi nästan andan! Själva grejen med hela Idol är helt underbart! Man bara önskar att vi barn också kunde få vara med.. Det är som Melodifestiavalen och lilla melodifestivalen. Det finns ett för barn och ett för vuxna. Vi bara verkligen önskar och hoppas att våran och många andras dröm blir sann. Snälla snälla ni svara på detta brev, Vi verkligen hoppas på ett ja , vi kan fixa Barn-Idol. Svara isåfall till HannaKarlsson_@hotmail.com . JätteKramar från två förväntansfulla tjejer i Alingsås, Josefine och Hanna:)

2006-05-21 @ 16:29:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback