Rentvådd

Firmafesten i fredags innebar en liten men ack så vesentlig incident!

Inblandade i incidenten var följande:
*Jag, egotrippad lekfarbror med glappande käft!
*Ekman, sockersöt receptionist på utsidan, ondskan och satan själv på insidan.(varför kommer vi till)
*Bonkers - Brat-pack medlem, nyklippt och en hyvens karl
*Klackdirektör Magnusson: MC-ägare, nyduschad lagerförman!

Incidenten i helhet enligt Ekmans ljug var så här: Fralle utförde på gräsplätten en brutal Street-fighter kapning av Ekmans ben, 2 -3 gånger så hon föll handlöst och fick en känning i ena vaden. Ekman var väldigt nykter och hade endast insupit 2 st Cider av välkänt märke. Vittnet Bonkers stod 2 cm i från, svinfull och kunde inte bedöma huruvida det var natt eller dag. Fralle var ond och skrattade så spottet yrde åt en liggande, nästan förblödande Ekman! Allt enligt Ekmans ljug!

Incidenten i helhet enligt Bonkers trovärdiga bedömning: Samma gräsplätt. amma personer.
Magnusson skulle precis avfyra en fyverkeripjäs för att sätta lite färg (haha) på tillvaron. Ekman som hade insupet den rimliga mängden av 500 alkoläsk ( jo man dricker faktiskt sånt i Torslanda) skulle släcka stubinen med munnen. Efter det kallade hon alla hon såg för "JÄVLA osborn" och föll huvudstupa rätt på gräsplätten och spottade och fräste på Bonkers 5000:- dojja!
Fralle kände igen sig från tiden på högstadiet, och besparde Ekman sin skam genom att hjälpa vinglet på ben igen! En enbart snäll och mänsklig gärning!

Jag blir även rentvådd på
upplockets blogg

Döm själva efter slutpläderingen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback